View Full Version : Aвтошоу Дупница 2008
http://videos.streetfire.net/video/Auto-Show-Dupnitza-2008_205362.htm
алфите не дрифтели ;)
stanislav.iliev
14-12-2008, 16:55
човека с ладата и бмв-то им показаха как се кара :D
Stoyan Georgiev
14-12-2008, 16:56
как отнесе гумаците :headbang::headbang::headbang::headbang: как се представи ?
шофьора на тройката много добре я върти - евалата :)
pacho_kardana
14-12-2008, 17:03
Задното предаване си е №1:headbang: Ладата нямаше забележки :drool:
Мале голямо ускорение извади тоя нисан ли е субару ли е ,т'ва първото синьо зверче :wow:
Stoyan Georgiev
14-12-2008, 17:33
Мале голямо ускорение извади тоя нисан ли е субару ли е ,т'ва първото синьо зверче :wow:
ланс ево май :)
traiko_89
14-12-2008, 17:35
Евала ,че има и участник и от наша страна та да разберат че не са лоши тия алфи.
pacho_kardana
14-12-2008, 17:42
Евала ,че има и участник и от наша страна та да разберат че не са лоши тия алфи.
Само им създаде работа :bouncing_smiley: да нареждат оново гумите :bouncing_smiley:
пп: доста добре се справи :headbang: евала
MainaCore
14-12-2008, 18:04
бравос :)
ПС: Сивото коси да не е с компресор?
75 turbodelta
14-12-2008, 18:06
бравос :)
ПС: Сивото коси да не е с компресор?
ти ся шегуваш ли се :wow:
MainaCore
14-12-2008, 18:08
не :)
ПС: да не е от скоростите тоя звук?
75 turbodelta
14-12-2008, 18:10
не :)
ПС: да не е от скоростите тоя звук?
човек защо пишете неподготвени.... има гугъл пиши там ескорт косуърт и сам ще разбереш :roll:
Аааааааааааа лудия как разбута гуметата :spam_laser: :spam_laser: :wow:
всичко ок, само дето четири нови гуми аут, скоростна кутия на сол, купето на каска и така....
иначе на първата клалификация - втори
Stoyan Georgiev
14-12-2008, 23:07
всичко ок, само дето четири нови гуми аут, скоростна кутия на сол, купето на каска и така....
еби го , парите са за това - да ги трошиш, евала за ентусиазма ти и това, че го подплатяваш с умения :)
racing_fan
15-12-2008, 01:10
Аз съм автора на клипа. Чувах как ти хрускат скоростите при превключване, доста неприятен звук беше. А за гумите няма как, аз затова реших да не карам, за да не си съсипя новите зимни.
Нео батко много неприятно.Значи за това не те видях днеска.Аз пък въпреки безбройните проблеми и силно невървящата кола се борих до край в А1 и просто една невлезнала навреме 3-та ме деляха от купа в А1. Но какво да се прави както се казва следващия път и се надявам вече да съм ги изчистил безбройте проблеми който ме сапътстваха 2-та дена даже и попътно...
http://www.youtube.com/watch?v=h97oCsGALNI
Furious 155
15-12-2008, 02:30
Много добре сте си изкарали!!!
Доста хубави изпълнения има в клипа - доста гума си замина, но кеф цена няма!!!
п.п.
Как може да научаваме своевременно за такива състезания - най-малко като публика да присъстваме?!
Pharrell
15-12-2008, 10:02
Мачкай ги ве Нено... Гумите малко зехте с Коцето ама тва е заради него..,,, разсейвал те е нещо...Неможар-навигатор....
Мачкай ги ве Нено... Гумите малко зехте с Коцето ама тва е заради него..,,, разсейвал те е нещо...Неможар-навигатор....
все пак е с гипсирана ръка, изпусна записките вика 4 ляв 90 и....................... с 70 в гумите....
Аз съм автора на клипа. Чувах как ти хрускат скоростите при превключване, доста неприятен звук беше. А за гумите няма как, аз затова реших да не карам, за да не си съсипя новите зимни.
Поредните поздравления за клиповете ти. Ако ги няма хора като теб може да сме изтъркали всички гуми на света но никой няма да разбере.
ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ!!!!!!!
Браво, Нено, в тебе не сме се съмнявали никога! Ма друг път пускай такива съобщения преди а не след събитията, да можем и семкаджиите да оплакнем очите!:bowdown::bowdown::bowdown:
А за мен Браво няма ли? :roll::bouncing_smiley:
А за мен Браво няма ли? :roll::bouncing_smiley:
Сериозно. Поздравления за клипчетата.
Усеща се атмосферата. Много готино!!
