View Full Version : казанчето за чистачките
абе викам да раздвижа малко 155 раздела че тия с 145 кат им се чупат постоянно си пишат пък ние скучаеме (пу пу да не ни е уроки :))
та тече ми казанчето за чистачките ама някъде отдолу а е завряно на майка си в кътника и трябва да се свали. та как става номера? не ми харесва варианта със сваляне на подкалника... идеи някой :?:
Ами т`ва е варианта. Аз сменявах моторче за пръскалки (от Лада Самара става почти перфектно с малко повече натиск), та имах желание да го разгледам и как ли не го въртях и суках и неизлезе отгоре - само отдолу след сваляне на подкалника.
И аз имах съмнение, е тече някъде от долу понеже нямах запушалка. Изнамерих 1 тапа от старите банки за кръв и работата заспа.Иначе губех много течност или се изпарява или разлива на завоите.На 1 седмица 1 до 2 казана вода. Сега в калта след дъждовете на 2 седмици доливам по около1/2 л.
Alfamaniak
28-11-2005, 21:47
не ми харесва варианта със сваляне на подкалника... идеи някой :?:
Алфчо тогава сваляй направо калника братчет тъкмо и по-удобно ще ти е :lol: :lol: :lol:
не ми харесва варианта със сваляне на подкалника... идеи някой :?:
Алфчо тогава сваляй направо калника братчет тъкмо и по-удобно ще ти е :lol: :lol: :lol:
бе то верно тва е по лесното ама ше те викна ти да ми го нацелваш после :x
И аз имах съмнение, е тече някъде от долу понеже нямах запушалка.......
ама аз капачка си имам... иначе е като моя метаболизъм - сипваш отгоре то веднага изтича :roll:
Ами т`ва е варианта.
мамата :evil:
Kostadin
29-11-2005, 08:38
абе викам да раздвижа малко 155 раздела че тия с 145 кат им се чупат постоянно си пишат пък ние скучаеме (пу пу да не ни е уроки :))
та тече ми казанчето за чистачките ама някъде отдолу а е завряно на майка си в кътника и трябва да се свали. та как става номера? не ми харесва варианта със сваляне на подкалника... идеи някой :?:
при мен проблема е решен по друг начин......сложено е друго казанче точно над сервото :lol:
Алф, не се лигави! Колко пъти си свалял на алфетата кардана? Или задни накладки? Я не се излагай! Един подкалник да те плаши! Ако пък чак толкова се притесняваш дай ще го модифицирам нещо. Вече имам идея. Ще го разрежа на подходящото място до казанчето и ще направя подвижен капак. Може и пиано панти да му сложа и ще можеш даже редовно да си проверяваш нивото на течността ВИЗУАЛНО :crazy: .
хах за това не се бях сетил :clap2:
мисля да се въздържа от рязане на този етап
очевидно си намерих занимание за неделя :death:
Така е батенце ама защото ние си ги караме а не бръмчиме със сеати :pfbbt:
Kostadin
02-12-2005, 08:24
Така е батенце ама защото ние си ги караме а не бръмчиме със сеати :pfbbt:
да бе да, аз и не връткам на мойта по 30к на година :wink: