View Full Version : кожен салон
Христо_Сираков
25-12-2008, 15:47
айде да се похваля какъв подарък си направих за коледа и именния ми ден
pacho_kardana
25-12-2008, 15:49
:bravo: Честито колега! По поръчка ли ги прави? И колко горе долу излезнаха?
Христо_Сираков
25-12-2008, 16:01
:bravo: Честито колега! По поръчка ли ги прави? И колко горе долу излезнаха? по стария ми салон стандартния ми го правиха за цен незнам несъм го плащал услуга за услуга ако някои се интерисува мога да дам номера на човека ама ми е неудобно да питам за цена което и мен ме интерисува горе долу
svetlinst
25-12-2008, 16:24
Супер е колега !!! Ако можеш да попиташ човека, който ти го е правил горе долу колко пари излиза с негови материяли ще е много полезно за доста хора от форума(за мен най-вече).
П.С. - Честито за придобивката !
Питай за цена и какви цветове предлага :)
Христо_Сираков
25-12-2008, 17:15
цветове се предлагат всякакви материалите са си от него за цена ще питам но това утре
pacho_kardana
25-12-2008, 17:37
Честито!Много готино е станало...със здраве да си го ползваш!
cvetelin
25-12-2008, 20:31
Ицо, батка тая лъщящата кожа на искуствена мяза ... ко е такава дъл няма са скапа за отрицателно време
кът са има предвид с кви боклуци работят да излиза по евтинко
иначе цветово и изработка бива :)
Христо_Сираков
26-12-2008, 00:15
Ицо, батка тая лъщящата кожа на искуствена мяза ... ко е такава дъл няма са скапа за отрицателно време
кът са има предвид с кви боклуци работят да излиза по евтинко
иначе цветово и изработка бива :)оооо Цецо честита коледа бате.Наисти на ти кажа ми изкуствена е кои ти слага естествена без пари помисли пъи и колкото да изкара нали си е без пари а и човека каза поне 2 години гарантирам пък колкото изкара толкова пак е по добре от стария ми салон които си беше платен и пак си седи де и мога да го сложа когато си поискам ама надали така че каквото е такова.Айде весели празници
tokata_pz_flex
26-12-2008, 01:08
Екстра е :) Със здраве да си го ползваш .
Браво колега добре се получило, явно човека който ти го е правил си разбира от работата.
Със здраве да си го ползваш.
Аа супер е станало верно :) Колега пита ли за цена горе - долу :)
didkoldihno
26-12-2008, 13:08
супер е това а някой има ли на представа каде или кой по точно прави такива нещта в Варна,ще ви бъда много благодарен :smile:
dilian alfa gtv
26-12-2008, 13:17
и на мен ми трябва кожен тапицер за варна.ако някой знае добър майстор да казва
Христо_Сираков
26-12-2008, 14:13
и на мен ми трябва кожен тапицер за варна.ако някой знае добър майстор да казва
значи цената е 300лв като може да имам лек коментар ако някои иска да се обзаведе
За да не се изроди темата и да се получи нежелана реклама, моля коментирайте цени и т.н. на лични
Съгласен съм интересува ме само , кожата естествена ли е или изкуствена >>??? :smile:
Христо_Сираков
26-12-2008, 14:32
Съгласен съм интересува ме само , кожата естествена ли е или изкуствена >>??? :smile:
айде сега за тези пари според теб каква е
Честито колега.
Много ми харесва как е станало.
Може ли да попиташ човека колко време трябва да стои колата при него ,за да го сложи ,че времето е кът.
Става въпрос за 145-ца същата разцветка като твоята искам