View Full Version : Молба за съвет, относно управлението на радиото
Колеги, моля който има идея от какво може да ми е проблема да помогне!
Проблема е следния:
При загасен двигател всичко работи без проблеми. При работещ двигател радиото спира да работи и започва едно пукане през високоговорителите.
При работещ двигател с максимално натоварена ел.система на колата /включени всички светлини, климатроник и т.н./ всичко е ОК.
Карах колата на няколко диагностики, всички вдигат ръце за сега и не знам какво да предприема от тук нататък.
thepsycho
29-12-2008, 14:54
А CD чейнджъра и касетофона работят ли при включен двигател ?
А CD чейнджъра и касетофона работят ли при включен двигател ?
Първо благодаря thepsycho, че се заинтересува!
И чейнджъра и касетофона правят същите номера.
Първо благодаря thepsycho, че се заинтересува!
И чейнджъра и касетофона правят същите номера.
Да беше уточнил и каква е колата :) Предполагам, че щом питаш тук е Алфа 166, ама бензинова ли е, дизел ли е ...
...Карах колата на няколко диагностики, всички вдигат ръце за сега и не знам какво да предприема от тук нататък.
Обади се тук (от 5-ти януари): http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=3727
Нещо от самия ICS да не е ..
gatev_88
11-06-2012, 13:35
колега на мен ми го прави същото но не ми гасне като е загасена колата свири докрай,а когато е запалена усилвам до едно положение и започва да пукат говорителите и да прекъсва
Колега и аз го имах подобен проблем, оправи се с смяна на клемите на акумолатора....
gatev_88
15-06-2012, 08:58
мерси колега,при първа възможност ще си ги сменя,ама после да не даде някаква грешка на компютара алфичката
На компа надали ще ти даде нещо но със сигурност ще поиска - код или няколко кода