Log in

View Full Version : Ето го и моя пръв проблем ...

PoByRkAn
29-12-2008, 19:56
Здравейте колеги !!!

Ето че и моята количка реши да си покаже първото проблемче :disgust:
Значи когато не съм палил колата известно време(примерно 6 часа) и започва този проблем,а именно: започва да и падат уборотите,и отпред под капака се чува от време на време някакво паткане.Това е докато не потегля,след като потегля всичко си е както трябва. Въпросът ми е дали някой има идея от какво може да е това ?Мерси :)

Sunny
29-12-2008, 23:11
Отиваш на диагностика в сервиза зад Киров BOSCH и Галин ще ти даде диагнозата . Иначе може да си чешем езиците (пръстите) за свещи , дебитомер , зацепване на ремъци и бля бля шитс .

galinves71
30-12-2008, 09:28
Здравейте колеги !!!

Ето че и моята количка реши да си покаже първото проблемче :disgust:
Значи когато не съм палил колата известно време(примерно 6 часа) и започва този проблем,а именно: започва да и падат уборотите,и отпред под капака се чува от време на време някакво паткане.Това е докато не потегля,след като потегля всичко си е както трябва. Въпросът ми е дали някой има идея от какво може да е това ?Мерси :)

колега извини ме за въпроса но ти от коли разбираш ли?и изобщо от технически работи?

Sunny
30-12-2008, 13:13
колега извини ме за въпроса но ти от коли разбираш ли?и изобщо от технически работи?
Нали за това го пращаме на диагностика ? За да му кажат от какво е :balloon:

galinves71
30-12-2008, 13:35
Нали за това го пращаме на диагностика ? За да му кажат от какво е :balloon:

имах предвид това че,ако има такива понятия то той може да се захване сам да отстрани проблема а ако ли не....?му трябва мастер с уред .

PoByRkAn
30-12-2008, 15:35
имах предвид това че,ако има такива понятия то той може да се захване сам да отстрани проблема а ако ли не....?му трябва мастер с уред .

Ами колега аз,ако знаех какво да правя,нямаше да питам,нали за това всички сме тук да обменяме идей и опит ....