Log in

View Full Version : какъв подарък получи Алфата

reptli
03-01-2009, 13:26
сутринта излизаме с баща ми към колата да свършиме малко работа.Гледаме си я от далеч как блести от чистота и как малкото навалял сняг откроява перфектният червен цвят:in_love::wub: доближаваме се до нея и какво да видим :wow: цялата кола беше нарисувана със сърчица:bouncing_smiley: предния капак,предния джам,тавана,задния джам...на всякъде където имаше сняг:bounce8:

много съм благодарен...няй-вероятно на някое неподозиращо дете,което направи деня ми Много по-приятен:kiss::big_flowers:

смятах че няма да се вижда нищо и затова направих само две снимки с телефона:bouncing_smiley::firstprize::blush:

hristugena
03-01-2009, 13:35
много съм благодарен...няй-вероятно на някое неподозиращо дете,което направи деня ми Много по-приятен:kiss::big_flowers:

А може да е некоя неподозираща обожателка...:clap2:

leketo84
03-01-2009, 13:50
При мен положението е много гадно ! Вчера ме изгониха от гаража където бях под наем и сега милата е на платения паркинг ама си я вали снежеца ! Ще и намеря друг обещавам !!! :big_bow_down:

fnt
03-01-2009, 14:28
При мен положението е много гадно ! Вчера ме изгониха от гаража където бях под наем и сега милата е на платения паркинг ама си я вали снежеца ! Ще и намеря друг обещавам !!! :big_bow_down:

Сега и ти можеш да получиш някое сърчице :roll2:

Kris
03-01-2009, 14:33

Пф ... к'ви са тия глезли:knock:

hristugena
03-01-2009, 14:39
Сега и ти можеш да получиш някое сърчице :roll2:

Само да не е от тази кака...http://www.btv.bg/videos/?video_id=8794&section_id=1
:ritter:

leketo84
03-01-2009, 15:03
Само да не е от тази кака...http://www.btv.bg/videos/?video_id=8794&section_id=1
Леле аз веднъж хапнах пирона , е вярно по-внимателен съм вече и се оглеждам доста за някой с ключета та дори и да не е моята кола ще остане много доволен !!! :twisted:

reptli
03-01-2009, 15:54
А може да е некоя неподозираща обожателка...:clap2:
ти да видиш :coolio: има още сняг да си напише телефончето:lol:

tokata_pz_flex
03-01-2009, 16:44
Моята получи ксенон и дигитален термометър . Дано е доволна , че ще я сурвакам иначе :)

didiod
03-01-2009, 17:52
Моята получи ксенон и дигитален термометър . Дано е доволна , че ще я сурвакам иначе :)

и мойта се обзведе със ксенон и сега свети ли свети :tongue:

Kris
03-01-2009, 17:59

и мойта, да не видите нещо:drinking:

hristugena
03-01-2009, 17:59
и мойта, да не видите нещо:drinking:

мойта си ги има фабрично..:bg:

leketo84
03-01-2009, 18:00

Екстра честито с ксенон зимата е много яко ! :respect:

pacho_kardana
03-01-2009, 18:04
Честито на всички!!!

tokata_pz_flex
03-01-2009, 18:28
Честито ... имате момченце :drinking:

RPWWD
03-01-2009, 20:26

Кълна се, такъв изрод/ка ще го лежа в пандиза, ако го хвана!

digitalundgrd
04-01-2009, 10:37
ДА и аз!!! Не заради друго, ами никога не паркирам, така че да преча на пешеходци, или други паркирали МПС-та...така че с чиста съвест ще я/го лежа...

