View Full Version : отново ви претиснявам с въпрос
Stefan Caromov
09-12-2008, 00:09
Лаптопа ми (dell inspiron 1525) ,като му се махне батерията , има слот за сим карта ..... аз ли съм идиот ,или лаптопа може да играе ролята на ГСМ ?
Моля за евентуална помощ ,относно това ,както и за драйвъри и обяснения как работи това нещо
благодаря ви
Някои имат мобилен модем вграден (или опция вградения да ползва и симка), виждал съм и други такива - виж си в дивайс менажера дали има неразпознати устройства - ако няма значи си има драйвери, а как точно се ползва не съм пробвал.
А може да има слот но да няма модема - една и съща кутия на различен клас машинки.
Но пък мобилния нет е грозно скъп у нас... та не си и струва ако не е за много зор работа.
cvetelin
09-12-2008, 09:09
аз го имам същото тва ... тва е май да ползваш мобилен интеренет през мобилен оператор
ма де да знам идеа си нямам:shutup:
Stefan Caromov
09-12-2008, 10:08
вързано си е ,скиват се крачетата за сим картата . В еидно магазинче на янко сакъзов ми казаха ,че било ,за да ползвам лаптопа като телефон и 3г .. .Понеже си бил имал имеи и така нататък . Но не намирам драйвъри никъде , а не съм много добър с техническия англииски ,за да ровя в сайта на делл
Жокер... http://hardwarebg.com/reviews.php?read=114
В този форум ХАРДУЕРИСТИ НЯМА ЛИ?
Stefan Caromov
09-12-2008, 18:23
Данке Жоре , начи така и така това си е неизползваемо ,взимайки под внимание ,че тая услуга у нас е само за мулти милионери хи хи хи