View Full Version : Честит 8-ми Декември !
tokata_pz_flex
08-12-2008, 00:37
На всички колеги и колежки - честит празник ! Няма бивши студентки ... хайде да видим кой как се напива на 8-ми ! Честито и наздраве !
J_I_V_K_O
08-12-2008, 02:05
честит празник колеги, дано изкарате весело празника. И умната с пиенето :big_beer:
.....на 9ти/10ти ше пишем:paddle::eat:
Васил Петров
08-12-2008, 05:32
аз сам почнал от 6ти та дано до 9ти да приключа :drunk::tequilla: и честит да ви е празникаа на всички колеги
alfa 146
08-12-2008, 09:18
Честит празник на всички настоящи и вечни студенти и студентки:grin: И умната с алкохола да няма после :repuke: хахаха.=
:static::Yeeeehaaa::cheers::big_beer::band::drunk: :bounce8::wein::respect::bravo: ЧЕСТИТО КОЛЕГИ
Честит празник на всички колеги http://www.foxes2.be/smilies/397.gif
Честито на всички студенти. И на мен, че съм се родил днес :)
Черпя всички с умивка по телефона :)
:band::biggringift::cheers::bounce8::holiday2::teq uilla::birth1:
Весел празник за всички! Пожелавам на настоящите студенти да са щастливи,каквито бяхме ние "преди години, когато рокендрола беше млад"! Честито!:band:
А на колегата oem много здраве и емоции! Честито!:band:
Честито на всички студенти! Пиенето е важно да е хубаво, а количеството- кой колкото може!
Наздраве!
Ех...
Честит Празник на всички !http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/266817.gif
айде честито на младежта :)
да се напиете хубаво и никакви задръжки и спомени!
после барем някоя снимчица да качите! :smartass::smartass::smartass:
пс.
като се сетя как се празнуваше едно време......
Честит празник на всички студенти!:)
Честито на всички и усед с алкохола :smartass: :big_beer:
Честито и умната все пак:smartass:
Честито на всички КОЛЕГИ!!!Тази година ще празнувам за поледно, като студент.До година ще празнувам, като бивш студент както преди :smartass: :big_beer: :zzz:
Честито на студйентити!!! Да завършите успешно и да си обичате професията!
А за довечера няма да ви казвам "умната", щот е ясно че няма да е тя:evilsmiley: Забавлявайте се колкото можете - сега ви е паднало!:smartass: :big_beer:
П.С. Само утре да няма "Са напил кат алигатор - са събудил с крокодил" :lol_sign:
Честит празник на всички и на oem! Жив и здрави! :clapping:
...спициалноооо,за цялта компанияяя,с едно парче на оркестъра :clapping: http://zazz.bg/play:afd0f4db
Гриша стига бе човек,твоите са брутал джипсис бре.:drunk:
да запиша и EMoOo като студент...с малко закъснение де :) само успехи на всички студенти :thumbup:
Stoyan Georgiev
09-12-2008, 20:11
след 3 вечери (сега се подготвям за четвърта вечер афтър) досега нито една снимка като за показване не се получи.... алкохола не прощава на никой :bangin:
П.С. Само утре да няма "Са напил кат алигатор - са събудил с крокодил" :lol_sign:
хаха
как се казваше тази луда песничка
еднa < две < три :crazy:
Честит Празник малко на патерици! :drunk:
Снимки до ден-два :)
Малко със закъснение , ама .. честит на всички колеги и колежки на патерица :) :drunk::drunk:
The_Game
10-12-2008, 00:51
Aaa честито на всички. До няколко дни снимки, че днес така ме боли всичко, че едвам стоя :biggrin1:
А относно крокодила......По добре целулит в рацете, от колкото силокон по телевизията :pp:
Ей само някой да каже че е връщал алкохол тези дни и ще му дам ИГНОР :bangin:
tokata_pz_flex
10-12-2008, 18:53
Жив съъъъм ... напих се като кокал , сабудих Нео в 2 ... той ме напсува , забих най-арната мадама до сега у тефтеро ... ще се женим :drunk::drunk::drunk:
Ето и малко обещани снимки :)
брат ... ше ма извиняваш ама тая е .... веднъж:mrgreen:
па ей ма и моя чест ... по-тъп от всякога:native: