Log in

View Full Version : Климатика ме е*ава постоянно

Grizoo
10-12-2008, 13:27
Още откакто съм купил колата климатика ме прави на маймуна. Като сменя режима на духане и като трябва да отвори клапата за горните духалки и зацепва. Палчето прескача и неможе да отвори тъпата клапа. Оправям го като си завра ръката вътре при него и го ръчкам докато с другата ръка постоянно връткам и сменям режимите на духане. Хуу оправя се така но държи макс 2-3 дена и после пак х*й. Какви ли не още отчаяни методи пробвах ма пак нищо - мазах го с грес, ръчках му жилото, стегах/отпусках винчето дето стяга връзката. То пък е и завряно така, че нищо да не се види, а пък за да стигна до него да проследя цялата верига от въртялката та през жилото до тази скапана система за до просляда проблема трябва да разглобя цялото табло. Моля ако някой е имал подобен проблем или просто има идея как да го оправя моля да помага, че ме избива на агресия тоя климатик!:cussing:

RaIDeR
10-12-2008, 14:05
Ми колега ти знаеш отговора , друго решение няма !

Grizoo
10-12-2008, 14:27
Немога да приема, че единственото решение е да си разкостя таблото:Suicide:, трябва да има и друг начин.:dunno:

RaIDeR
10-12-2008, 14:29
Има да , карай така !

victtorbg
10-12-2008, 17:58
Още откакто съм купил колата климатика ме прави на маймуна. Като сменя режима на духане и като трябва да отвори клапата за горните духалки и зацепва. Палчето прескача и неможе да отвори тъпата клапа. Оправям го като си завра ръката вътре при него и го ръчкам докато с другата ръка постоянно връткам и сменям режимите на духане. Хуу оправя се така но държи макс 2-3 дена и после пак х*й. Какви ли не още отчаяни методи пробвах ма пак нищо - мазах го с грес, ръчках му жилото, стегах/отпусках винчето дето стяга връзката. То пък е и завряно така, че нищо да не се види, а пък за да стигна до него да проследя цялата верига от въртялката та през жилото до тази скапана система за до просляда проблема трябва да разглобя цялото табло. Моля ако някой е имал подобен проблем или просто има идея как да го оправя моля да помага, че ме избива на агресия тоя климатик!:cussing:

Аз доколкото разбирам проблема не е в климатика,а в управлението на клапите.Така ли?

Grizoo
10-12-2008, 18:11
Да това дето отваря клапите нещо не е наред.

victtorbg
10-12-2008, 18:24
Мммда,за съжаление това вече съм го играл и наистина ще трябва да поразглобиш някои неща.Утре към 9.30-10 ч. свободен ли си?

Grizoo
10-12-2008, 18:35
Не на лекции съм цял ден но петака ми е свободен

victtorbg
10-12-2008, 18:44
Не на лекции съм цял ден но петака ми е свободен

Другата седмица пусни едно лс да ти кажа къде да дойдеш да ти решим проблема.

Grizoo
10-12-2008, 18:53
ок мерси предварително