View Full Version : луфт на задната гума
абе както си седи колата и като бутна с крак напред назад и има луфт около 1см предполагам, от кво може да е , да не е някоя втулка ?
Вдигни я на крик и клати тогава.
е същия хуи , пак ше има луфт, най много ме съмнява лагер ама деазнам, ше видим компетентни мнения, дано !
trustworthy
15-12-2008, 20:25
1 сантиметър е много, бе :shocking: Като караш с 80-100 км/ч и нагоре не я ли усещаш тая гума да се мандахерца?
1 сантиметър е много, бе :shocking: Като караш с 80-100 км/ч и нагоре не я ли усещаш тая гума да се мандахерца?
ами хич, рядко карам с толкова, ама и като карам с толкова не са чува нищо
trustworthy
15-12-2008, 21:20
Ако е лагер, колата ше ти се тресе яко при такива скорости. По-скоро ще е нещо по окачването :roll:
виж тампоните на надльжната щанга
Тампони отзаде . От лагер не се клатурка колелото .
Той преди това трябва да се е чувал да блъска тоа тампон когато минеш през малка неравност . Дигай я на крик и разклати колелото и гледай отдоле какво се случва .
:yes:
виж тампоните на надльжната щанга
:thumbup: това ще да е болката му.
хараби ! дано само тампон да е !
trustworthy
16-12-2008, 11:20
хараби ! дано само тампон да е !
После мини на някоя среща да кажеш какво е било :)
После мини на някоя среща да кажеш какво е било :)
тц, такива мероприятия не посещавам.... ама тук ше кажа какво е било ;-)
trustworthy
16-12-2008, 14:05
тц, такива мероприятия не посещавам.... ама тук ше кажа какво е било ;-)
Е пробвам те, де ;)
Но наистина, кажи какво е било, че да си полезен на други
Е пробвам те, де ;)
Тя една колежка така пробва , пробва и накрая близнаци :baby_bringin::crazy:
Как да идват хората с дизелите след като и проповедниак им не идва . Те и Фиатите ни превзеха вече , даже си мисля да идвам с Пунтото вече
П.С.Май не е за тука коментара ама ...
Това са селеновите втулки на носа4ите дето се захва6тат към купето.В каталозите трудно излизат за алфа.Тарси ги по размер от фиат крома малко по здрави са от алфовите.Аз карам с такива и ни6то им не става макар 4е съм със спортно ока4ване.
Това са селеновите втулки на носа4ите дето се захва6тат към купето.В каталозите трудно излизат за алфа.Тарси ги по размер от фиат крома малко по здрави са от алфовите.Аз карам с такива и ни6то им не става макар 4е съм със спортно ока4ване.
от по новите кроми ли ? и има ли значение с какъф двигател е ?
MaVrUt провери тук : http://www.euro07.bg/catalog/catalog.php
На Алфа Ромео не излизат но за Фиат Крома са същите както каза 164td , то окачването им е еднакво на двете . Двигателя няма значение , през годините окачването не е променено .
MaVrUt провери тук : http://www.euro07.bg/catalog/catalog.php
На Алфа Ромео не излизат но за Фиат Крома са същите както каза 164td , то окачването им е еднакво на двете . Двигателя няма значение , през годините окачването не е променено .
ами първо трябва да се убедя че е селенова втулка, и тогава вече ше видим, иначе мерси за сайта, ше ми помогне
8 дни и още не е ясно?! Как имаш нерви толкова? :-?
Въпросната втулка е една и съща и за Крома и за 164 и за Тема и за Капа/от пътвите/. Ако можеш си намери плътна втулка.Оригинални втулките са кухи.С кухите вози по-добре и не тропа толкова окачването,но тези по магазините са ефтини боклуци.Намери си или оригинална куха/върви с щангата/ или плътна.Аз карам с плътни вече 5 години и още са здрави.
еми аз ги намерих ф една морга ама няма сервиз отворен да ги сменя, поне добър сервиз,и мисля че са от кухите, поне така каза продавача.го еба
Е тя нова струва 7лв:wow:
virusalfa
27-12-2008, 16:59
Аз ги сменях,едната е от Ванто,другата е от Т и Н,да видим колко ще изкарат.Уж на Пирели,по 14лв някъде бяха.След като се качат рамената към купето,не затягайте болтовете!Затегнете ги на канал,като колата е стъпила!