View Full Version : Обичам такива Жени
Susscrofa
09-12-2008, 08:58
Колеги сутринта случайно гледах Бтв-то и се запознах с това съкровище, и нейното дело.
http://www.btv.bg/videos/?video_id=8794§ion_id=1
:big_love::big_love::big_love:
Ми на мен ми излезе една реклама за дансинг стар, но работата е ясна.
Подобни случаи има доста, жена ми едно време работеше близо до Кошарите, или до Второ главно, както се казва в един виц, та там една майка с количка беше драла и я глобиха, поради оплаквана на паркиралите неправилно.
С други думи кой е прав , като се замислим е турдно да се каже.Ясно е че говедата спират където си искат, но пък ако всеки вземе да преценява кой как е паркирал и съответно дере, става като първия.
Иначе съм за в някои случаи /тоест да се дере/:bangin:
trustworthy
09-12-2008, 09:23
Истината е, че единственото спасение от паркиращата селяндурщина са колчета и огради по тротоара. Една драскотина с ключ не превъзпитава. А случаи, когато селякът е паркирал 20 годишен очукан клозет, нямат никакъв ефект - какво да дереш ламарина, дето прилича на препрочетен 10 пъти вестник
Вчера жена ми ми разказа как двама идиоти били паркирали на тротоара пред ДЕТСКАТА КУХНЯ така, че достъп с количка нямало до нея. Но предвид обществото, в което живеем няма нищо ненормално - два дена по-рано на опашката от майки за храна пред същата тази кухня задигнаха телефона на жена ми от чантата. Явно деяние на някоя от майките :stumm:
Иначе цивилизованият вариант на прийомите на тази разгневена майка е да надигнеш чистачките на неправилно паркиралия автомобил. Практикуваме го редовно в нашия район - част от емоцията да живееш в оживената част голямото село :)
За тая раута си има стикери "Вие сте паркирали като идиод" и тем подобни. Тая коза се яде яки шамари някъде.
П.П. 50кг брюнетка била, айсиктир бе. Първо е къносана и второ е 50кг найш кога.
Колеги сутринта случайно гледах Бтв-то и се запознах с това съкровище, и нейното дело.
http://www.btv.bg/videos/?video_id=8794§ion_id=1
:big_love::big_love::big_love:
Ако мине някоя от тях покрай твойта кола...пак ли ще я обичаш!?
Истината е, че единственото спасение от паркиращата селяндурщина са колчета и огради по тротоара.
От селяндурщината спасение нямаhttp://www.foxes2.be/k/girl_sigh.gif
Я ги питай обаче тези,които спират на тротоарите -ще ти изкарат от десет кладенеца вода,че са прави:cussing:Както казва един мой съсед по офис.."Абе да си паркират на Метро и после с рейса"http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
Не знам, ама ако има издрани коли на някои нейни съседи, кой ли ще е? Ще има :bangin:
да ве, на тая мацка доста кофти услуга са й направили да й дават физиономията в национален ефир :)
1) или е много смела
2) или има силен гръб
но по бТВ да кажат, че тормозиш обикновенните граждани е доста смела постъпка :Suicide::Suicide::Suicide:
trustworthy
09-12-2008, 10:49
Тези, които са си късали нервите да лавират с детска количка м/у нахвърляните по тротоара автомобили, знаят какво и е на жената. Аз имам над 3 годишен опит в това отношение.
Не крия, че спирам по тротоарите, но ВИНАГИ оставям достатъчно място да минават пешеходци и колички. Обикалял съм 10 мин из района, където живея, да търся място, защото не искам да паркирам така, че да запречвам движението на хората.
П.П. 50кг брюнетка била, айсиктир бе. Първо е къносана и второ е 50кг найш кога.
Доста добре си изглежда, особено за жена, която е родила пред 5 месеца ;)
2) или има силен гръб
Може би има късмет, че е жена. По-малко ще я :bangin:.
Furious 155
09-12-2008, 10:54
Може би има късмет, че е жена. По-малко ще я :bangin:.
да тогава ще я :hump::static::humpx:
Тези, които са си късали нервите да лавират с детска количка м/у нахвърляните по тротоара автомобили, знаят какво и е на жената. Аз имам над 3 годишен опит в това отношение.