NeO..Евала ман!!! Похвално е това, което правиш и упоритоста, с която го преследваш!!! Супер
Ахахахах Не0 или хората почнаха да бъркат 2-те ни Алфи или са ти много големи фенове да не кажа сектанти :)
Ахахахах Не0 или хората почнаха да бъркат 2-те ни Алфи или са ти много големи фенове да не кажа сектанти :)
И двете :headbang:
Ее кой последно е Рацера дето представи италианската секта на пистата ?
Евала на който и да е :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Значи не0 се състезава в клас б1 и доколото знам кара само първия ден и счупи скоростна за съжаление.
Та той си беше с неговата тъмно зелена 145-ца 1.6тс.
Аз карах в клас а1 с черната 145-ца 1.4тс и 2-рия ден се паднах с едно много бързо "момче" ако така мога да нарека Александър Димитров(който стана и победител в А1).Имах проблеми с педала на съединителя и стана така,че на излизане на правата накрая неможах да включа 3-та скорост 3 пъти и в крайна сметка отпаднах за по-малко от 1 секунда което ми коства минимум 2-ро място от 21 участника в класа(все пак бях с най-бавния автомобил в цялото състезание и то с 15" басс и багажа ни за 2-та дена вътре).
За протокола имаше и една Q4-ка червена но нещо не останах доволен от представянето й.
Значи не0 се състезава в клас б1 и доколото знам кара само първия ден и счупи скоростна за съжаление.
Аз карах в клас а1 с черната 145-ца 1.4тс и 2-рия ден се паднах с едно много бързо "момче" ако така мога да нарека Александър Димитров(който стана и победител в А1).Имах проблеми с педала на съединителя и стана така,че на излизане на правата накрая неможах да включа 3-та скорост 3 пъти и в крайна сметка отпаднах за по-малко от 1 секунда което ми коства минимум 2-ро място от 21 участника в класа(все пак бях с най-бавния автомобил в цялото състезание и то с 15" басс и багажа ни за 2-та дена вътре).
За протокола имаше и една Q4-ка червена но нещо не останах доволен от представянето й.
:bowdown::Yeeeehaaa::big_bow_down:
Друго не мога да кажа за тебе
Сивото фордче извади адскя звук :thumbup:
Съсипал си най-готината 145-ца :smackbum:
мога да ти предложа перфектна типовска кутия, ако ти пасва няма да береш грижи и на 300+ Нм :strong:
Ицо мерси, с кутии мога да се зарина ама ако някой има диф от 1.8 145/6 ще е добре. А на мен проблем не ми е силата на мотора щото той няма такава... просто и дойде времето. Аз колата жал никога не съм и давал ама си наливам бая в нея.
Ицо мерси, с кутии мога да се зарина ама ако някой има диф от 1.8 145/6 ще е добре. А на мен проблем не ми е силата на мотора щото той няма такава... просто и дойде времето. Аз колата жал никога не съм и давал ама си наливам бая в нея.
ЛАЙНО, пак ми отвори работа:bangin::disgust:
tokata_pz_flex
17-12-2008, 01:14
:mrgreen: Евалата момци ! Боби , не се оплаквай , после Нено ще почерпи и всичко ще е 6 .
на това викам аз каране
http://videos.streetfire.net/video/Hankook-Promo-Drift-event_206206.htm
А тази красавица 155 q4 участваше нали? Клипчета някои има ли да я вида как се е представила че нямах възможност да отида да гледам на живо...
Gh0stRider
18-12-2008, 00:05
А тази красавица 155 q4 участваше нали? Клипчета някои има ли да я вида как се е представила че нямах възможност да отида да гледам на живо...
.
Ако и видео дадете ше сте златни :notworthy:
още видео
http://www.youtube.com/watch?v=6dmhc3uQfFo
Ииии т'ва Кадетче голяма работа ,или е на забързан кадър :tooth:
Бахти гадно обработеното видео ... :big_whoops:
Ако някой сподели още видеота ще съм му много благодарен :notworthy:
truck_boy
22-12-2008, 23:58
Доста добри клипчета, доста добри дрифтери.За миг все едно гледах "Бързи и яростни - Дупница дрифт":roll2: Успех на Neo, ще му стискаме палци и занапред да предупреждава за такива мероприятия, че да се събираме яко тълпа :headbang:
markonialfa
10-01-2009, 19:13
Той Neo и на италфеста показа най - майсторското шофиране, беше най - красиво и пълно с настроение. А незнам кой караше на Бобо ГТВ - то и направо аз полудях от нерви на майсторското!!!
Хахахахахах......................
Е немога повече , не издържам. Смехът ме напира... :D
lulin racing
13-01-2009, 08:12
Евалата Нено :coolio: