View Full Version : Още една загуба на алфист:-(
INTEGRALE
06-12-2008, 01:25
Колеги, с огромно съжаление Ви съобщавам за нелепата смърт на нашия скъп колега Огнян /martzaro: http://www.alfaromeo-bg.com/forum/member.php?u=1526/ "Поредната" (за статистиките) тежка катастрофа.
http://www.dnes.bg/article.php?id=61761
Така и неуспява да се възстанови и вчера /04.12/ издъхва.
Като разбрах не можах да повярвам:(
Всички, които го познаваха знаят, че беше наистина човек, много точен и коректен и истински алфист.
Най-искрени съболезнования на близките му и :rip:
И колеги, нека наистина всеки да се замисли поне малко преди да предприеме някаква по-рискована маневра или да се качи пил, да кара с 200..... Колкото и банално да звучи става дума за нашия живот. Стане ли най-лошото връщане назад няма!!!
Намерих 2 от последните негови снимки от пловдивските срещи
Оги е човекът с бялата блуза.
DanewRomeo
06-12-2008, 01:48
НЕ! НЕ! НЕ! Това не е истина... :rip: Почивай в мир! :crybaby: :crybaby: :crybaby:
Лелеееееее ужасссс
Мир на праха му....
Лелееее....ужас! Да почива в мир, съболезнования за близките! Колкото и странно да е, боли когато някой съфорумец ни напусне, макар и да не го познаваш лично!
не е истина :shocking:
почивай в мир колега...почивай в мир!!!
lulin racing
06-12-2008, 05:41
Лошо много лошо....... Почивай в мир колега :rip:
tokata_pz_flex
06-12-2008, 07:27
Леле , момци пазете се ! Лошо е когато някой си иде без време . Щях да му купувам колата на човека ... преди време . Бог да го прости :rip:
Това не може да е истина...
Почивай в мир,колега!:crybaby:
PEPI-2ALFA
06-12-2008, 08:27
Почивай в мир ,колега.
Моите съболезнования на близките.
ужасно е...
дано не се случват такива неща повече...
мир на праха му!:rip:
ital_fen
06-12-2008, 10:22
Мир на праха му, наистина по пътищата стана някакъв ад :(
ludkanar
06-12-2008, 10:23
:rip::wallbash::crybaby:
Нека почива в мир! ...той просто се е возел...нямам думи
Ранобудниче
06-12-2008, 10:25
:rip:
:rip: Моите съболезнования към близките!!! Мир на праха му.....
УЖАС.....
Почивай в мир,колега.
trustworthy
06-12-2008, 10:42
...Колкото и странно да е, боли когато някой съфурумец ни напусне, макар и да не го познаваш лично!
Действително е така!!!
Докато разглеждах профила на потребителя, случайно попаднах на следния негов пост:
Предупреждавам че следващият път ще дода с кочана с актовете и ще взимам книжки!!! Нямам нищо против скоростите но за бога колеги там имаше майки с деца и хора...фенове дето щъкат между колите, което е крайно опасно. Нека не опропастяваме идеята и да влизаме в черната статистика. Ако не своя живот пазете този на другите.:ranting::ranting::ranting::ranting::ranti ng::ranting::ranting::ranting::ranting:
Нямам думи...ирония на съдбата или по-простичко казано: 'шибан късмет'. Така или иначе момчето не емежду живите вече :-|
Лека му пръст! Искрени съболезнования на роднини и близки!
RoMeO_156_GTA
06-12-2008, 10:45
The_Game
06-12-2008, 10:52
Лека му пръст! Искрени съболезнования на роднини и близки!
:small_cry::small_cry::small_cry::small_cry: Просто нямам думи:rip: :small_cry:
Stoyan Georgiev
06-12-2008, 10:53
горкия, лека му пръст, съболезнования на близките :(
Ужас:cry:
Лека му пръст.Дано е на по-хубаво местенце.
StarChild
06-12-2008, 11:12
:rip: Много лошо мир на прахът му...
