View Full Version : Сервизи в БУРГАС????
Здравейте,
Искам да закарам една 166 2,4JTD на диагностика но незнам къде в Бургас има подходящия софтуер или букси. Приятел ми препоръча някакъв сервиз до Механото, в уличката отстрани.
Ако някой може да даде съвет моля пишете!!!!
ПС. А да знае някой къде зареждат климатик за същия модел и колко парички???
Благодаря предварително
Много бесен диагностик - В "Металик" като влезеш в дъното след "Франц" - само със записване.
Много добър климаджия - на "Индустриална" на 500м от стадиона вдясно.
Сервиза Кафеджиев - до сервиз пежо.В смисъл там е само за италианки.
Сервиза Кафеджиев - до сервиз пежо.В смисъл там е само за италианки.
Колегата qpwo иска да помогне, но може да не е ходил скоро там, майсторите отдавна ги няма а новите попълнения в тоя сервиз просто не са за коментар!
Колегата qpwo иска да помогне, но може да не е ходил скоро там, майсторите отдавна ги няма а новите попълнения в тоя сервиз просто не са за коментар!
Да да искам да помогна. Сега като се замисля един път съм ходил там на диагностика защото любопитствах за реалните км на колата. Казаха ми че неможе да се разбере защото не поддържала това - в смисъл моята кола... Възможно ли е така да е или - ,,маистори,,, ...?:sad:
мерси колеги! но Кафеджиев мисля че е само за ФИАТ, а за АЛФА мястото не е ли Аутоплюс в Комлука?
Stoyan_bs
16-12-2008, 23:30
Колеги, предлагам selEnia с 10% отстъпка от цената за членове на форума.
Novachev
09-03-2009, 12:20
Дайте сервиз за алфи в Бургас ,колеги....4е в4ера си взех бега4ката и искам да я поглезя малко .. масла филтри ремъци накладки ... Ама не ми казвайте Кафеджиев.. карам си 156ца не е-С класа да плащам дабъл на ремонта... Нещо за поморие бях 4ул , и за меден рудник .... ????
Радо в поморие има пети за зацепването на ангренажа така че ако го посетиш няма да сгрешиш и е на лесно място сервиза. Цените са много разумни.
Радо в поморие има пети за зацепването на ангренажа така че ако го посетиш няма да сгрешиш и е на лесно място сервиза. Цените са много разумни.
Да клегата е много прав,скоро бях при Радо да ми сменя двигатела и да ви кажа чесно много доволен останах,сервиза му е нов само с алфи се занимава и наистина си разбира от работата момчето,с най голямо удоволствие ви го препоръчвам...а сервиза се намиира до КПП-то в Поморие..:thumbup::boost:
Къде точно се намира сервиза
Да да искам да помогна. Сега като се замисля един път съм ходил там на диагностика защото любопитствах за реалните км на колата. Казаха ми че неможе да се разбере защото не поддържала това - в смисъл моята кола... Възможно ли е така да е или - ,,маистори,,, ...?:sad:
Колата ти поддържа тая екстра, просто липса на квалификация и подходящо оборудване;) Ако идваш към софия свирни ще ги видиме километрите ;)
Здравейте ! На мене също ми трябва дигностика и ми казаха на Бош да отида...
по околовръстното някаде около сервиз/магазин-а на Хонда.
Колата ти поддържа тая екстра, просто липса на квалификация и подходящо оборудване;) Ако идваш към софия свирни ще ги видиме километрите ;)
Непременно. При следващо идване в София ще полюбопитствам....:waving: