View Full Version : Обръщане на задната светлина и халогена?
Satanism
07-12-2008, 12:33
Колеги,
купих си стопчета от Англия, обаче не съобразих, че там задния халоген и задната светлина са разменени....та искам да попитам, има ли вариант да ги разменя, защото сега като включа задна и все едно ми светва халогена и обратното...
LeoVin4i
07-12-2008, 14:01
Амиии освен да кръстосаш кабелите "наобратно". Има даже едни клеми, които позволяват много добра връзка, без винтчета са ами се щракват само. Издържат на вибрации.
Просто смени кабелите на клемите.
Чай ся. Ако стоповете са обратни нема начин. Освен да ги боядисаш и да си имаш червена задна :lol:
Satanism
07-12-2008, 19:02
Червена задна си имам...бяла искам...
И аз си мислех да обърна кабелите просто...би трябвало да стане така, ама...да питам все пак :)
бе ше стане, ама халогена ще ти свети отдясно...
има да се чудят хората като карат зад теб в мъгла (или ще си мислят за алфа с десен волан....)
Червена задна си имам...бяла искам...
И аз си мислех да обърна кабелите просто...би трябвало да стане така, ама...да питам все пак :)
Ще стане :) Само че сигурно ще е трудно заради различните дължини на двата кабела. Или ги размени някъде преди гъвкавата връзка.