Dodo 155
04-01-2009, 10:54
Кълна се, такъв изрод/ка ще го лежа в пандиза, ако го хвана!
Ако за момент се поставиш на нейно място, дали ще я лежиш?
Мислиме за скапаните си ламарини, а хората по улиците, където се движат пияни и некадърни шофьори, там ли да ходят и да разхождат техните деца. :director:
В една друга тема бях порицан защо съм бил ЗА редът и дисциплината, а не ЗА анархията ... ами ето защо!
Ако ПОЛИЦИЯТА си вършеше работата както трябва, ако КМЕТЪТ не работи само с популистични лозунги и ако цялата скапана държава беше нормално, дали тази жена шеще да драска колите с ключ? Не, защото тротоарите, градинките и всички непревозни площи щяха да са свободни и сигурни!
Аз ще лежа идиотите, които ми драскат колите на паркинга, защото знам кои са и защо го правят. Въпрос на време и късмет е да ги хвана на място и да им строша кокалите! Но те го правят от злоба, а не защото съм паркирал на тротоар, пред гараж, в градинка и т.н.

Към темата: Моята Алфа получи хубави подаръци - ремап, БРЕМБО МАКС, Q2 (в момента пътува към БГ) и ксенон Филипс (също пътува към БГ). :respect: Трябва да ми е доста благодарна, защото се грижа повече за нея, отколкото за жената. :tongue:

Dodo 155
04-01-2009, 10:57
ДА и аз!!! Не заради друго, ами никога не паркирам, така че да преча на пешеходци, или други паркирали МПС-та...така че с чиста съвест ще я/го лежа...
С чиста съвест никой няма да ти дере колата, защото няма да пречиш не пешеходци и майки с деца. Аз лично няма да одера колата на такъв педал, а ще му строша огледало, спукам гума или счупя стъкло. Такъв боклук, който не се съобразява къде и как да паркира, не заслужава да има кола!!!
Пази се от селяндури, които си мислят, че правото на паркинг е на онзи, който си държи колата под прозореца. :ban:

Pinky
04-01-2009, 11:00
Сега 10 човека ще скочат да обясняват как е невъзможно да се спазват правилата и че няма такива, които да не нарушават.

Pinky
04-01-2009, 11:02
С чиста съвест никой няма да ти дере колата, защото няма да пречиш не пешеходци и майки с деца. Аз лично няма да одера колата на такъв педал, а ще му строша огледало, спукам гума или счупя стъкло. Такъв боклук, който не се съобразява къде и как да паркира, не заслужава да има кола!!!
Пази се от селяндури, които си мислят, че правото на паркинг е на онзи, който си държи колата под прозореца. :ban:

Ти пък с какво право преценяваш кой има и кой няма право да има кола? Нанесеш ли вреда на колата, ставаш не само като него, а извършваш престъпление (не нарушение).

leketo84
04-01-2009, 12:03
Към темата: Моята Алфа получи хубави подаръци - ремап, БРЕМБО МАКС, Q2 (в момента пътува към БГ) и ксенон Филипс (също пътува към БГ). :respect: Трябва да ми е доста благодарна, защото се грижа повече за нея, отколкото за жената. :tongue:
И аз да се поизложа : какво ще рече Q2 видях че и на пинко на 166 го пише ? :ban:

hristugena
04-01-2009, 12:09
И аз да се поизложа : какво ще рече Q2 видях че и на пинко на 166 го пише ? :ban:

Използвай таба "SEARCH" - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24899
:bangin:

leketo84
04-01-2009, 12:29
Използвай таба "SEARCH" - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24899
да да да !:idea2:

Neokill
04-01-2009, 12:32
Кал

digitalundgrd
04-01-2009, 14:28

Додо, моята кола винаги я паркирам, ако трябва в края на квартала само и само да не преча и да съм далеч от други "рискови Мпс-та". Предпочитам да походя малко повече до входа, отколкото да ми стане нещо на колата. Но въпреки всичко се намират такива, които завиждат и ми я дерат без да е на тротоара или да съм ги запушил итн. Бях даже постнал в една тема точно случая...

Така, че според мен това с дрането е пълна простащина...разбираш ли тя ходи с пирона в джоба и чака да срещне поредната жертва, която е на пътя и. Ако е толкова за справедливостта - да се обади на чичко ПАЯК, веднага ще довтаса, ама веднага за да вземе 50лв! Номерата ги има на почти всяка 3-та табелка...особено в центъра.

