View Full Version : Спортни пружини
MaDHaCkEr
27-12-2008, 13:11
Колеги намерил съм си спортни пружини на изгодна цена. Сваляни са от 145ца, сини са. Каква е разликата м/у сините, жълтите и червените и ще станат ли на мойта? Ще има ли проблем със джанти 16ки като съм, ще опират ли гумите като се смъкне?
незнам каква е разликата , но няма да опира споко ... а ако можеш да намериш още един чифт ... цена няма да имаш , че искам и аз ... ако намериш случаио , пиши Лс
Има разлика в твърдостта, но честно казано не знам коя каква е.
Иначе дали ще ти опира зависи не толкова от окачването, колкото от офсета и ширината на джантата. Примерно на мен 16-те (7,5J, ЕТ35) ми опират отзад във веждите, а и отпред в подкалника при по-резки пропадания, а съм със оригиналните пружини. То верно че на ti-то окачването му е смъкнато, ама... Със стандартните джанти сега нямам проблеми с опиране никъде.
Ако се сложи подходящ размер джанта (ширина и офсет) не би трябвало да има проблеми дори и със 17-ки.
trustworthy
29-12-2008, 09:18
...Ако се сложи подходящ размер джанта (ширина и офсет) не би трябвало да има проблеми дори и със 17-ки.
Тогава други проблеми се появяват :angry: Ама то така или иначе се рискува картер с това окачване, така че просто трябва да се прибавят гуми и джанти в списъка със 'застрашените' части :cussing: Аз за снишаване по-малко от 4 сантиметра не съм чувал за нашите коли и лично мен това ме отказа да си лекувам презавиването със спортни пружини
Колеги намерил съм си спортни пружини на изгодна цена. Сваляни са от 145ца, сини са. Каква е разликата м/у сините, жълтите и червените и ще станат ли на мойта? Ще има ли проблем със джанти 16ки като съм, ще опират ли гумите като се смъкне?
Аз съм с такива ;)
Нали видя стойката... Взимай ги онея синичките с белите надписчета ко има се чудиш? :)
Satanism
29-12-2008, 11:01
Тогава други проблеми се появяват :angry: Ама то така или иначе се рискува картер с това окачване, така че просто трябва да се прибавят гуми и джанти в списъка със 'застрашените' части :cussing: Аз за снишаване по-малко от 4 сантиметра не съм чувал за нашите коли и лично мен това ме отказа да си лекувам презавиването със спортни пружини
В ибей съм си харесал Апекс с 30мм снижаване.200лв комплекта чисто новички :hump:
Само чакам да се върна в Англия с 'жената' :)
Обаче малко ме е шубе, щото мойта и така си друса....
MaDHaCkEr
29-12-2008, 11:59
Аз съм с такива ;)
Нали видя стойката... Взимай ги онея синичките с белите надписчета ко има се чудиш? :)
Да видях я твойта каква стойкарка е :) на Спарко ли бяха твойте? До няколко дена ще ги взема казъл съм на човека че са си мой вече :tongue2:
Слагай бре,после ше му мислиш за гумите:jumping::jumping:
Еее сеедно неси виждал моята с 16"-ката и спортни пружини как седи :) според мене ако гумите са ти 205/40/16 няма да имаш никви ядове,аз бях с 205/50/16.
п.с. Аз продавам мойте почти нови спортни пружини "Sparco" ако има интерес пишете на ЛС,смъкват с 30мм
MaDHaCkEr
29-12-2008, 15:17
Еее сеедно неси виждал моята с 16"-ката и спортни пружини как седи :) според мене ако гумите са ти 205/40/16 няма да имаш никви ядове,аз бях с 205/50/16.
п.с. Аз продавам мойте почти нови спортни пружини "Sparco" ако има интерес пишете на ЛС,смъкват с 30мм
Мойте гуми са 205/45/16 и само като се качат от зад 2-3 човека и като мина през някоя по-сериозна дупка и тогава опират.
MaDHaCkEr
29-12-2008, 15:19
Слагай бре,после ше му мислиш за гумите:jumping::jumping:
Ще ги взема, ама са ако ги сложа няма да е много оферта нали? :)
MaDHaCkEr
30-12-2008, 17:09
Айде и аз направих подарък на мойта :) да са ми честити :kicking: нямам търпение да ги слагам:upsidedwnsmiley:
Васил Петров
30-12-2008, 17:40
ще чакаме снимки а и да почерпиш :jumping:
MaDHaCkEr
31-12-2008, 13:51
И снимки ще има и на живо ще я видиш :P нема ядове
По-добре ги метни напролет:twisted::twisted:
По-добре ги метни напролет:twisted::twisted:
Що бре, ако ги сложи сега мое му дават процент от пътното за снегорин :spiteful:
Сериозно, Мъро е много прав. Позачакай с монтажа
Честито и тук да ти кажа :kiss:
И аз съм с 205/45/16 и същата случка като при теб ;)
Иначе моята вчера реших да я покарам ... голяма грешка. 2 пъти закачах гърнета и ме бутаха във всяка малка уличка... Искам процент от Столична община за почистване на междублоковите улици :bash:
MaDHaCkEr
06-01-2009, 18:42
Честито и тук да ти кажа :kiss:
И аз съм с 205/45/16 и същата случка като при теб ;)
Иначе моята вчера реших да я покарам ... голяма грешка. 2 пъти закачах гърнета и ме бутаха във всяка малка уличка... Искам процент от Столична община за почистване на междублоковите улици :bash:
Мерси братле :spoko: и аз съм замислил чак на пролет да ги сложа :flirt:
Иначе вчера и аз ринах като ненормален, като танк е направо минава от всякъде :) добре че беше мек снега :gruebel:
http://alfaromeo146.hit.bg/New/rBc-0212z.jpg
http://alfaromeo146.hit.bg/New/rBc-0215z.jpg
Мерси за помощта на всички :)
Bako_Marto
06-01-2009, 18:52
извиняваи за спама но на снимката виях веждичките от каде си ги взел щотот от както имам моита каляска и тарся такива :oops:
MaDHaCkEr
06-01-2009, 18:59
Правиха ми ги по поръчка, за 146 готови мисля че не се предлагат по тунинг магазините. :) пичи на ЛС ще ти обясня.
KalinAlfista
08-01-2009, 13:25
батка даи си тела да се разберем да ги купужам тея пружини....
MaDHaCkEr
08-01-2009, 19:49
Ееее човек аз още не съм им се нарадвал ти искаш да ми ги взимаш :( пичи на Acko88 той мисля че продава неговите :)