PDA

View Full Version : Проблем централно заключване

teodor80
22-12-2008, 00:03
Здравейте,нямам все още аларма и си заключвам с ключа.Като я заключа предна лява врата няма проблеми.Вчера ми се наложи да заключа от предна дясна и не стана.Като завъртя ключа падат бутоните като го върна пак се качат горе.Пробвах да задържа завъртян ключа ама не стана ключалката го връща и не посмях да го задържа завъртян оставих го да се върне.Как да го оправя?

qpwo
22-12-2008, 08:11
Какъв модел е колата-предполагам166. Коя година е защото има разлика в ключовете. Аз също нямам аларма , но си задеиствам централното от бутона на ключа....

Kuker
22-12-2008, 08:54
Здравейте,нямам все още аларма и си заключвам с ключа.Като я заключа предна лява врата няма проблеми.Вчера ми се наложи да заключа от предна дясна и не стана.Като завъртя ключа падат бутоните като го върна пак се качат горе.Пробвах да задържа завъртян ключа ама не стана ключалката го връща и не посмях да го задържа завъртян оставих го да се върне.Как да го оправя?Така прави когато не е затворена добре някоя врата.Може да търсиш проблема в дясната врата или в такава която иска повече сила да я затвориш .

teodor80
22-12-2008, 09:04
Какъв модел е колата-предполагам166. Коя година е защото има разлика в ключовете. Аз също нямам аларма , но си задеиствам централното от бутона на ключа....
Разлика в ключовете няма еднакъв е на всякъде ама е счупен и предполагам заради това не се отваря от копчето.Отварям я с пъхане и завъртане ама на дясната врата заключва и след няколко секунди сама се отваря.Колата е 166 JTD 1999г.

Коки
22-12-2008, 11:37
Най-вероятно машинката на дясната врата е за смяна - не си първият с този проблем.

pinko
22-12-2008, 11:51
Според мен някоя от машинките на централното е изгоряла. Струват по около 140 лева в ТНкар на Оборище.