SamuraiJack
05-01-2009, 16:42
Де да беше така лесно с паяка, ама не е. Доколкото знам не идват дори и да им платиш, освен ако колата не пречи на движението. Да не говорим каква картинка е около блоковете в кварталите, там тротоари открити никога не остават. Майките с деца и колички да се оправят както могат.

reptli
05-01-2009, 20:10
еее я не спамете в темата бее :tongue::tongue: някои момчета добре почнаха да си казват какво са подарили на Алфите

сладурите дето паркират като ***** сме ги минали вече:drinking:

digitalundgrd
05-01-2009, 20:23
За алфата взех Кони спорт регулируеми, а за 8ми декември и взех нарязани и надупчени спирачни дискове и нов съеднител :)

Lqnkata
05-01-2009, 20:31
Един приятел се прибра от Испания и за Коледа ми носи нещо опаковано... Аз го питам за мен ли е... А той: Не бе, за Алфата!!! И оп, неонче :cool:

digitalundgrd
05-01-2009, 20:33
Живот и здраве за великден ще и подаря предни горни носачи, Кони спорт за отзад и тампони пауърфлекс :) :)

Lqnkata
05-01-2009, 20:37
Един приятел се прибра от Испания и за Коледа ми носи нещо опаковано... Аз го питам за мен ли е... А той: Не бе, за Алфата!!! И оп, неонче :cool:

Bonev
05-01-2009, 20:42
Ксенон и за халогените, пълен резервоар със 100 октанов бензин, основно почистване и измиване и нов крем за кожения салон!!! Скоро ще има и нови биели!!!

mik mik
06-01-2009, 01:50
моята скоро ще има филтърчее и нови чистачки :bounce8:

digitalundgrd
06-01-2009, 06:21
жалко, че си от Б-с , иначе щях да те офертирам да си делнем по 1 комплект чистачки

Dodo 155
06-01-2009, 13:07
Ти пък с какво право преценяваш кой има и кой няма право да има кола? Нанесеш ли вреда на колата, ставаш не само като него, а извършваш престъпление (не нарушение).
Като му драснат клечката, ще разбереш кой е правораздаващ :jumping: :bash: :kicking: :kicking: :kicking:
Ще ти бъде ли хубаво някой идиот да ти спре върху стъпалата на входа и да трябва да го прескачаш? Не, и на мен не ми е приятно и удобно!
Първият път си взе гуми и повече не спира :flowers:
Ако беше спрял пак, щеше да си купува кола :kicking:
А сега ме арестувай, защото 4 пъти звънях на скапаните ченгета и за 3 часа никой не си мръдна кирливия задник да дойде и да го глоби тоя ПРАВОИМАЩ :bash:

п.с. Моля да бъда извинен за спама, но не се сдържам, когато видя някой да защитава двойния стандарт!

MONI
06-01-2009, 14:42
акумулаторче....класиката за студения период :)

assassin's
06-01-2009, 14:52
за сега седи и ме чака да се прибера в Бг!като се завърна нови горни носачи,филтър и чипче:kicking:

junior
06-01-2009, 17:53
Аз подарих на моята само годишна винека. Джантите, Селенията 20к и новите гуми си ги получи по-рано.

MrX
06-01-2009, 17:56
На Алфата за Нова Година и извадих ФИАТ-а от под предния капак :bash::jumping::kicking::gruebel:

Bonev
06-01-2009, 18:00
На Алфата за Нова Година и извадих ФИАТ-а от под предния капак :bash::jumping::kicking::gruebel:

:shocked: Неква секретна разработка на военните ли ше праиш?

Violator
06-01-2009, 18:40
А една вектра от съседният блок преди 2-3 седмици някой и беше написъл със червен спрей "ОБИЧАМ ТЕ ИВО" по цялата кола или иво или нещо подобно беше. Чак да се чудиш да се радваш ли да псуваш ли