Kamen666
06-12-2008, 11:41
Познавах Оги,страшен човек..... :small_cry:
Почивай в мир :rip:
didko_boy
06-12-2008, 11:50
мир на праха му , почиваи в мир приятелю !!! съболезнования на близките
BillyBoy`
06-12-2008, 12:14
не може да бъде вярно не искам да повярвам че се е случило ужас не може да е вярно:rip::(:(:(
BillyBoy`
06-12-2008, 12:30
нека които от колегите има негова снимка да я вмъкне тука във форума или интегралето във първия си пост ако може за да може да видят всички колеги за кого става въпрос огито беше пич и около него винаги е било весело и оживено:(моите съболезнования на близките му
ужас! не вярвах като четях! мир на праха му! :(
Съболезнования...
почти винаги жертвите на катострофите са невинни :rip:
Лошо, много лошо.......:rip:
ААААААААААААААА НЕ :small_cry:
Писна ми!
Като се сетя какво е в неврохирургията на ВМА и ми идва КРЕЩЯ!!!!!
Представям си какво е преживял горкия колега и семейството му!
Почивай в мир и дано наистина си на по-добро място :rip:
Лелееееее Нееее...толкова е нелепо..
Бог да го прости момчето, лека му пръст
Бяхме комшии в Пловдив..., но не се познавахме лично..
detelazurno
06-12-2008, 14:27
:rip::rip::rip:
:rip: :bowdown::bowdown::bowdown:
Почивай в мир Оги .
Запознахме се преди четири години покрай колата му - истински почитател на италианските машини...нелепо...нямам думи :rip:
Лелееее....ужас! Да почива в мир, съболезнования за близките! Колкото и странно да е, боли когато някой съфурумец ни напусне, макар и да не го познаваш лично!
Не го познавам,но ми стана супер гадно като видях темата :small_cry:
MainaCore
06-12-2008, 15:52
oлеее не е иснтина :small_cry: одеве прочетох в скайпа и не вярвах ужас...... да почива в мир!!! Огито беше човек с много висок дух и винаги правеше шоу и ни развеселяваше ....много готин човек беше ужас....
Съболезнования на близките му
Originally Posted by -Kris- View Post
Лелееее....ужас! Да почива в мир, съболезнования за близките! Колкото и странно да е, боли когато някой съфурумец ни напусне, макар и да не го познаваш лично!
Не го познавам,но ми стана супер гадно като видях темата.
Аз съм със същите чувства в момента.Много ми стана гадно,мъчно и болно.Една топка ми се сви в корема и като си помисля,че всички сме застрашени и утре може да има тема и за нас направо не е истина.:small_cry:
Мир на праха му дано почива в мир. :rip:
още немога да повярвам как се е случило:small_cry: никога няма да го забравя:rip:
някой знае ли нещо за погребението да отидем да се збогуваме или вече е късно
Още не мога да повярвам....
Мойте съболезнования на близките.
Почивай в мир, колега! :rip:
Alfa User
06-12-2008, 16:32
Няма край ужаса по пътищата ... Дано наистина Оги е на едно по-добро място!
:rip: жалко! мир на праха му!
blank_jack
06-12-2008, 17:11
:small_cry: е не е честно ... не го познавах много добре, но малкото впечатления които остави бяха, че е прекрасен човек ...
:small_cry::small_cry::small_cry::small_cry:
Страшно съжалявам,нека почива в мир.
ето още малко снимки които намерих :small_cry:
http://www.picvalley.net/u/788/146776337.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/788/146776337.JPG)
http://www.picvalley.net/u/1215/977779876.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1215/977779876.JPG)
http://www.picvalley.net/u/1449/667000083.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1449/667000083.JPG)
http://www.picvalley.net/u/1049/1716972998.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1049/1716972998.JPG)
http://www.picvalley.net/u/1496/2056466354.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1496/2056466354.JPG)
Той беше човек който обичаше всичко уникално и хубаво.. имаше може би най-пълната колекция на колички алфа ромео, колелото от първата снимка му е чистокръвен италиянец "бианчи" Алфата която е продаде съвсем скоро му беше така мечтаната кола, по това което е разказвал е фен на марката още от 92 год. когато за първи път е видял Алфа Ромео 164
Почивай в мир:rip:
Много лошо когато един човек си отиде от една нелепа грешка.
