View Full Version : 155-ците са на изчезване.
vaklinator
19-12-2008, 10:47
Намаляваме колеги.
Днес видях една разпрана от УАЗ-ка отляво отпред до отзад.
Катастрофата беше в красна поляна пред Булстрад.
Дано колегата да не е пострадал.
Дали темата не е за друг раздел-незнам.
Аре ве, кога ще ни местят в класическия раздел :devil:
На мен пък ми се струва, че е точно обратното.
Откакто махнаха митата почнаха да се срещат доста по-често (поне в нашия край).
Дори и в mobile.bg преди около 2 години имаше само няколко бройки, а сега е пълно.
.....рано ни е още...след пълнолетие:)
А бе на мойта вече и издодоха лична карта /след 16г./. но факта си е факт!!! Наскоро питах в една от най- големите гробници в София за ит. автомобили/при Жабара/, щото го познавам , -защо не внася почти нищо вече за този модел- и отговора беше "Ми той е прекалено стар!!!-Даже и в Италия го няма, и не си заслужава.:big_whoops:
Класическия го подминахме....Вече сме направо за скрапа..кофата има предвид:doctor:
Жалко за 155цата...Дано да е добре собственика и...
Възтановяване му е майката....запасяваме се с части и рециклираме:)
Ми то аз по-стара алфа от 155 по пътищата не виждам, са да си говорим честно, то така ще стане и със 156 сигурно, нито цената, нито качеството ще остане, но това не пречи хората да ги купуват и карат, не мисля, че на някой, ако му доставя удоволствие има значение цената или нещо друго
Възтановяване му е майката....запасяваме се с части и рециклираме:)
Ми то си е така! - Аз лично имам - огледала,бобини , комутатори, стъпков мотор , дебитомер с маркуча ,дръжки ,машинки за централно, механизъм за ел. стъкла, бенз. помпа,цялото табло и.т.н. абе почти всичко което е най често срещания проблем. А и един мотор.........
Alfa User
19-12-2008, 16:17
Ми то аз по-стара алфа от 155 по пътищата не виждам ...
Е стига бе колега ... Аз всеки ден срещам една бяла 33-ка, и няколко 75-ци - на всички свиркам и си се поздравяваме. Класиките не са умрели още ... Ма наистина 155 се е запътила към тая група (не на умрелите де :devil: )
Инак каква е легенда - погледнете клипчето под снимките в подписа ми :wub:
ShAMaR4eTO
19-12-2008, 16:45
Ше ма накарате да махна обявата на тази която продавам на части и да си ги пазя за тази която карам в момента.Но между другото в добрич бая 155-ци се навъдиха:bigracer:!!!
Ми то си е така! - Аз лично имам - огледала,бобини , комутатори, стъпков мотор , дебитомер с маркуча ,дръжки ,машинки за централно, механизъм за ел. стъкла, бенз. помпа,цялото табло и.т.н. абе почти всичко което е най често срещания проблем. А и един мотор.........
...сабирай!...сега не му е времето за търговия!....след тов ще изкараш повече пара...ако доживеем тоя момент:)
А бе на мойта вече и издодоха лична карта /след 16г./. но факта си е факт!!! Наскоро питах в една от най- големите гробници в София за ит. автомобили/при Жабара/, щото го познавам , -защо не внася почти нищо вече за този модел- и отговора беше "Ми той е прекалено стар!!!-Даже и в Италия го няма, и не си заслужава.:big_whoops:
На 18г. стават пълнолетни...сега има още ядове да ти дава:)
Вуйчо
/извинявай ,това ми е лапсус/ нямам никакво намерение да си продавам частите защото знам какво са за 155-цата. За съжаление това е последната Алфа /8клапана. версия/ въпреки ,че не е 75 ца - 3ка- V6 ,със задно задвижване- която е НАИСТИНА АЛФА РОМЕО. но все пак е е Алфа- ?!??~!??!?
