PDA

View Full Version : проблем след смяна на акомулатора

kai77
11-12-2008, 20:56
:Suicide: колеги помагайте днес си смених акомулатора и големи проблеми станаха.не знам от това ли е или просто трябвало да стане-почна да премигва една лампичка на таблото нещо като разпръсквачка ли как да го обясня не знам,/преди да запаля чакам да угасне това нещо/,променя си оборотите,не набира.не знам от акомулатора ли е но кофти стана нещо

Xtrime7
12-12-2008, 07:49
Провери си кабелите около акумолатора да не би да си разкачил нещо без да искаш.Разпръсквача е дюзичка и ти отчита когато компа регистрира грешка.

mordohy
12-12-2008, 10:48
Колега,много е вероятно да се е скъсала някоя маса или да не сте я закачили.Втзможно е и да има хлабава връзка.Свали клемите,почисти ги и ги стегни на ново.Виж да няма и някой допълнителен кабел,като маса на компа например

kolev
12-12-2008, 11:43
я вземи го зареди първо тоя акумулатор.

kai77
12-12-2008, 23:30
:Suicide: колеги помагайте днес си смених акомулатора и големи проблеми станаха.не знам от това ли е или просто трябвало да стане-почна да премигва една лампичка на таблото нещо като разпръсквачка ли как да го обясня не знам,/преди да запаля чакам да угасне това нещо/,променя си оборотите,не набира.не знам от акомулатора ли е но кофти стана нещо

благодаря много на всички,които се отзоваха на проблема ми утре ще прегледам всичко и .....................сервиз в послиден момент

SigSauer
14-12-2008, 09:22
Съвсем скоро имах същия проблем,но след като по други причини ми се скапа акумулатора. Ден два тази индикация ме побърка от светкане и гаснене / червената дюзичка /.
Така и не си го обясних много как стана НО след като зредих акумулатора - всички грижи престанаха.

Не вярвах че и друг е имал тоз проблем :drool:
100% е от акумулатора!

Xtrime7
14-12-2008, 21:39
Съвсем скоро имах същия проблем,но след като по други причини ми се скапа акумулатора. Ден два тази индикация ме побърка от светкане и гаснене / червената дюзичка /.
Така и не си го обясних много как стана НО след като зредих акумулатора - всички грижи престанаха.

Не вярвах че и друг е имал тоз проблем :drool:
100% е от акумулатора!

:bouncing_smiley:що пък трябва да е на 100%.

SigSauer
17-12-2008, 08:26
:bouncing_smiley:що пък трябва да е на 100%.

Амиии...защото е станало непосредствено след смяната на акумулатора...например. :Lkingsmiley:
И тъй като при еквиваленти промени са последвали аналогични симптоми....:bouncing_smiley:

Добре де ще се поправя - 99% :bouncing_smiley:

kai77
17-12-2008, 21:40
Амиии...защото е станало непосредствено след смяната на акумулатора...например. :Lkingsmiley:
И тъй като при еквиваленти промени са последвали аналогични симптоми....:bouncing_smiley:

Добре де ще се поправя - 99% :bouncing_smiley:

та все пак да ви кажа кво стана ходих в сервиз и грешка в TPS-датчика,поправиха го временно докато взема нов

kai77
17-12-2008, 21:42
та все пак да ви кажа кво стана ходих в сервиз и грешка в TPS-датчика,поправиха го временно докато взема нов

а как се казва това дето тропа по мотора и се сменяло било нещо за клапаните...........некакъв механизъм не е повдигачите а друго

code
17-12-2008, 21:43
Ей го на изкочи 1-я % :Lkingsmiley: Вариатор се казва. Сменя се с ремъка.

kai77
18-12-2008, 23:39
Ей го на изкочи 1-я % :Lkingsmiley: Вариатор се казва. Сменя се с ремъка.

благодаря очтиви сте все пак