Не крия, че спирам по тротоарите, но ВИНАГИ оставям достатъчно място да минават пешеходци и колички. Обикалял съм 10 мин из района, където живея, да търся място, защото не искам да паркирам така, че да запречвам движението на хората.
Е то там където ти се помещваш да живееш си е приключение да си намери човек място за паркиране дори и събота и неделя когато гражданите са си отишли по родните си места :stumm: . То вече и и във Владиславово няма къде да се паркира а за центъра ко да си говорим .
да тогава ще я :hump::static::humpx:
....а ето защо кефят автора на темата:razz:
Ранобудниче
09-12-2008, 11:14
а според мен, подобни спорове и (къде мълчаливи, къде недотам) войни са безпредметни, безсмислени и добре манипулирани.
не мога да видя съдържанието на линка в първия пост, но от съжденията в следващите мнения, струва ми се, си изясних картинката.
била съм и съм от двете страни на спора, и ми е мъчно като гледам как спорещите са готови да се хванат гуша за гуша, вместо заедно да хванат за гушата истинските виновници за създалата се ситуация - тези, от които зависи да има достатъчно места за паркиране, които са същите, от които зависи да има читави тротоари, без липсващи или плаващи плочки, ненабраздерни от избилите коренища на засадените без много мисъл дървета, по които е цяло преживяване да буташ бебешка количка, дори когато няма паркирали "кретени" отгоре.
но така е удобно - вкарай две страни в спор и им гледай сеира.
пък и.. така ще отвлечеш вниманието им за достътачно време, че да не те занимават със себе си, поне докато се напапаш..
trustworthy
09-12-2008, 11:16
Е то там където ти се помещваш да живееш си е приключение да си намери човек място за паркиране дори и събота и неделя когато гражданите са си отишли по родните си места :stumm: . То вече и и във Владиславово няма къде да се паркира а за центъра ко да си говорим .
Събота и неделя е друга България, бе , човек :) Има свободни места колкото искаш. А цикличността на движение на масите ти е ясна - денем всичко се изсипва в центъра, а вечер - обратно по кварталите. Вечер е много по-трудно да си намериш място пред блока в квартала, отколкото пред нас.
Обаче през делниците е ад. Е сега ми каза жената, че пак някакъв полуидиот е запречил входа и едвам се е изнизала с количката. :gives[1]:
Мисля да инсталирам една от онези оранжевите скоби. Не е скъпа - 100 лв с монтажа е. Иначе с дребно хулиганство най-много да дадем повод на застрахователите да вдигнат премиите
Събота и неделя е друга България, бе , човек :)
Хи-хи-хи така е:spiteful:
паркирането в центъра през седмицата е ад наистина.Добре,че съседите покрай мен са свестни и нямат против да паркирам пред гаражите им. По-добре аз,че местя колата веднага,когато се наложи да ги използват.Иначе редовно "гости на града"http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gifси паркират и не се сещат даже да си оставят телефона да им се звънне при нужда:bangin:
Отклоних се от темата.
Тротоарите не са паркинг.Иначе се сърдим като се разхождат пешеходци по платното,нали ?Псуваме ги като пресичат неправилно и т.н.
Когато има преселение...винаги има затруднение:yawn:
trustworthy
09-12-2008, 12:11
Когато има преселение...винаги има затруднение:yawn:
темата засяга не преселението, а деградацията на обществото ;)
Само едно говедо мое да спре на тротоара без да остави място. Прекрасно я разбирам. Пред вкъщи се събират егати шамионите по майсторско паркиране, такива и за 5те ми години във Варна не съм виждал. Обаче никого не съм надрал, пускам гуми, слагам бележки, на особенно нахални белжките ги лепя на челното стъкло. Но това да надереш чужда кола си е кретенизъм и плаче за бой.
Доста добре си изглежда, особено за жена, която е родила пред 5 месеца ;)
Не споря ма що ша се лъжем ся. И ний сме виждали 50кг жени се пак. :-)
темата засяга не преселението, а деградацията на обществото ;)
не баш
щото у нас като доеш у градо место да прифанеш нещо от сивилизасията си водиш дивия селски манталитет и осираш сичко около себе си
Furious 155
09-12-2008, 12:27
не баш
щото у нас като доеш у градо место да прифанеш нещо от сивилизасията си водиш дивия селски манталитет и осираш сичко около себе си
за съжаление си прав...
Т'ва да надереш кола е ебати простотията, било то и неправилно паркирали.