Да ме прощават колегите с 16 винтиловите мотори -GM.
Вуйчо
/извинявай ,това ми е лапсус/ нямам никакво намерение да си продавам частите защото знам какво са за 155-цата. За съжаление това е последната Алфа /8клапана. версия/ въпреки ,че не е 75 ца - 3ка- V6 ,със задно задвижване- която е НАИСТИНА АЛФА РОМЕО. но все пак е е Алфа- ?!??~!??!?
Да ме прощават колегите с 16 винтиловите мотори -GM.
Объркал съм те с шамарчето дето разпродавал...сорри!
...днес нещо не съм в час:)
Мойта скоро ще направи 18г.Еххх а като се видяхме беше на 15-16г... млада засукана..девствена..:doctor:
Мойта скоро ще направи 18г.Еххх а като се видяхме беше на 15-16г... млада засукана..девствена..:doctor:
Така е...щото е изкара на пистата.....те тия момичета на околовръстното бързо се скапват:)...един сезон:)
pesho ot vraca
19-12-2008, 21:46
Момчета АЛФА 155 на колкото и години да стане винаги ще се помни и споменава като победител. Мисля, че се е доказала. Много сам горд, че карам и ще карам един наистина великолепен модел на АЛФА РОМЕО.
АЛФА 155 1.8TS 94г.
The_Game
19-12-2008, 22:08
Момчета АЛФА 155 на колкото и години да стане винаги ще се помни и споменава като победител. Мисля, че се е доказала. Много сам горд, че карам и ще карам един наистина великолепен модел на АЛФА РОМЕО.
АЛФА 155 1.8TS 94г.
Maлцина обаче ще останат :cry::cry::cry::cry:
Furious 155
19-12-2008, 22:16
АЛФА 155 1.8TS 94г.
:th_up:
нищо че моята е в бокса сега - догодина ще е самолет отново и да се надяваме за още мнооогооо хиляди километри!!!
155 си е класика!
DJ Vladic
19-12-2008, 23:22
И малцина ще го оценят... включително и аз.
Още не ги отписвайте 155-ците,преди около половин година нямаше много много,гледам сега са се появили повечко.Вървят си колите и не се предават:punk:
Тази ми е 3-тата 155...слабост са ми тия 155-ци:notworthy:
нямам намерение да се разделям с нея-малка е още, само на 12 години:Lkingsmiley:
И 5 коли да си купя ,никога няма да продам 155-цата, а и жената не дава!Не съм имал кола, да ме слуша и да ме кефи толкова много:notworthy:!Догодина смятам да и слагам ДВГ 3000 V6 24 от 164 -ка и да си я карам за кеф!
Alfa User
22-12-2008, 12:54
Това е страхотна идея !
А 155 мисля вече заема достойно място в раздела за легендите от писти и пътища - доказала се е нееднократно, и еднозначно. Има много возила, които биха те пренесли от едно място на друго, но 155 е колата, която ще го направи със стил и абсолютно удоволствие !!!
ЬПсерютно подкрепям!!! Може и да ни става все по-трудно за подръжка , но това е колата.....:notworthy:
155 си е краста отсякъде,имах 1,това лято си взех още една...
155 мисля вече заема достойно място в раздела за легендите от писти и пътища - доказала се е нееднократно, и еднозначно. Има много возила, които биха те пренесли от едно място на друго, но 155 е колата, която ще го направи със стил и абсолютно удоволствие !!!
100% истина. Аз също много си харесвам колата и не си давам за друга.И това не е вярно,че малцина ще останат.В Италия си ги карат хората и им се кефят и те като нас.:evilsmiley:
vikoalfa
24-12-2008, 23:40
Айде ся и за класическия раздел чак,споко ве,направо ми се насълзяват очите като ви чета постовете :cry:
Вдигнете и паметник,недейте така има още 155.Доста обаче сте задружни което е похвално :kissy: