View Full Version : Нещо увлича!!!
teodor80
29-12-2008, 09:01
Здравейте,сутрин като се кача в колата я изключвам от скорост и въртя да запали,но върти слабо.Натискам съединитела и започва да върти нормално.След като пални при пусканетому леко увлича и колата мърда поняколко сантиметра и се усеща че мотора се товари а колата не е на скорост.Само аз ли съм с този проблем и защо се получава така?
166 2,4 JTD 136
Относно въртенето нормално е .. сега в тоя студ ;) Относно това увличане , знам ли .. но да товари двигателя без да е на скорост .. съединител? :notify:
teodor80
29-12-2008, 13:32
Относно въртенето нормално е .. сега в тоя студ ;) Относно това увличане , знам ли .. но да товари двигателя без да е на скорост .. съединител? :notify:
Аз съм съгласен за студа но товаренето и въртенето се получава като пусна съединителя а като го натисна няма проблеми колата без да е на скорост.Даже и помръдва напред леко.На мен за това ми е чудно какво става.
На стартер се върти с натиснат съединител! И си смени маслото на скоростната кутия! Увличането като не е на скорост няма нищо общо със съединителя - маслото е гъсто при ниски темп., може би и нахакано с добавки ..
Маслото на скоростите смени на всяка цена
- маслото е гъсто при ниски темп., може би и нахакано с добавки ..Напълно подкрепям.Но и да не е нахакано със сигурност е гъсто.
teodor80
29-12-2008, 18:14
Ок но след празниците.Дано се оправи.
Не се знае поради каква причина е сипано гъсто масло.Иначе дано.
teodor80
29-12-2008, 19:49
Не се знае поради каква причина е сипано гъсто масло.Иначе дано.
Може ли да обясниш!
Какво по-точно?Гъсто масло се сипва за "уплътняване".Смени маслото и ще си покаже дали има проблем в скоростите и дали за това е сипано гъсто масло.Ако е гъсто маслото всъщност.
На стартер се върти с натиснат съединител! И си смени маслото на скоростната кутия! Увличането като не е на скорост няма нищо общо със съединителя - маслото е гъсто при ниски темп., може би и нахакано с добавки ..
Напълно подкрепям.Но и да не е нахакано със сигурност е гъсто.
Гъсто масло. Гаранция.