Иначе преди няколко седмици ме бутна един смотаняк, на ТРОТОАРА. Той разбираш ли решил да паркира а аз най-небрежно си ходя и се обяснявам по телефона. По едно време усетих как бронята ми вдигна краката и седнах на капака. Без да каже извинявай наглеца слиза и ми вика ,,Що не се мръдна като ме видя че искам да паркирам" сигурно съм имал тъпа физиономия, ама то каква друга да имам, иначе щеше да избяга с писъци. После най спокойно взе да си отваря багажника да рови. Ми сетете се за последствията какво може да направи 120 кила побесняло говедо - двете счупени огледала и че го затворих в багажника, заключих го и изхвърлих ключовете в една шахта е само част от това което му се стовари на чичкото.
Т'ва да надереш кола е ебати простотията, било то и неправилно паркирали.
Иначе преди няколко седмици ме бутна един смотаняк, на ТРОТОАРА. Той разбираш ли решил да паркира а аз най-небрежно си ходя и се обяснявам по телефона. По едно време усетих как бронята ми вдигна краката и седнах на капака. Без да каже извинявай наглеца слиза и ми вика ,,Що не се мръдна като ме видя че искам да паркирам" сигурно съм имал тъпа физиономия, ама то каква друга да имам, иначе щеше да избяга с писъци. После най спокойно взе да си отваря багажника да рови. Ми сетете се за последствията какво може да направи 120 кила побесняло говедо - двете счупени огледала и че го затворих в багажника, заключих го и изхвърлих ключовете в една шахта е само част от това което му се стовари на чичкото.
Верно ли??:lol_sign: Евала!!
Мисля да инсталирам една от онези оранжевите скоби. Не е скъпа - 100 лв с монтажа е.
Mога да те уредя и на много по-ниска цена , ще я монтираме докато пием по бира ;)
Бляк, добре дошли на пързалката - разделяй и владей... честито на печелившите.
Ранобудниче
09-12-2008, 13:30
Бляк, добре дошли на пързалката - разделяй и владей... честито на печелившите.
точно.
Като си в Рим, прави като римляните, са казали хората
ама у нашио варинат е като си у градо се дръж като най-дивио селендур ега тия гражданье разберат колко си по велик
не баш
Е то ората са казали че : мое да излезеш от село ама селото няма да излезе от тебе .
Susscrofa
09-12-2008, 14:03
Аз наистина се влюбих в тази жена. Аз основно ги храча по стъклата, адски обичам гледката на зелената медуза стичаща се по стъклото на някоя малка дамска количка. Зимата малко нестава щот замръзва преди да се разтече хубаво, но пак е добър ефекта. Тъпото е, че дори по кварталите започнаха да ги катерят по тротоарите и то от простотия. А при нас една кифла я катери защото не може да паркира а там е лесно. :drunk::drunk::drunk:
Аз наистина се влюбих в тази жена. Аз основно ги храча по стъклата, адски обичам гледката на зелената медуза стичаща се по стъклото на някоя малка дамска количка. Зимата малко нестава щот замръзва преди да се разтече хубаво, но пак е добър ефекта. Тъпото е, че дори по кварталите започнаха да ги катерят по тротоарите и то от простотия. А при нас една кифла я катери защото не може да паркира а там е лесно. :drunk::drunk::drunk:
Сподели го в ефир:yawn:...:)тя едва ли чете форума:drunk:
Много си влюбчив бе бебе:)
detelazurno
09-12-2008, 14:46
Всички сме били от двете страни. Кой предприемал брутални мерки кой не..... За мен истината се крие законовото право да се вкарват таралясници на по 15+ години и в същото време 30 годишната ти стара кола да я зарежеш пред блока. Отделно е и въпросът за това, че паркинг местата са кът. Тая май не е минавала скоро по центъра за да види колко "празни" са платените паркингки дето са на час. Толкова са празни, че всеки път като се наложи да оставя колата там още на влизане ми казват "трябва да ми оставиш ключа и да ми кажеш как се изключва имобилайзера, защото нямаме места и трябва да я местя ако някой тръгне да излиза, ако си съгласен влизай"
Айде поздрав за всички шофьорчета: http://www.liveleak.com/view?i=2da_1222938401
ето по темата, вчерашния Календар започна с 'Защо МВР служители паркират в синя зона без да плащат' :)
смях... един беше се застраховал двойно! хем полицейска карта, хем карта за инвалид беше сложил :respect::respect::respect:
http://www.neterra.tv/bg/playstream.php?epid=61628&q=2&plid=3
Едно време вместо стикери си забравяха фуражките или слънчогледите на задното стъкло:)..:)..:)
Някой ако и се кефи на тая значи не е в час :prescription:
Много интересно какво мисли за заливането на хора с киселина - правилно/неправилно според подбудите на извършителя и постъпките на жертвата!? :bangin: Някъде ще и счупят главата.
