View Full Version : Снимки от Срещата на Еко 14.12.08г
Пускам нова тема за снимки и коментари след изминалата среща на наземните прихващачи АР 155 .Тук освен да съберем снимковия м-ял от срещанта ,може и да си поспамими добре.Поздрави на всички които дойдоха и който не можаха.Радвам се ,че се запознах с вас всички присъстващи.:bg:
ПП.
Венци много слаб фотограф си,от 15 автомобила ти си снимал 3 ,а и си размазал другите снимки.:Tease:
аз не успях да дойда, че си отворих егати работата със тоя спирачен апарат...:wow: , но вярвам че тия срещи ще станат постоянни и аз също:bouncing_smiley:
За протокола шумното и гръмко мероприятие беше посетено от:
Мен - MUROMAN
Венци -VFTI
Слави -Lulin racing
Иван - Furious 155
Бобби
Орлин- White power
Ваклин - vaklinator
Петър-piticar
Тренди
The game
Имахме и едно женско присъствие - gallena!
Емо-Ем0о*пришълец и наблядаващ на вражеските бомбандировачи 166*
TS и Crazy Dude се появиха ,но се засрамиха и не спряха да ни видят /получават служебен - /
Служебен - получават също и маджо и Колиоо.Несериозници.
Емо-Ем0о*пришълец и наблядател на вражеските бомбандировачи 166* маскирал се като случайно минаваш да пие кока-кола.
Нека тези ,които не са си прочели имената или никовете да се допишат смело в списъка на присъстващите.
:plane:
:bowdown:
Пускам нова тема за снимки и коментари след изминалата среща на наземните прихващачи АР 155 .Тук освен да съберем снимковия м-ял от срещанта ,може и да си поспамими добре.Поздрави на всички които дойдоха и който не можаха.Радвам се ,че се запознах с вас всички присъстващи.:bg:
ПП.
Венци много слаб фотограф си,от 15 автомобила ти си снимал 3 ,а и си размазал другите снимки.:Tease:
:bowdown:да но е по добре от ништо другия път повече:bouncing_smiley::bouncing_smiley::wow:
:drinking:Ти няма ли да си почиваш бе човек:sad:
:bouncing_smiley::bouncing_smiley:
Много хубава среща...Показахме че 155 сектата е най-стабилната и вманиачена:headbang: Несме некви псевдо алфисчета с модерни коли:bouncing_smiley: истинки бойци и хора на изкуството(по скоро на историята:bouncing_smiley:)
Много хубава ми е излязла алфата и люлинската бегачка...
Ама вие защо не снимахте? Аз снимах само двечките, защото си тръгвах :) И да не да ме няма... Остатъка трябваше вие да го свършите:bouncing_smiley: Нали ти си фотографа...
155 секта рулз:headbang:
Не аз не съм фотографа,просто носех оръжието на труда/фотоХапарата/.И ти като отиде да снимаш 3 пъти ти казах да снимаш всичките.
Но няма значка здраве да има и благоденствие.:bg:
Хората на Еко много си шушукаха и ни коментираха.
Тия са някви от Алфа чух да казва едно момче.:ph34r::respect:
WhitePower
14-12-2008, 22:50
както бе установено мястото е добро но май за следващиия път повече столчета трябват , нека събитията да станат по редовни , това зависи от визки нас
Браво, браво, така се създават легендите! :headbang: Дано следващият път не ми мине котка път та и аз да дойда!
Furious 155
15-12-2008, 00:01
З
Имаше и едно женско присъствие,но не разбрах името или ника на дамата.
Това беше gallena!
Иначе и аз съм доволен от срещата, макар и пешеходец:bouncing_smiley: - daywalker
Това беше gallena!
Иначе и аз съм доволен от срещата, макар и пешеходец:bouncing_smiley: - daywalker
Пешеходец ама се вози в лачена и бърза 155ца:tongue2::photo:
Много добра компания...Абе следващия път нека сме повече...
По повод снимките искам да се изясним, че не съм близнал грам алкохол!!!Само 2 броя кока кола :wow:
Furious 155
15-12-2008, 00:13
По повод снимките искам да се изясним, че не съм близнал грам алкохол!!!Само 2 броя кока кола :wow:
затова ли кара само на бензин наобратно :headbang:
:bouncing_smiley:
Alfa User
15-12-2008, 00:20
Eeeeх, що не бях и аз наблизо ... Хубаво е да има повече такива срещи, че скоро 155 ще мине в раздела на класиките - да вземаме пример от тях :)
Евала момчета - надявам се в близко бъдеще да може да се спретне и национална среща на 155-ците. С колегата Muroman обсъдихме идеята, и мисля че ще е уникално. Виждал съм такива срещи из нета - невероятна гледка е!
The_Game
15-12-2008, 00:24
Хората на Еко много си шушукаха и ни коментираха.
Тия са някви от Алфа чух да казва едно момче.:respect:
Mного познато или лафа "Абе вия да не сте от някаква фирма ???:ph34r: "
Иначе срещата стана супер.
Предлагам поне за начало пред 2 седмици,защо не и всяка неделя , да има такава 155 среща :bouncing_smiley:
Eeeeх, що не бях и аз наблизо ... Хубаво е да има повече такива срещи, че скоро 155 ще мине в раздела на класиките - да вземаме пример от тях :)
Евала момчета - надявам се в близко бъдеще да може да се спретне и национална среща на 155-ците. С колегата Muroman обсъдихме идеята, и мисля че ще е уникално. Виждал съм такива срещи из нета - невероятна гледка е!
а за това съм ЗА. Аз и без това на Италфеста глеадх само 155ците :D
kamikadze155
15-12-2008, 00:34
Мамка му как пък точно в таз неделя ще бъда на работа :wallbash: как ме е яд направо съм сасипан. Ако на 21-ви пак има е със сигурност ще съм там първи от сабалем :bouncing_smiley:
Furious 155
15-12-2008, 02:27
Аз и без това на Италфеста глеадх само 155ците :D
Сектооооо!!!
Имаше снимки и от други апарати - я дайте не се крийте!
Хубави момчета, добра среща:th_up:
А наздраве за следващата:drunk:
vaklinator
15-12-2008, 09:23
Сектооооо!!!
Имаше снимки и от други апарати - я дайте не се крийте!
И аз да пусна една две.
Браво, браво, така се създават легендите! :headbang: Дано следващият път не ми мине котка път та и аз да дойда!
+1
:go::go::go::go::go:а сега кажете кога ште се сберем пак
Buxalkata
16-12-2008, 21:47
:thumbup:чак ме е яд,че не успях и аз да дойда ама се завлекох по планините и не успях да долетя навреме .... е радвам се,че нямам служевни или неизвинени :) .... та другата среща кога ще е .....
The_Game
16-12-2008, 22:51
Искате ли тази неделя ?
Че чак 2009 год ще мога аз :mrgreen:
Buxalkata
17-12-2008, 21:05
:thumbup:
Buxalkata
19-12-2008, 18:30
та последно ще се състой ли среща или няма .....