View Full Version : Стоп машинката
Bako_Marto
13-12-2008, 11:32
Преди малко слизам и гледам стоповете ми светят навеждам се и видях че стоп машинката е на досота голямо разстояние от педала опитах се да я натисна по надолу но не стана нищо даите съвет как да я оправя
Напръскай я със спрей против ръжда.Ако не се раздвижи,колкото и дане ти се иска,я изхвърли.Освен,ако не е нещо по захващането
тя е с едни пластмасови чопове.натискай по-силно надолу, ама да не слезе много, че тогава няма да ти се включват стоповете.
Bako_Marto
13-12-2008, 15:41
аз я разглобих и я направих и при самото качване пак потана навътре та мисълта ми е колко горе долу струва
аз я разглобих и я направих и при самото качване пак потана навътре та мисълта ми е колко горе долу струва
Аз имам за 10лв
0883354901-оги
Нова е 15:roll:
Ха това го не знаех ,значи ще си имам резервна:bouncing_smiley:
то ако ще се сменя по-добре от друга кола и да е на резба, че с тия щипки пластмасовите... хем по-евтино, хем по-здраво хем точно се настройва.
lulin_heads
15-12-2008, 18:20
Нова е 15:roll:
Аз знам,че е за 10лв. иначе има и от 30лв. с някъв бушон или предпазител ли е кво е незнам аз такъв си взех :)