PDA

View Full Version : Стикери на клубалфаромео?!?

bratt
06-12-2005, 14:40
Здравейте колеги. Първо искам да се извиня, ако темата ми не е в точния подфорум ;)

...та питането ми е:
Имате ли стикери на клуба, които да лепите по стъклата на колите си?..Питам, защото мой приятел има Алфа 33 и преди няколко дни я изкара от "бокса", та ме помоли да му направя някакъв (някакви), а аз не съм "баш майстора" с Корел, Шоп и тем подобни и ще ми трябва бая време за да се справя :( Мисълта ми е, ако имате, някой да ме насочи така, че да мога да помогна и на него. :)

Благодаря предварително!
Поздрави!

EvgeniiM
06-12-2005, 14:51
Търтея е твоя човек, или Алф, те имат стикери разни . А тези на клуба са само за членове по принцип. Но с детелинка в бял триъгълник могат да го уредят човека, транспорта до Монтана ще го измислим някакси

pr_00f
06-12-2005, 14:52
Стикери има 2 вида - един рекламен за задно стъкло - може да се сложи от всеки ентусиаст.
Вторият вид е само за членове на клуба - триъгълен за страничните прозорци - във форма на Трикольор с детелинка по средата.
Тези белите триъгълни със зелена детелинка също може да се слагат
от нон- мемберс.

bratt
06-12-2005, 14:59
Точно..интересува ме такъв рекламен за задния прозорец и такива за страничните (които са за ентусиасти - засега)...каквото предложите все ще е добре мисля..Мога ли да ги видя някъде на снимка?..

П.П. Ще му кажа за форума и клуба и ще го накарам да започва да влиза тук (макар и да е по-рядко, защото много пътува извън БГ - a driver ;) ). Винаги може да намери полезна инфо и да се запознае с готини хора (това последното го знам от личен опит) :)

Поздрави!
Bratt

pooh
06-12-2005, 16:27
...

bratt
06-12-2005, 17:06
10х на всички за мненията и файла...

П.П. намерих го :)

Поздрави!
Bratt

kris11
06-12-2005, 19:19
10х на всички за мненията и файла...

П.П. намерих го :)

Поздрави!
Bratt
Ако не те притеснявам можеш ли да миго хвърлиш на kris11 @abv.bg.
и недей размахва стикера на VW org , че и аз съм там в кюпа с личния Голф 3каТам съм облепен и челно и на задното стъкло. :D Самолета ми е служебен , но ми падна много на сърцето :D

Ще го давам да ми се прави стикера. Ако има желаещи Варненци да се обаждат, както и за детелинка :D

Grozdan
17-03-2008, 20:15
Темата е доста стара ,но не исках да правя нова.Въпроса ми е как мога да се сдобия с рекламния стикер на клубалфаромео за задния прозорец.Става въпрос за София.Мерси предварително :D

KGB
17-03-2008, 22:36
Най-лесно е ще да дойдеш на някоя от срещите на Ал.Невски.... :wink:

Furious 155
17-03-2008, 23:28
Най-лесно е ще да дойдеш на някоя от срещите на Ал.Невски.... :wink:

Бе то и аз идвам :) ама незнам от кой да си поискам - че си няма моята алфисима стикерче на задното стъкло! Естествено ще се заплати на направилия ги, то няма нищо безплатно. ;)

odisey
17-03-2008, 23:30
А може ли на следващата среща който има да донесе триъгълен с детелинка 2 броя за мен ? Благодарско!

lyuli
18-03-2008, 10:05
а какво стана със стикера за номер??? има ли готов файл някои да пусне.

gadimir
18-03-2008, 19:18
Ще го давам да ми се прави стикера. Ако има желаещи Варненци да се обаждат, както и за детелинка :D[/quote]

бих желал за задното стъкло,ако не е късно......

От Варна съм :lol: :lol: :lol:

Kris
18-03-2008, 19:23
Абе, виж човека преди 3 години писъл :lol: :lol:

cassillas
18-03-2008, 22:41
Ако доида на срещата в Неделя(30.03.08София) някои ще може ли да ми даде(продаде) стикер за задното стъкло.Щом не може от тези за членовете, поне някакъв които да показва че съм ФЕН!
Мерси и поздрави!
П.П на ЛС едно писамце! :wink:

KGB
19-03-2008, 02:53
аз едно не мога да разбере....от години като питам на среща някой иска ли стикере....всички гледат мило и всеки вика аз си имам....после идва форума и всеки нямал, не знаел кой да пита... :roll:

rammstein4o
19-03-2008, 09:08
аз едно не мога да разбере....от години като питам на среща някой иска ли стикере....всички гледат мило и всеки вика аз си имам....после идва форума и всеки нямал, не знаел кой да пита... :roll:

