PDA

View Full Version : Шофирайте разумно София - Самоков

markonialfa
09-12-2008, 13:37
Здравейте, колеги, аз живея в Пасарел, както предполагам знаете се намира на 30 км от София и на мен всеки ден ми се налага да шофирам по този път. Искам да ви предопредя, просто от добри намерения.....
По този път шофирайте изключително разумно, има страшно много завой, остри, повечето колеги не познават шосете и почти през ден два има катастрофи и то не леки. Усойно е и много се заледява. Тъй като сме държава с малко по бавеб темп на действие от страна на институцийте естествено има страшно много мантинели неоправени, с две думу скачаш направо в дерето. Другия момент, е че в момента целия трафик от ТИР- ове минава от там. Преди месец един се беше обърнал. Внимавайте много, всеки ден виждам различни ситуации, челни удари, обърнати коли.... Да навсякъде се случва, но по този пут доста зачестиха тези проишествия. Съща така често се случват удрания на картера и знаете какво става от падналите камъни. Ако някой закъса там съм на линия 0884457377. Колеги дайте да караме с главата а не с краката. БЕЗАВАРИИНО НА ВСИЧКИ И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ. ПОЗДРАВИ!!!!!!!!!!

gigi
09-12-2008, 14:02
Браво Колега!!!! :bravo:
Ех да имаше повече хора като тебе......

Бобби
09-12-2008, 14:19
Малко са хората който ще се отзоват на помощ в днешно време, мойте уважения към колегата.
Но колкото и да си приказваме...винаги ще има луди копелета по пътищата!

fred
09-12-2008, 14:27
И на мен ми хареса поста на колегата, бравос :clap:

Бобби
09-12-2008, 17:00
:bravo:
Днес минах от там и като гледам хората как карат ми стана лошо. Сега да знаете е модерно на завой да се изпреварва. Един не знам как реши естествено да бъде модерен та приятеля ми който караше изобщо не си и представяше че на това място може да те изпреварят, но уви естествено отсреща дойде кола, но всичко мина нормално
Бързат копелетата...бързат!
Времето е пари, ама на ония свят немой ги занесат!

Kuku
09-12-2008, 17:15
"Шофирайте разумно София - Самоков"

:gruebel: Са тва значи ли, че Варна-Бургас мое караме неразумно?!

:boo:
Шегуам се... :Tease:
Браво, евала :cheers:

Ivo Mitkowsky
09-12-2008, 17:57
браво братле наистина са малко като теб на които може да се разчита в трудни моменти като тоз,края на седмицата ми предстои минаване от там дано да няма инциденти

Bonev
09-12-2008, 20:29
Браво Иво! Ти не пишеш често, ама като написа ми стана мило на душата! Надявам се да има повече колеги като Теб!!! По-бързо оправяй красавицата!!! Поздрави!!!

Ivo Mitkowsky
09-12-2008, 21:24
Браво Иво! Ти не пишеш често, ама като написа ми стана мило на душата! Надявам се да има повече колеги като Теб!!! По-бързо оправяй красавицата!!! Поздрави!!!

Не разбрах това за мен ли се отнасяше, и какво да оправям на красавицата. Извинявай наистина не те разбрах

Bonev
09-12-2008, 21:31
Не разбрах това за мен ли се отнасяше, и какво да оправям на красавицата. Извинявай наистина не те разбрах

О-о-опс! Сори колега, писах на Иво - Markonialfa. Адашче ти е...

Ivo Mitkowsky
09-12-2008, 21:40
О-о-опс! Сори колега, писах на Иво - Markonialfa. Адашче ти е...

:bouncing_smiley: хах няма нищо приятел просто не му знаех името и за това стана така, :thumbup:

edit:Bonev нали щеше да идваш към Русе?

markonialfa
09-12-2008, 23:25
радвам се, че одобрявате темата!!! Просто е някакъв ад. Аз мисля, че имам някъкви познания в шофирането и щом беше стигнало да ходя до шефа на районното можете да си представите за каква лудница става въпрос. Поисках му няква паттрулка, защото ще ни смачкат. Да много е модерно да се изпреварват на завой!!! Незнам аз съм правил експерименти, бързал съм много със скоростр в завой и като техване сфетофара на ОМВ на Горубляне и всичко е било напразно!!! Дано по - скоро го разберат, че онзи ден пак един приятел го нацепиха челно, добре че е добре. Дано на никой не му се налага, но ще помогна на всеки колега.....
Поздрави на всички и благодаря за подкрепата!!!! Дано няма повече теми от рода на " Загубихме още един алфист" ЛЕКА ИМ ПРЪСТ НА КОЛЕГИТЕ.

markonialfa
20-01-2009, 00:02
Малко да живна темичката, като ви предопредя и за огромни дупки по този път, режещи гуми и чупещи джанти. Преди около час ходих да сменяме на един приятел гумата, че е толкова тъмно............ Умната колеги...........

RPWWD
20-01-2009, 14:23
Аз затова пътувам до Самоков/Боровец през Ихтиман, хем пътя е по-готин, хем и по магистралата да се поразходиш...

markonialfa
20-01-2009, 22:47
Ами да, решение си е!!! Това и Тир- аджийте да го правеха щеше да е супер........но!

pinko
20-01-2009, 23:01
Що бе? Не е толко зле пътя. Днес поразтрих тва камьонче до Боровец - не е страшно.

Хем джантоците му са 21 цола, а па гумите са руски

http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Infiniti/IMG_8172.jpg

http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Infiniti/IMG_8137.jpg

http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Infiniti/IMG_9090.jpg

http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Infiniti/IMG_9188.jpg

nightroller
20-01-2009, 23:05
егати сърдитата Уазка ... :)

Stoyan Georgiev
20-01-2009, 23:44
и къв е кефа от всичките тея пластмаси....

ми аз на дедо москича една плосткост да сложа и да напишем скудериа в 8 хенд крафтед бай фанимарио закури ?

markonialfa
21-01-2009, 16:02
Що бе? Не е толко зле пътя. Днес поразтрих тва камьонче до Боровец - не е страшно.

Хем джантоците му са 21 цола, а па гумите са руски

Да за този тип коли може да е добре, но видя ли падналите камани, преди яз. Псарел приятните дупки, след които почти винаги има някой колега с жилетка и ключ и крик в ръка, с недобро изражение на лицето, псуващ отговорника за пътя, а пък то на Кокаляне му има тела на отговорника..........този е луд да си го остави!

RPWWD
22-01-2009, 16:07
И кво, смяха ли ти се на Боровец с тая грозотия?:rotfl: