View Full Version : Въпрос за скорости!!! Спешно
Здравейте,
Ужасно са ми тегави скоростите и трудно превключват....как мога да ги оправя?
Мерси предварително!
Неможеш колега това е недостатък на алфите специално на 145 и моите са малко вървени :) :info:
на първо време смени маслото на скоростната кутия. предишната ми кола беше Клио '92 и зимата имах такъв проблем, но след смяната се оправи.
pacho_kardana
15-12-2008, 20:59
Koлега имам алфа 156 минаталта зима не искаше да включи грам, смених маслото и скоростите превключват перфектно,обаче ми протече семеринга на полуоската от скоростите, обикновенно когато има такива течове търговците доливат гъсто масло и зимата трудно вклюва.
Значи преди си бяха добре,но ми се откачи лоста и след като го оправих (сам:roll:) сега са доста тегави...а си имат много смазка....:roll::roll:
pacho_kardana
16-12-2008, 10:46
Значи преди си бяха добре,но ми се откачи лоста и след като го оправих (сам:roll:) сега са доста тегави...а си имат много смазка....:roll::roll:
Ми тогава сигупно трябва да ходи на сервиз... :hmm: :prescription:
значи не си го поправил добре. разглабяй наново или на ремонт.
Извинявам се,но реших да не пускам нова тема, а да се включа в тази!
Искам да попитам скоростите на АР146 1,9JTD 99г. дали са еднакви с тези на АР145 1,9JTD 00г.
Благодаря предварително!!!
Извинявам се,но реших да не пускам нова тема, а да се включа в тази!
Искам да попитам скоростите на АР146 1,9JTD 99г. дали са еднакви с тези на АР145 1,9JTD 00г.
Благодаря предварително!!!
Еднакви са
Като стана въпрос за скорости се налага да използвам и аз темата. Значи когато колата е на место от време на време имам проблем с включването на първа и на задна предавки. Като подам газ и влизат... Ако някой може, моля да помага.
Като стана въпрос за скорости се налага да използвам и аз темата. Значи когато колата е на место от време на време имам проблем с включването на първа и на задна предавки. Като подам газ и влизат... Ако някой може, моля да помага.
На мен ми звучи като износени синхронизатори или разбит лагер и като влезе в обороти се се намества...
без да се отворят може само да хвърлим един боб!
На мен ми звучи като износени синхронизатори или разбит лагер и като влезе в обороти се се намества...
без да се отворят може само да хвърлим един боб!
Първа и задна нямат синхронизатори мисля :gruebel:
Първа и задна нямат синхронизатори мисля :gruebel:
Само задна няма
Еднакви са
Много съм ти БЛАГОДАРЕН!!!