Log in

View Full Version : За феновете на Iron Maiden & Eddie - супер artwork !

Alfa User
02-01-2009, 18:09
Пускам едно линкче към сайт, на който попаднах днес, защото се присетих да видя дали няма нещо ново около любимата ми банда... И останах безкрайно доволен от находката - има за всекиго по нещо, различни теми, резолюции и т.н. Да ви е честит :
Iron Maiden wallpapers (http://www.ironmaidenwallpaper.com/edart.html)

btw отдолу има още един интересен линк - Клуб Iron Maiden - България (http://ironmaiden-bg.com/news_bg.htm).
Пия разни неща в нетъркалящи се бутилки :drinking:

Alfa User
02-01-2009, 18:15
И един специален поздрав за колегата Crusader :

http://www.ironmaidenwallpaper.com/eddie_36.jpg

Mapтo
02-01-2009, 18:36
Жестокооо!!! Браво:big_bow_down: не бях попадал на такъв сайт!Просто е невероятен
П.С. Бил съм лично на Концерт на Мейдън тук в Грац през 2005 и мога да подчертая ДЕБЕЛО, че беше -... една мечта по - малко....!:notworthy:

Alfa User
02-01-2009, 18:40
Tака си е - аз едва дочаках да ги видя наживо в Сф с Брус - чакам ги 16 години - и смело вече мога да кажа, че също съм отметнал една мечта от списъка ... :metal:

hristugena
02-01-2009, 19:05
Tака си е - аз едва дочаках да ги видя наживо в Сф с Брус - чакам ги 16 години - и смело вече мога да кажа, че също съм отметнал една мечта от списъка ... :metal:

Колега - пишете с ЧЕРВЕН цвят - не сме слепи - все още...

MUROMAN
02-01-2009, 19:29
Еee Алекс ти верно и мене ме разбиваш с тоя сайт.Меидън са върха човек яко дърпат жиците в моята колица и на другите пътници им настръхват косите.

MUROMAN
02-01-2009, 19:33
Колега - пишете с ЧЕРВЕН цвят - не сме слепи - все още...

ЛИЧЕН ИЗБОР пич.:spam_laser:

hristugena
02-01-2009, 19:34
ЛИЧЕН ИЗБОР пич.:spam_laser:

Подобно писане не се толерира в нито един форум - е ядно има и изключения...:bg:

Alfa User
02-01-2009, 19:57
Ами по една случайност придобих "правото" да пиша с този цвят още преди 4 години. О тогава ми е останало така, но не вярвам да дразни чак толкова ... освен ако не са ви объркани настройките на мониторите :drinking:

Alfa User
02-01-2009, 19:58
Еee Алекс ти верно и мене ме разбиваш с тоя сайт.Меидън са върха човек яко дърпат жиците в моята колица и на другите пътници им настръхват косите.

Този пост е за всички фенове - Честита Нова Година и Up The Irons ! ! !

hristugena
02-01-2009, 20:23
Ами по една случайност придобих "правото" да пиша с този цвят още преди 4 години.

Щом те кефи и всички са ОК...., добре че немаш много постове че трябва да си търся маската на оксижена...:metal:

nikolaaaay
02-01-2009, 20:48
Щом те кефи и всички са ОК...., добре че немаш много постове че трябва да си търся маската на оксижена...:metal:
Е, малко остана и ше го настигнеш с тва темпо :spam:

Alfa User
02-01-2009, 23:30

:screwy:

Ами да, гледам да не тъпча форума с безсмислени постове все пак ... но друга беше целта на тая тема май...

qpwo
05-01-2009, 22:50
Еехеии... И аз бях там когато Меидън забиваха в София..:punk::punk: