Log in

View Full Version : Поръчкова Alfa Romeo 33 1.5 4x4

RokFort
08-12-2008, 19:57
Имам един въпрос имам един познат който от близо 10 години има една Алфа 33.
Та тази Алфа има някои екстри които до сега не бях виждал на 33-ка та дори и по нова като година.
Според него колата е внесена от италия и там е била поръчкова за някаква видна личност.
Та искам да ви питам дали е така или си е някакво ниво на обурудване.

Та колата има някакви странни седалки с всякакви ел джаджи надуване месетен на наклона разятягане на долната част памет и там другите му работи.
Чистачки на фаровете и задното стъкло.
4х4 знам че е серино и туг го има абе другите работи ще ги видите на снимките.

RaIDeR
08-12-2008, 21:36
Странни седалки !?
Странно е че по копчетата няма никакви убозначения за функцията им , което ме навежда да мисълта че са някаква самоделка ,а и по начина покойто изглеждат май май са си чиста самоделка ! Другото е оригинално !

JAMAL
09-12-2008, 10:48
Та колата има някакви странни седалки с всякакви ел джаджи надуване месетен на наклона разятягане на долната част памет и там другите му работи.

Чета, чета и не мога да разбера какво пише:shutup:

Много странно изпълнение, наистина не изглежда много достоверно, така да е излезнала от завода.

Георги Савов
09-12-2008, 13:03
Тези копчета ,които са сложени на седалката са абсолютна фалшификация колега.Едната ми Алфа е такава и изобщо няма такова откровенно менте.Оригиналните копчета за прозорците са горе на таблото,което е видно от последната снимка.Вероятно са се развалили и не е намерил оригинал и е сложил тези боклуци.Не му се връзвай...

Da_Fuse
09-12-2008, 13:35
На мен ми се вижда, че копчетата долу не са за стъкла а за движението напред назад на седалката и по тази причина шофйрското копче не е толкова изтъркано.
Наистина доста странно изглежда, но е възможно да да е правена за известна личност не в завода, а в някой сервиз, къето да са и "поприсадили" това онова по седалките...?:bangin:

RaIDeR
09-12-2008, 13:44
Ми то ако беше за извесна личност нямаше да си земе 33 ка с руска ламарина !
33 ката + ел седалки = някоя по-луксозна кола ! Ти кое би предпочел ?

MrX
09-12-2008, 15:18
Ми през далечната 1987 или по-рано ако съм много запален фен на 33 бих си поръчал нещо такова, аз и в момента бих си поръчал Спринт по мои спецификации стига да можех да си го позволя и стига да можеше да ми я сглобят :prescription:

JORDANGT
09-12-2008, 21:17
И аз искам да си поръчам и 33-ка и Спринт

TishO
09-12-2008, 21:22
тап вапрос но каква е разликата между имола и обикновенната 33-ка

vikoalfa
10-12-2008, 00:02

:drunk::stumm:

Колкото до поръчковата 33ка,поне да я беше измил или избърсал колата собственика преди да я снимаш.Все едно е рязал хляб в промишлени количества.

mordohy
10-12-2008, 14:07
Хайде,не се впрягайте!Такава съм виждал в Янина.Само,че 4x4 ли беше,не знам.За копчетата за прозорците не знам.От тоя модел 33 копчетата,които съм виждал са между скоростния лост и ръчната.Няма ли някъде нещо написано.Ако е тунинг,все ще има някоя табела или надпис.Ако е тунинг , няма начин да не са пипали нещо и по двигателя.

Kris
10-12-2008, 16:48
Нищо лично колега Рокфорт ... в Толбухин половината ви коли са поръчкови:Suicide:

В краен случай да е някаква хай лайн серия ... ама чак за арабски шейхове, бегай

RokFort
10-12-2008, 17:50
Недеи така ще ни излезе име. :tooth:
Просто питам дали наистина е така или е някаква преработка.
Човека който я кара е на около 60 години и я е взел така преди доста време.

TishO
10-12-2008, 18:32
моля сериозно питам има ли разлика между имола и тези на които не пише имаола нож сам и сам много зарибен на 33-ките за годините си сам карал много коли оба4е такажа не бях срещал паргава бясна и непослу6на

Kris
10-12-2008, 18:40
http://www.clubalfaromeo.com/?Section=7&Entry=196 чети

gadimir
10-12-2008, 18:54

НЯМА обикновенна 33-ка,колега.....всичките са уникални:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:

KirilSol
14-12-2008, 12:48
Имам един въпрос имам един познат който от близо 10 години има една Алфа 33.
Та тази Алфа има някои екстри които до сега не бях виждал на 33-ка та дори и по нова като година.
Според него колата е внесена от италия и там е била поръчкова за някаква видна личност.
Та искам да ви питам дали е така или си е някакво ниво на обурудване.

Чистачки на фаровете и задното стъкло.
4х4 знам че е серино и туг го има абе другите работи ще ги видите на снимките.

аз имах точно такава кола 10 години...от 1994г. когато си я докарах от Австрия до 2004 година, когато я продадох във Варна. Честно да ти кажа първия път като видях снимките даже помислих че е тя :-).
Тези седалки не са оригинални, може да си сигурен. Иначе чистачките на фаровете, задната чистачка, ел. стъкла, централно и т.н. са стандартни за версията 4х4. Основните разлики с нормалните 33-ки са в окачването, колекторните тръби и разбира се скоростната кутия и кардана към задния мост. Със сигурност мога да кажа че тази кола минава през доста трудно проходими места с включен заден мост....друг е въпроса че разхода и се удвоява :shocking:
(мисля че някъде имах останало сервизно описание точно на този модел с двойното предаване...ако го намеря ще ти го изпратя да го разгледаш)