View Full Version : Работещи в новогодишната нощ
Любопитно ми е колко са на моето дередже - да са дежурни по празниците?
Мдам много тъпо, нали :cry:
Furious 155
31-12-2008, 18:11
Да сте живи и здрави! Едните за да може да празнуват, други трябва да са на работа... :jumping:
Леко да Ви е дежурството и наздраве за Новата година!
Благодаря, има нещо вярно. Ние ще празнуваме със закъснение :big_beer:
Благодаря, има нещо вярно. Ние ще празнуваме със закъснение :big_beer:
Желаем ви леко дежурство, за съжаление понякога се налага! И след това заслужено весел празник.:balloon:
Благодаря много за оказаната помощ през годината.
Ранобудниче
31-12-2008, 20:25
Любопитно ми е колко са на моето дередже - да са дежурни по празниците?
от сърце ти пожелавам тази нощ да нямаш работа!!! :balloon:
... Както е било при Комунизма "За вас работата, а за нас удоволствията"... Приятелката ми е на работа ,а аз съм сам като куче. И сега си намирам занимания,като готвя...и да гледам форума,ако не беше тоя форум.... незнам какво щях да правя...Ха Наздраве
Ние га работим, играем, а като сме си у дома, пак не работим, та на всички работещи, лека работа и ЧНГ :jumping:
cvetelin
31-12-2008, 23:35
леко дежурство на всички които са на работа :)
наздраве от нас :)
... Както е било при Комунизма "За вас работата, а за нас удоволствията"... Приятелката ми е на работа ,а аз съм сам като куче. И сега си намирам занимания,като готвя...и да гледам форума,ако не беше тоя форум.... незнам какво щях да правя...Ха Наздраве
Мое да си сам, но не си единствен ;) ЧНГ, макар че при вас май още не е дошла :jumping:
Crusader
01-01-2009, 11:55
Мдааа и аз бях на работа...обаче довечера ще наваксам!
Поздрави на работилите през новогодишната нощ колеги с пагони!
Alfa User
01-01-2009, 13:51
Поздрави и от мен, и да ни е честита новата 2009 !!! Хубавите неща се наваксват - дано да няма лоши тази година ! :) Живи и здрави, и лека служба занапред на всички !
PEPI-2ALFA
02-01-2009, 08:31
Аз тая година се отървах (в хотел работя) , почивах и на 31-ви и на първи - късмет.
За съжаление най-вече на моите клиенти имах работа и с пътната помощ. Втора година поред се убеждавам, че българинът е склонен с пълното си съзнание сам да си развали и най-големия празник.