Айде поздрав за всички шофьорчета: http://www.liveleak.com/view?i=2da_1222938401
хахаах :rotfl: Тая мацка въобще незнае какво прави хахаах
Alexanderbb
09-12-2008, 15:23
Тази работа със самодейните деиствия и контрадеиствия ми намирисва малко на анархия и не ми изглежда много хубава. И някак отвлича погледа от корена на проблема.
Та седя си повален от ангината и явно от температурата си мисля разни глупости. Защо в София градския транспорт вместо да се оправи той се бута към фалит и хората се принуждават да пътуват с коли и да правят безумни задръствания, явно някой има интерес (дали някой иска да го лапне за без пари или пък държавата хранителка умира да събира пари от ддс и акциз на изгорения от колите бензин). Как пък така само у нас не успяваме да изгоним колите от БУС лентите. Или пак така ще накараме повечко хора да слязат от рейсовете и да почнат да спират на пиратската ни синя зона която сама генерира задръствания, пък може на някой и скоба да сложим, да го повозим с паяче. Мухобойко щял да строй метро от обеля до централна гара и бул. черни връх. Ще рече човек че това от Люлин до Младост вече го е пуснал (апропо за незапознатите метростанцията под НДК и тунела от нея да черни връх ги построиха на времето за по-малко от месец и те и сега са си там).
Или ако си позволя да цитирам Бай Ганьо има келепир в тази работа да си крадеш и да насъскваш ограбените един срещу друг
Susscrofa
09-12-2008, 15:54
Някой ако и се кефи на тая значи не е в час :prescription:
Много интересно какво мисли за заливането на хора с киселина - правилно/неправилно според подбудите на извършителя и постъпките на жертвата!? :bangin: Някъде ще и счупят главата.
Егати безумното сравнение. Продължавам да съм влюбен в тази жена. Браво на мацката ключето кръъъъъъъц и после г-н или г-жа хикс олилилилиииии колицата. А що си паркирала там Ма, кифло смуглява или г-н колата е продължение на пениса ми. Когато няма държава анархията е динствения изход. :big_love:
Susscrofa
09-12-2008, 16:26
Моля за нормално поведение преди да съм докладвал за ОСПАМВАНЕ на моето бебче. Тази тема я създадох с голяма любов. :big_love:
време е горските да се намесят :tooth::tooth::tooth:
шшшшт, че съм ранен:stumm:
http://www.foxes2.be/k/telephone.gif :busted_cop:
тва да не е вица за партизаните и жандармеристите бе :bangin:
За всички паркиращи където им падне .....http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
Бичето - Идем (http://zazz.bg/play:2f6eefeb)
...:asthanos::tooth:
detelazurno
09-12-2008, 16:42
Олилелелемале, батко, батенце, браточка.....вие излезнахте извън контрол ама :gives[1]:, :rockon:
santo_traficante
09-12-2008, 16:48
тая ше е жива докато някой не я хване да дере и да я прекине:naughty::naughty:
Моля за нормално поведение преди да съм докладвал за ОСПАМВАНЕ на моето бебче. Тази тема я създадох с голяма любов. :big_love:
Подходи с чуство за хумор!
Големи хора сме, ама глей на какви прасета мое да станем:)
повече спам тук от мен няма да видиш!:shutup:
...знам си аз, и по добре да мълча:stumm:
като ще е спам, да е качествен...
ЕРОТИК ШОУ НА АН ДЖИ В ЛАС ВЕГАС
http://fitnessmaniatv.com/fitnessmania/components/com_datsogallery/img_pictures/2A7D15BA188C-74.jpg
http://fitnessmaniatv.com/fitnessmania/components/com_datsogallery/img_pictures/DC86C10F4AED-74.jpg
Хи-хи-хи pent,
за тия съм сигурна че умираш да ти надерат колата ..с нокти http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
кви перверзии ми идват в главата от такива.... :shutup::shutup::shutup:
особенно тва черното става много!
