View Full Version : Ето го и моя пръв проблем ...
PoByRkAn
29-12-2008, 19:56
Здравейте колеги !!!
Ето че и моята количка реши да си покаже първото проблемче :disgust:
Значи когато не съм палил колата известно време(примерно 6 часа) и започва този проблем,а именно: започва да и падат уборотите,и отпред под капака се чува от време на време някакво паткане.Това е докато не потегля,след като потегля всичко си е както трябва. Въпросът ми е дали някой има идея от какво може да е това ?Мерси :)
Отиваш на диагностика в сервиза зад Киров BOSCH и Галин ще ти даде диагнозата . Иначе може да си чешем езиците (пръстите) за свещи , дебитомер , зацепване на ремъци и бля бля шитс .
galinves71
30-12-2008, 09:28
Здравейте колеги !!!
Ето че и моята количка реши да си покаже първото проблемче :disgust:
Значи когато не съм палил колата известно време(примерно 6 часа) и започва този проблем,а именно: започва да и падат уборотите,и отпред под капака се чува от време на време някакво паткане.Това е докато не потегля,след като потегля всичко си е както трябва. Въпросът ми е дали някой има идея от какво може да е това ?Мерси :)
колега извини ме за въпроса но ти от коли разбираш ли?и изобщо от технически работи?
колега извини ме за въпроса но ти от коли разбираш ли?и изобщо от технически работи?
Нали за това го пращаме на диагностика ? За да му кажат от какво е :balloon:
galinves71
30-12-2008, 13:35
Нали за това го пращаме на диагностика ? За да му кажат от какво е :balloon:
имах предвид това че,ако има такива понятия то той може да се захване сам да отстрани проблема а ако ли не....?му трябва мастер с уред .
PoByRkAn
30-12-2008, 15:35
имах предвид това че,ако има такива понятия то той може да се захване сам да отстрани проблема а ако ли не....?му трябва мастер с уред .
Ами колега аз,ако знаех какво да правя,нямаше да питам,нали за това всички сме тук да обменяме идей и опит ....