Нека почива в мир.Поклон пред паметта му.
Почивай в мир, колега :small_cry::rip:
sp_romeo1
06-12-2008, 19:09
Почивай в мир,Оги:rip:
http://diecastcarsbg.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=4988&p=85239#p85239 ...Жалко за човека..тамън мислех да му купя алфеттата ... :rip:
Лека му пръст на човека и нека наистина да е на по-хубаво място.Е това е гадното на живота,че не знаеш кога ще ти покаже среден пръст.
Най-изкренни съболезнования на близките му.
Поклон на светлата му памет! На мен ми каЗаха още в четвъртък че е катастрофирал и е починал :( Наистина много нелепа смърт. Оги беше много будна и иЗключително жиЗнерадостна личност :small_cry::rip:
Толкова кофти ми стана, а не го познавах наживо дори, само от форума.
Помнете колеги - на всеки можа да се случи - бъдете внимателни.
Живота няма цена.
Почивай в мир Колега.
не е обичаино да пиша в черно но случелото ме удари в земятя , трудно се идва а лесно си заминава,както казва отец НАФАРФОРЙ дагу ева и живота,не го познавах добре, симпатяга, преказлив и винаги готов на всичко запален АЛФИС ,
Искрени съболезнования на семейството:-|
:rip::rip: Колега..>Дано там страста ти към алфа ромео продължава...
AlfaRomeo
07-12-2008, 04:34
:small_cry::rip:
Dodo 155
07-12-2008, 08:08
Дано там да намери спокойствие, където е сега :cry:
Ужас... колко лъчезарен изглежда :( Почивай в мир! :rip:
Росен Желев
07-12-2008, 11:07
Почивай в мир колега.
:rip: Почивай в мир .. :(
Thunderbolt
07-12-2008, 12:29
не е истина, скоро си говорихме за едни алфи....
имах не пряк контакт с човека, но останах с впечатлението че е точен!
моите най-искрени съболезнования към близките и родните на Оги
почивай в мир :cry:
От него взех така желания от мен модел на Alfa Romeo 166 Facelift - Norev, който толкова много исках да подаря на баща си. Когато видях разпродажбата на покойния колега, просто не можах да повярвам че тази Alfa е сред обявените за продажба, и то на такава ниска цена. Момчето допълнително свали някой друг лев ей така за кеф дори без да съм го карал или споменавал за някакви пазарлъци, и от цялата сделка останах с впечатление, че е супер коректен човек. Много ми стана жал, че реши да разпродаде така на безценица това което е събрал, но реално него повече го влечаха влакчетата на PIKO и си беше наумил нещо. Благодарение на него успях да зарадвам баща си толкова много за неговия юбилей! Всеки път когато погледна модела ще се сещам за Martzaro с добро! Почивай в мир колега! Дано си на по-добро място сега...
http://images11.snimka.bg/001351644-big.jpg
тъжно, много тъжно...
misira80
07-12-2008, 15:54
:rip: това не може да е истина .
:rip: почиваи в мир колега
J_I_V_K_O
07-12-2008, 17:42
:shocked: уникално нелеп инцидент, мир на прахът му
УЖАС!!! Не мога да повярвам ! Лека му пръст!
Винаги ще те помним весел и дружелюбен! :small_cry:
Трагедия!!! Дано почива в мир човека!
Трагедия! Да почива в мир човекът и дано наистина добрите хора да отиват на по-добро място когато ни напуснат!
Почивай в мир,Оги.Познавах го лично,сещам се лятото когато се събирахме всички Бравота на братската и после отивахме към паркинга.Винаги с него беше неговият малък син и обикаляше около колите и се качваше в тях...Сещам се когато отправи и забележка,че правим щуротий на паркинга.ПОЧИВАЙ В МИР КОЛЕГА!:heavy_cry::heavy_cry::rip::small_cry:
Лека му пръст,нека Бог се смили над душата му :small_cry:
Колеги,ето няколко снимки от срещите с колегата.Сещам се когато ме помоли да вдигна капака на колата ми,за да погледне двигателя.И ми обесняваше някой тънкости:small_cry:
mihaeles
08-12-2008, 11:33
Почивай в мир, Оги!
