View Full Version : Поставки за рег. табели...
ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 00:32
......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 5-6.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....
......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 10-на.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....
Пробвай да почерпиш пичовете където слагат табелите в КАТ, сигурно няма да ти откажат да ти дадат, ако ли не поне ще ти кажат от къде да си купиш!!!
......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 10-на.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....
Продават се в КАТ. Ако не си уредиш, пиши ми на ЛС, ще ти пратя по куриер.
Здравей!
Отиди в сервиза Примотек срещу Зара-та.
Там можеш да вземеш ... на мен в началото ми ги подаряваха,но след това започнаха да искат по 17-18 лева :angry:
ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 01:04
Баси....тия в тоя примотек нещо много интересен ценоразпис имат.....
Иначе като се замисля то и още една само ще ми върши работа, но предполагам че те не са направине за често вадене и сваляне на номерата, така че щото очаквам да се счупят затова искам повече от 1-2....
Имам 1 бр. (другия го върнах в КАТ с номерата), ще ти го подаря.
Провери в най-близката автоморга.Аз от там си взех като ми трябваха преди време и дори не искаха пари да им давам.
Пробвай да почерпиш пичовете където слагат табелите в КАТ, сигурно няма да ти откажат да ти дадат, ако ли не поне ще ти кажат от къде да си купиш!!!
На руския пазар провери ли? Най-много да са по 3-4 лв, пък в Димитровград сигурно са 2 :)
ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 10:38
На руския пазар провери ли? Най-много да са по 3-4 лв, пък в Димитровград сигурно са 2 :)
Мда, това е идея, ще трябва да се пораздвижа натам догодина.....
Продават се-в ,,Пежо".
Струват 5-6 лева
В КАТ ги дават на корем и безплатно.
detelazurno
30-12-2008, 13:14
И аз имам една, ако искаш ще ти я подаря. Интересно ми стана обаче, какви номера сменяш толкова често, че ще ти се чупят....имаш някои фалшиви и се криеш ли? :balloon:
ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 13:19
И аз имам една, ако искаш ще ти я подаря. Интересно ми стана обаче, какви номера сменяш толкова често, че ще ти се чупят....имаш някои фалшиви и се криеш ли? :balloon:
Минавам границата с тях......понеже исках да съм напълно легален от Англия до тука, но се оказва че не мога колкото и да искам да си платя за това, то затова ползвам тоя вариант.....не ми се изпада в подробности че тука има много чуствителни хора на тема нарушения......
Ако искаш се обади след нова година и кажи колко ти трябват-5,10,20....
ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 14:36
Ако искаш се обади след нова година и кажи колко ти трябват-5,10,20....
Виж на тебе мое да ти звънна че и без това се каня да намина през тебе....хем ще го комбинирам......
Това е единственно и само твое решение .........:notify:
Само кажи какво си решил за да отида да ти ги взема!
Минавам границата с тях......понеже исках да съм напълно легален от Англия до тука, но се оказва че не мога колкото и да искам да си платя за това, то затова ползвам тоя вариант.....не ми се изпада в подробности че тука има много чуствителни хора на тема нарушения......
Сега нарочно ме ебаваш нали :pp: лично аз нямам нищо против да си правиш нарушения, просто се пази щото ми се струваш свестен човек и е кофти при разпраиите с МВР!!!
Без лоши чувства :handshake:
ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 16:38
Сега нарочно ме ебаваш нали :pp: лично аз нямам нищо против да си правиш нарушения, просто се пази щото ми се струваш свестен човек и е кофти при разпраиите с МВР!!!
Без лоши чувства :handshake:
Напротив - абсолютно сериозен съм - тук в БГ така или иначе съм във война с държавата, но исках поне навън да съм изряден, но и там не ми дават тая възможност, дори и като искам да си платя......ми сори, ама да правят вятър с уста, няма действие на което да няма противодействие я.......
Напротив - абсолютно сериозен съм - тук в БГ така или иначе съм във война с държавата, но исках поне навън да съм изряден, но и там не ми дават тая възможност, дори и като искам да си платя......ми сори, ама да правят вятър с уста, няма действие на което да няма противодействие я.......
Съгласен съм с теб и все пак се пази, че не знаеш на к'ви гадове можеш да попаднеш!!
ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 16:44
Съгласен съм с теб и все пак се пази, че не знаеш на к'ви гадове можеш да попаднеш!!
Е да, пък и гледам да различавам кое е нарушение, и кое е престъпление......