кви перверзии ми идват в главата от такива.... :shutup::shutup::shutup:
особенно тва черното става много!
Тия са запазена марка на Киро скалата....и му харчат парата!
трябва бя да цакаш!
trustworthy
09-12-2008, 17:13
Другари и другарки, почистих малко тука, че свинската идея беше превзела цялата тема, а тя като цяло има силен социален заряд :)
П.С. Мацките на Пент също спадат към спама, ама сърце не ми даде да ги изтрия и затова ги оставям :oops:
П.С. 2
@Неокил
Чичакът е изтеглил късата сламка май :tooth:
П.С. Мацките на Пент също спадат към спама, ама сърце не ми даде да ги изтрия и затова ги оставям :oops:
аз имам цялата колекция, близо 20 снимки мога да кача?
Другари и другарки, почистих малко тука, че свинската идея беше превзела цялата тема, а тя като цяло има силен социален заряд :)
тиквеник
моята снимка с прасетата е изкустфо
ма кфо ли ти разбира кофалника :pp::drunk:
trustworthy
09-12-2008, 17:21
@Търтей
Ти знаеш кой раздел от фотографското изкуство би допаднал да уважаемите читатели повече 8)
@Пент
Ми има такива хубави теми в тоя раздел. Пиши там, ако трябва нова да отворим, важна да я направим, но е редно да ги споделиш с колеги и приятели :)
Дайте сега да съберем пари да дигнем паметник на Тянката, щото това неговото е геройство наистина :big_bow_down:
@Търтей
Ти знаеш кой раздел от фотографското изкуство би допаднал да уважаемите читатели повече 8)
не знам :bangin::stumm:
Егати безумното сравнение. Продължавам да съм влюбен в тази жена. Браво на мацката ключето кръъъъъъъц и после г-н или г-жа хикс олилилилиииии колицата. А що си паркирала там Ма, кифло смуглява или г-н колата е продължение на пениса ми. Когато няма държава анархията е динствения изход. :big_love:
Като надере твоята кола тогава да не забравиш да и се обясниш в любов :bangin: ще е голям смях:asthanos: да те хвана аз да ми дереш колата ще ти се кефя докато се уморя
ето нещо което радва окото http://biskvitka.net/2008/12/06/momicheta_po_belo_2_chast.html
ето нещо което радва окото http://biskvitka.net/2008/12/06/momicheta_po_belo_2_chast.html
Тея са от Victoria Secrets 2007 или 2006 и снимките са 118 на брой :BIGsmile:
Susscrofa
10-12-2008, 08:27
Като надере твоята кола тогава да не забравиш да и се обясниш в любов :bangin: ще е голям смях:asthanos: да те хвана аз да ми дереш колата ще ти се кефя докато се уморя
Моята е драна веднъж и два пъти омазвана с яйце. Незнам дали знаеш, но яйцето засъхне ли, после излиза с лаковото покритие. И при трите случая си го ЗАСЛУЖАВАХ.
Веднъж наплюх на един Убавец колата и той се опита да ме умори така като теб и стана голЕм смех. Ама не ми се разказва сега, че ще стане като Фалба. За тъпа кола дори и алфа, не бих пребивал човек, а жена дори не бих и докоснал. Но РАЗНИ ХОРА РАЗНИ ИДЕАЛИ. :drunk:
Susscrofa
10-12-2008, 08:28
Егати радването на окото, ни една не се наДупила. :prescription:
mirchozo
11-12-2008, 02:08
Абе някой такава да ти одере колата като тия от снимките по бельо ,едва ли ще ти дойде на акъла за бой (по скоро за с...с) .
Иначе да споделя една случка дето много се смях : един колега ("малко" е зле с маневрите и шофирането , в последствие катастрофирахме , ужас не искам да си спомням ) си беше паркирал колата на тротоара така че нямаше място да минават пешеходците . И един много радразнен старец (видимо доооооста пиян) като взе да я обикаля с едно паве , мали добре че по случайност гледахме натам , тъкмо се канеше да вгражда павето в прозореца.
@Неокил
Чичакът е изтеглил късата сламка май :tooth:
Абе той си ритна яко здравната книжка. Поне едно сори да беше казал да еба и капута му да еба.