PDA

View Full Version : Капачки на халогените

seahawk
10-12-2008, 12:14
Колеги здравейте! Съжалявам, че първото ми мнение във форума е свързано с неприятно за мен събитие и не знам дали тук му е мястото (напълно ще разбера модераторите ако го преместят). Имам следния проблем, на Алфата на приятелката (145 след фейслифта) някакви наркоманчета най-вероятно са и откраднали капачките на халогените (маската - не знам как се казва точно тази част) и в момента сме в истерия понеже колата не била толкова красива както преди, а и застраховката не го покрива за съжаление :(. Върпоса ми е от къде в София може да се поръчат тези капачета? Благодаря ви предварително.
Поздрави

abart_
10-12-2008, 12:22
колега неизпадай в изтерия за това......ще има за по-сериозни неща нататък( надявам се да греша,де)
За капачка поразпитаи из моргите или в Раздел:продава

Balagan
10-12-2008, 17:11
Нощния магазин колега :D дето видиш спряла със същия цвят дърпай от нея и си готов стига да не е на някой от форума :D ахахах не е шегувам се въпреки че върши ралта ама по моргите трябва се да има :) :stumm:

clockmaster
10-12-2008, 20:33
Колега, и аз получих същия проблем преди време - изчезна ми едното капаче :pirate: и още не мога да намеря. Явно нови не се продават, така че остава късмета да намериш в някоя морга. :lupe: Пък ако ти попадне някъде, може да пунсеш едно лс и на мен! ;)

alfapz
10-12-2008, 21:37
Ми слагай халогени направо де :duel::new_Eyecrazy::bionic:

Христо_Сираков
10-12-2008, 22:33
някои ако ми прати един рихг или там каквото е около халогена мога да питам дали неможе да се отлее или изработи

seahawk
10-12-2008, 23:32

Тя има халогени това е маската около халогените... както и да е. Колеги благодаря ви за мненията и съветите. Значи трудна работа ще е :)

ivo_red
11-12-2008, 14:44
За преди фейслифта се продават само капачета, логично е да има и за след него. Виж в магазина на Симеон с големия червен надпис Алфа ромео

filip_gad
11-12-2008, 21:00
Италианеца има всичко, аз винаги първо там питам, ако ли пък там няма се обаждам в анкол
Италианеца - 02/9555476
Анкол - http://www.ankol.com/ankol/htmls/zakframe.html
успех

digger
17-12-2008, 12:41
Имам една лява (шофьорската страна), обади ми се, ще ти я подаря.