Нелепа смърт, без думи...............
Misho 605 SVti
08-12-2008, 12:05
Тук малцина ме познават, и което е странното, не познавах Оги от този форум, ами покрай нашето друго хоби - ЖП моделизма. Страхотен човек, винаги усмихнат, с чувство за хумор.
Поклон пред паметта му.
Аз току що разбрах от познати и ми стана много кофти. Нелепо е ,когато стане така с някой млад,здрав и весел човек ,като Оги.Просто не е за вярване, ужасна трагедия за близките му.Случилото се е много показано,за това ,че в тоя шибан живот ,не винаги имаме право на избор...и понякога някой друг решава съдбата ни вместо нас.
:rip: Лека му пръст.
bat_kir4o
08-12-2008, 17:58
почивай в мир Оги
:small_cry:
ужас ,почивай в мир Оги ти винаги ще останеш в сърцата ни!!!
:rip:Лека му пръст и Бог да го прости!Жалко!
galinves71
08-12-2008, 20:44
честноне го бях чувал дори но въпреки това си е загуба за нас.дано там където си поел ти бъде по-леко и само ние живите си мислим че не е така.почивай в мир.
ALFA155Ts
08-12-2008, 20:45
не не мога да повярвам просто не е истина с него си разменяхме и си лафихме за колички в мащаб 1/43 не искам да го повярвам лека му пръст на момчето :depressed:
Много жалко! Мир на праха му...съболезнования на близките му!
Furious 155
09-12-2008, 15:31
Много жалко, наистина! Съболезнования на близките му!
Неприятен начин да напуснеш този свят и близките си!
Думите не стигат...
TheBlueOne
09-12-2008, 16:08
Лека му пръст :rip:
по4иваи в мир оги саболезнованиа за неговите близки
Колегата беше много точен!Мир на праха му...съболезнования на близките му!
pacho_kardana
13-12-2008, 12:40
:rip:Лека му пръст..... :rip:
DJ_STIVAN
13-12-2008, 20:13
Ужас, направо настръхвам като чуя за такива нелепи инциденти и как отнемат живота на хаората.... почивавй в мир колега и дано сега караш 8C някаде из облеците :rip:
vlado_iv
14-12-2008, 13:28
:rip: мир на праха му.....
много жизнерадостен и весел човек беше,нека почива в мир.
искрени съболезнования на семейството му,и най вече на малкия му юнак,който за съжаление ще расте без татко си!:rip::rip:
GammaRay
14-12-2008, 21:15
Докато беше сред нас, си личеше, че е добър и светъл човек -сега е АНГЕЛ!!!
Наистина много съжалявам за кончината на колегата,супер много ме заболя,въпреки, че не го познавах...:no:
Мир на праха му ! :rip:
element_jori
22-01-2009, 19:26
и аз искам да поднеса съболезнованията си, макар че не го познавам ПОЧИВАИ В МИР
mirchozo
23-01-2009, 00:22
От всичко което е написано става ясно че човечеца си е бил един достоен алфист,който за жалост вече не е между нас.Не го познавах лично,но ми стана много мъчно,дано там където е да има "италианки,коли и музика".
Искрени съболезнования на всичките му близки и приятели.
rumenti77
23-01-2009, 13:31
:rip:Мир на праха му.
Благодарение на него,моята кола се движи.Свързахме се във форума и само с едно телефонно обаждане той разбра какво ми трябва и ми го намери в Пловдив.Всеки път когато се качвам в колата се сещам за него,а сега разбирам че е умрял.Част от него винаги ще живее с моята кола и в съзнанието ми.
Добър,отзивчив,безкористен,държащ на думата си.Голяма загуба!!!!
Лека му пръст!
nikki_sixx
06-10-2009, 07:58
Съболезнования!