View Full Version : колата пракъсва
valio-kita
28-12-2008, 15:20
на 1ви цилиндър гнездото на свещтасе пълни с някаква течност (май е вода) и в целия диапазон колата прекъсва постоянно - и на ниските и на високите обороти. като я подсуша се оправя докато не се напълни пак.
от къде може да идва проблема ? ? ?
помагайте моля
pacho_kardana
28-12-2008, 15:24
на 1ви цилиндър гнездото на свещтасе пълни с някаква течност (май е вода) и в целия диапазон колата прекъсва постоянно - и на ниските и на високите обороти. като я подсуша се оправя докато не се напълни пак.
от къде може да идва проблема ? ? ?
помагайте моля
1. От къде се пълни с вода?
2. Каква е алфата?
valio-kita
28-12-2008, 15:27
алфата е 146 1.4 туин спарк 98 103hp
честно - ако знаех нямаше да питам ;-)
попитах и ми казаха че може да е от гарнитура на главата ; получавал се конденз или нещо друго
вапроса ми е от къде се пълни с вода погршно сам написал името на темата.
през лятото в жегите го нямаше тоя проблем
pacho_kardana
28-12-2008, 15:41
алфата е 146 1.4 туин спарк 98 103hp
честно - ако знаех нямаше да питам ;-)
попитах и ми казаха че може да е от гарнитура на главата ; получавал се конденз или нещо друго
вапроса ми е от къде се пълни с вода погршно сам написал името на темата.
през лятото в жегите го нямаше тоя проблем
Колата има ли кора отдолу?Ако няма кора може да взлиза като минеш през някоя локва...
valio-kita
28-12-2008, 15:57
няма кора
липсва ми пластмасата дето пази ролките( зад предна дясна гума)
ама то няма как да влиза от там. самата бобина на свещта стои като запотена (ако ме разбираш)
от скоро карам алфа и сефте се сблъсквам с такаава почва
pacho_kardana
28-12-2008, 15:59
няма кора
липсва ми пластмасата дето пази ролките( зад предна дясна гума)
ама то няма как да влиза от там. самата бобина на свещта стои като запотена (ако ме разбираш)
от скоро карам алфа и сефте се сблъсквам с такаава почва
Ако се запотява не знам...мисълта ми беше да не влиза вода от локви например или др.Ако се запотява трябва да измислиш нещо...
ivaylo_gr
28-12-2008, 22:14
twa da ne maslo na men mi se beshe precakala garniturata na kapaka na klapanite i dwe ot swestite se bqha naleli s maslo
Следващ пост на маймуница директно заминава в коша
И на моята и на останали алфи съм виждал конденз на първи цилиндър,но никога не съм се замислял да го търся проблема защото моята спря да го прави поне за сега.