View Full Version : спукано предно стъкло
някой може ли да ми каже колко струва предно стакло?дали не е по-добре да ида да ми оправят това то не е спукано много за сега и ако ми го залепят и спре да се пука мога да карам с това.моля за мнения:frown::frown::frown::frown:
DerMeister
16-12-2008, 15:51
125лв. ново в Кобра. Хубаво си е стъклото, с черен кант, отгоре с лента по-тъмна. Нямам оплаквания.
DerMeister
16-12-2008, 16:55
Това ти е с монтаж и прехвърляне на ваденките. Само не помня дали не беше с някаква отстъпка заради каското. Звънни и ги питай.
Това ти е с монтаж и прехвърляне на ваденките. Само не помня дали не беше с някаква отстъпка заради каското. Звънни и ги питай.
Най-вероятно е с остъпка,защото на мен същата процедура ми излезна точно 155лв в Кобрата.
На мен някакви вандалчета май са ми спукали предното стъкло, та и аз трябва да го сменям. Каското трябва да го покрие. Имам въпрос. Тук всички говорят за Кобра. Други реномирани фирми няма ли? Защото от Кобра ми предлагат стъкло, верно изгодно - 120лв с монтажа, ама с тонирано в зелено. Много грозно ще стане. Моята Алфа е Бордо металик и това зеленото ще лепне .....:moon:
Колега, през юли сменях предно стъкло на мойта. Фирмата е официален представител за Pilkington и се намира в близост до Кобра. За мойта сложиха Splintex - 192лв с поставянето. По мое мнение е по-добро от турските в Кобра... Ако те интересува писши на ЛС да ти дам телефона на фирмата.
ПС: ... ДЗИ примерно със сигурност работи с тях, щото съм проверявал ...
Някой чувал ли е за Мустанг? Четох много негативи за Кобра, а за тези Мустанг само хубави неща говорят. Знаете ли къде се намират?
http://www.mustang-bg.com/distributors.htm
Как мислите, това зелено тонирано стъкло няма ли да е в контраст с червената Алфа? Не съм виждал колко е зелено, но имам някакви притеснения. Ако е леко зелено мисля, че няма да е фрапантно, но исках да почерпя опит от колеги, които имат такива. Моля дайте мнение.
колега, на повечето коли стъклата са тонирани в зелено... това изобщо не може да се забележи; да не говорим, че ако погледнеш през нетонирано стъкло ще те дразни... нещо като на москвич седмак 1960 год.
слагай смело
П.С. има стъкла със зелена лента в горния край - пази от заслепяване (да не си пускаш сенниците); дори и такова да е - не се притеснявай, отвън изглежда просто като по-тъмна лента
Колеги и аз като вас днес сутрината влизам в колата и оп кво да видя лека пукнатина на предното стъкло. Та и аз сега ще тррябва да го сменя. Това във Кобра 155лв. с монтажа и прехвърлянето на ваденките ли е?
RoMeO_156_GTA
24-01-2009, 20:08
Колеги и аз като вас днес сутрината влизам в колата и оп кво да видя лека пукнатина на предното стъкло
и на мен същото ми се случи тази сутрин :wallbash:пукнатината ми прилича на такава от въздушна пушка - много малка и с кръгъл диаметър , а от там се е нацепило настрани . Имал съм от камъче , изхвръкнало с голяма скорост изпод гумите на камион и знам как изглежда .
Предлагат ми оригинално втора употреба за 70лв . Какво мислите по-добре такова ли да си сложа отколкото турските или застрахователите ще искат да е ново от Кобра/Мустанг/... , че не знам как се процедира в такива случеи (имам каско)
За колегата със червената алфа ''NAS'' аз съм карал червена кола и беше с оригинално зелено затъмняване така че не се притеснявай,смело слагай и кажи как е че и моето е за смяна
и на мен същото ми се случи тази сутрин :wallbash:пукнатината ми прилича на такава от въздушна пушка - много малка и с кръгъл диаметър , а от там се е нацепило настрани . Имал съм от камъче , изхвръкнало с голяма скорост изпод гумите на камион и знам как изглежда .
Предлагат ми оригинално втора употреба за 70лв . Какво мислите по-добре такова ли да си сложа отколкото турските или застрахователите ще искат да е ново от Кобра/Мустанг/... , че не знам как се процедира в такива случеи (имам каско)
Слагай ново :)
За какво ти е някое старо и надрано стъкло?
Смених стъклото в Кобра с ново, европейско, тонирано зелено с зелен сенник. Много съм доволен. Изобщо не изглежда така, както си го представях. Може и да си въобразявам, ама сега виждам доста по-добре от преди. Не ми излезе евтино, но се надявам застрахователите да го изплатят напълно. Така обещаха, ама докато не видя парата няма да повярвам :D
колко солено ти излезе колега. Аз преди две седмици смених моето в Кобра в Пловдив и ми излезна 155 лв. ама незнам дали е Турско.
Някой знае ли надрано от чистачка дали и как се маха.
Някой знае ли надрано от чистачка дали и как се маха.
Питай колегата INTEGRALE. Някъде бях чел, че може да се полира, но не съм пробвал :excl:
Питай колегата INTEGRALE. Някъде бях чел, че може да се полира, но не съм пробвал :excl:Благодаря колега.Някой друг нещо да знае по вьпроса?
колко солено ти излезе колега. Аз преди две седмици смених моето в Кобра в Пловдив и ми излезна 155 лв. ама незнам дали е Турско.
237лв. с монтажа, лайсната и прехвърляне на лепенките.
На мен за тази лайсна ми зеха та с лайсната ми излена 165лв. За лайсната бях забравил, че я сменяха. Ама моето щом е толкова евтино със сигурност ще е Турско. Щото твоето е със 60лв отгоре.