View Full Version : помогнете, ако можете
някои знаели каде се продават присатки за брони за алфа 146 или цели брони защото аз досега несам намирал в нито един магазин
hristugena
16-12-2008, 21:24
някои знаели каде се продават присатки за брони за алфа 146 или цели брони защото аз досега несам намирал в нито един магазин
Аз знам едно много прилично магазинче в Агия Напа и в Неа Йония.....
А ти от къде си ?
аз сам от Бургас но вече бая време си търся но немога да намеря стопове си намерих но другите работи немога да ги намеря
Ако търсиш нещо, което е специално произведено за 146, мисля че трудно ще намериш.
Незнам как става сега, но доскоро нещата стояха по следния начин :
Отиваш някъде където се занимават с оптичен тунинг, като нямам предвид някое магазинче за автоаксесоари, а място където правят, лепят, китосват, а може и да боядисват такива неща- брони, крила, прагове, добавки за брони и т.н.
Питаш какво могат да ти предложат за твоята кола, като повечето неща са универсални и с леко преправяне ще паснат. Харесваш си нещо и се разбирате за цената и времето, когато да отидеш. Това е общи линии.
Поне така стояха нещата преди време, когато обикалях да търся за моята кола(бивша).
Мога да ти кажа няколко места в Пловдив и Ст. Загора, но предполагам, че е невъзможно да няма и в Бургас и няма да ти се наложи да биеш толкова път.
Успех!!!
ами ще тарся но в Б-с няма но в Сливен ми казаха че имало там ще ходя да питам но там много дерели кожи и за това много немисе ходи
Преди две години питах във Валспорт - Пловдив колко трува оптичния пакет за 145 (един пластмасов такъв :) ).
5000 лв. като ти я дават подготвена за боядисване.
ваи то ибахти и скапотията
каде да пусна тема за едни джанти за бартер или продаване