PDA

View Full Version : Нарязаха катерушките пред блока :(

Kuku
20-12-2008, 14:58
Не знам, защо ги режат и искрено се надявам да е някоя инициатива от рода на ремонта в детската градина на Горица, т.е. да ги подменят с нови или да направят нещо повече за детската площадка, НО ако е нещо свързано с охраняем паркинг, нов блок или нещо такова - ще се лее кръв... бал съм ти и кмет и бизнесмени и мутри :(

PEPI-2ALFA
20-12-2008, 15:02
Може да са решили , че са опасни. Нали имаше някакъв инцидент лятото , та...

LeoVin4i
20-12-2008, 15:05
И около нас ги нарязаха и ги смениха с пластмасови.

Kuku
20-12-2008, 15:06
ДАНО! Дано да е това :(

Бобби
20-12-2008, 15:24
Може и дупка да изкопаят......па глей ко става:big_whoops:
Съберете подписка, ако решат да строят!!!

spe4elist
20-12-2008, 15:53
У наше село ги подменяха, ама беше преди меСНите избори, уСВоИХА някакви фондове, то не бе пъчене, не бе чудо, че видите ли - мислели за за нас...
Ама по това време, сигурно някой се е разбързал да хване някой срок... :paddle:

proper
20-12-2008, 16:15
Не знам, защо ги режат и искрено се надявам да е някоя инициатива от рода на ремонта в детската градина на Горица, т.е. да ги подменят с нови или да направят нещо повече за детската площадка, НО ако е нещо свързано с охраняем паркинг, нов блок или нещо такова - ще се лее кръв... бал съм ти и кмет и бизнесмени и мутри :(

Кики, ти в кой квартал си?

digitalundgrd
20-12-2008, 16:41
Май е Надежда..., понеже ми се струва познато ( да не си някъде около т.нар. Дискотека Никея?

Kuku
20-12-2008, 17:08
Да, в "Надежда", но далеч от Никея.
Срещу 24-та поликлиника в ниските 4-етажни блокове.

proper
20-12-2008, 17:24
Хммм. Дано ги махат за добро... да направят нещо ново пак за децата там...

nikolaaaay
20-12-2008, 17:40
Абе, едва ли ше строят блок :haha:

Kuku
20-12-2008, 17:50
Е, логично, с оксижен и бус няма как да строят блок, ама да не подготвят терен за някой с бетоновоз и коф-помпа :roll:
Площа между зеления контейнер върху камиона (в ляво) и поляната (най-дясно) на първата снимка, сигурно е 3 дка - перфектно е за кокетна кооперацийка :idea:

VFTI
20-12-2008, 17:54
А магазинче, бензиностанцийка нямате ли нужда...

3дка. са прекалено много за незастроена площ...Повече от 0.5дка на 10 000 човека няма нужда............

proper
20-12-2008, 18:04
хахахха тука при нас искат да преместят една улица, за да вдигнат между блоковете комплекс от 4 блока нови!!!!! кошмар просто....

"за какво ви е тази тревна площ между улицата и блока?? там само комари и песове се въдят...безполезна е...по-добре направо тротоар и улица" :):):)

голямата риба
20-12-2008, 19:39
при нас също ги разкараха
но явно ще се подновяват детските площадки
батко се подготвя за премиер все пак

лошото е, че изляха бетон на место на което имаше
готино тревно футболно игрище
както винаги няма кой да мисли преди да се свърши нещо

fred
20-12-2008, 19:44
При нас в интерес на истината, при промяна на статута /на зелени площи/ бяха разлепили обяви от общината и прочее, вярно е че бяха обявени в шибани часове, работно време някъде встрани, но беше с срокове, тоест месец поне преди събранието и евентуални възражения.Правихме възражения и прочее и накрая победихме:punk:, така че, не се отказвайте ако се прави нещо друго-освен ако сте проспали срока, който се дава, ако се променя устройствения план.
Иначе в друга съседска градинка правиха ремонт, без бетон, само отъпкаха площадката с камиони, разораха тревата, беше точно по това време миналата година:cry:

Mury
21-12-2008, 17:01
Абе погнали са доста градинки в София,което е добре,при майками на Семинарията реновираха основно една градинка,в която съм ритал футбол като ученик,сега е като нова:notworthy::notworthy:Поне като няма места в детските градини,да има хубави градинки за децата ни:big_whoops:

mim
22-12-2008, 00:47
до нас кварталното игрище го изринаха, заляха с бетон на ново и вдигнаха ограда за 2 седмици
чудното беше че ляха бетон сред нощите даже
онзи ден свършиха с оградата
а в съседната градинка изрязоха катерушките, които бяха от тия старите железните и преасвалтираха, но още си е градинка
нещо някой се натяга предизборно и маже пари в последните дни преди НГ

BatVas
22-12-2008, 10:35
Абе и аз съм в Надежда 1 - ами да споделя НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО - до нас имаше една площадка и аз така се уплаших че ще почне някакъв строеж като видях как нарязаха оградата и разчистиха буренак и храсти расли сигурно 20 години - да ама се оказа че разчиствват , ще положат нова настилка и нови огради и пак ще си е детска плащадка:notworthy:

KGB
22-12-2008, 10:57
Ще преасфалтират градинката и ще сменят катерушките....споко

robygas
22-12-2008, 11:01
хахахха тука при нас искат да преместят една улица, за да вдигнат между блоковете комплекс от 4 блока нови!!!!! кошмар просто....

"за какво ви е тази тревна площ между улицата и блока?? там само комари и песове се въдят...безполезна е...по-добре направо тротоар и улица" :):):)
Ми не знам до вас , ама и двамата може да загубиме част от приходите си с тези калкани наоколо..........

bouncer
22-12-2008, 11:21
и пред моя блок ремонтитара и смениха катерушките на детската площадка....но файда никаква като всички дебили с кучета ги разхождат и ИЗХОЖДАТ точно в тази градинка!

pipi
22-12-2008, 14:10
Покрай нас няма къде да строят, а и никой не иска за сега. Много съм щастлива от факта. С комшииката разчистихме храсталаците да има повече паркоместа, за да не спират в градинката. Други комшии оправиха катерушките, пътеката и пейките.(подозирам, че в зимния период пак ще станат дърва за огрев :( )

galinves71
22-12-2008, 14:41
Не знам, защо ги режат и искрено се надявам да е някоя инициатива от рода на ремонта в детската градина на Горица, т.е. да ги подменят с нови или да направят нещо повече за детската площадка, НО ако е нещо свързано с охраняем паркинг, нов блок или нещо такова - ще се лее кръв... бал съм ти и кмет и бизнесмени и мутри :(най-вероятно 2рото.те са всевластни и погазваши всички ценности у народа.не гледат ни старци ,ни майки,пък за децата да не говорим.

голямата риба
28-10-2009, 11:41
даааамм
А дали децата ни заслужават да бъдат ремонтирани???

fred
28-10-2009, 13:53
Определено да

detelazurno
28-10-2009, 14:52
Покрай нас няма къде да строят, а и никой не иска за сега. Много съм щастлива от факта. С комшииката разчистихме храсталаците да има повече паркоместа, за да не спират в градинката. Други комшии оправиха катерушките, пътеката и пейките.(подозирам, че в зимния период пак ще станат дърва за огрев :( )

Да бе да....нямалко къде да сторят. Ами градинката която беше пред 139-ти блок? Нали я развлиха, разкопаха един огромен ров и искаха да строят блок с подземен гараж и магазинчета на призмените етажи. И това всичкото на това малко място! Беше по време оно когато батето тъкмо се натягаше за кмет и беше дошъл лично да спре строежа. Само дето дойде след като развалиха градинката и я разкопаха та до ден днешен си седи яма оградена с горзни метални огради.