Някой още не сме идвали на среща ... сори за :spam: ама не се сдържах

cassillas
20-03-2008, 17:51
Аз веднага ти казвам че искам!И ако можеш да ми дадеш ще съм много багодарен! :wink:

Grozdan
20-03-2008, 18:09
Колеги,някой от Ст. Град или Младост ще може ли да ме почерпи един стикер рекламен за задното стъкло.Плащам естествено за услугата :wink:

phoenix
21-03-2008, 11:25
колеги, вчера си поиграх и направих стикера във вид удобен за печат, или по друг начин на Корел Дроу и е в криви...запазих го във версия 9, за да могат да го отворят във всяко рекламно студио. Който иска файлчето да свирка. След това отивате в някое рекламно студио където имат плотер и ви го режат от какъвто цвят фолио искате...бяло, червено синьо...каквото ви е кеф. Не съм го направил и в някакъв конкретен размер, понеже не знам колко е дълъг оригиналния (имам на задното стъкло, но колата сега не ми е под ръка за да го измеря), така, че освен цвета на фолиото засега, ще трябва и да кажете на този който ще го пусне да се реже и в какъв размер го искате(можете да го искате и 2 и 202 см. все тая, графиката няма да се развали)
Няма да струва повече от левче

pr_00f
21-03-2008, 11:28
Е що не го качиш тук направо?
Понеже файловият формат на корела не е раздешен да се качва във форума, просто го преименувай и пиши какво разширение да си сложат колегите като си го свалят :)

pr_00f
21-03-2008, 11:49
Ето го файлчето на колегата. Мерси за което.
Просто му махнете .ai и сложете .cdr разширение.

morfius
21-03-2008, 11:51
Точно на пдф ли... дето всеки браузер се опитва да го отвори с акробат плъгина...

pr_00f
21-03-2008, 11:54
Смених го на .ai

pa4ito
21-03-2008, 12:28
Смених го на .ai
Ей, супер сте! Много мерси! :bravo:

rammstein4o
21-03-2008, 13:04
Мерси :big_bow_down: :bravo:

cassillas
23-03-2008, 11:11
Мерси :big_bow_down: :bravo:
Колега аиде като ходиш да ти правят лепенките, извади още 2 екземпляра за мен.Защото не знам къде да отида да ми ги направят!
Ще си ги платя естествено и ще черпя по една бира!

TS
23-03-2008, 11:19
Ако може взимам 4-ри триъгълни. :D

rammstein4o
23-03-2008, 17:48
Колега аиде като ходиш да ти правят лепенките, извади още 2 екземпляра за мен.Защото не знам къде да отида да ми ги направят!

Още не съм намерил къде да отида, но няма проблем... прати тел на ЛС да ти звънна като изкарам

cassillas
23-03-2008, 23:22

Още не съм намерил къде да отида, но няма проблем... прати тел на ЛС да ти звънна като изкарам
Имаш ЛС!
Поздрави! :wink:

mboge
24-03-2008, 00:20
Ако някои от вас има път към Враца да донесе малко и насам иначе пратете с куриер за моя сметка

ninormal
03-04-2008, 17:20
С колегата sa6o_bassa в сряда поръчахме 100 броя визитки за фен клуба от Варна :) Отделно 5 детелинки и 5 стикера за задното стъкло само букви :) Ако някой желае да се включи във визитките да заповяда в понеделник ще бъдат готови :)

cassillas
09-04-2008, 19:32
Благодаря на колегата "rammstein4o" :headbang: супер печен и точен пич.Днес си получих лепенките които му поръчах.Много коректен, лепенките са екстра, всичко е точно.
Мерси много колега :th_up:

rammstein4o
09-04-2008, 19:40
Благодаря на колегата "rammstein4o" :headbang: супер печен и точен пич.Днес си получих лепенките които му поръчах.Много коректен, лепенките са екстра, всичко е точно.
Мерси много колега :th_up:

няма проблем колега... :super: :cheers:

ludkanar
09-04-2008, 21:02
а в неделя на срещата някой ще носили лепенки :?: щот и аз съм желаещ за някаква.поздрави

cassillas
20-04-2008, 17:14
Ето резултата от лепенките които получих от колегата - Рамщайнчо!
Мися че се получи супер!

gadimir
20-04-2008, 21:15
айде честито.......Как ти завиждам(благородно,де).....Как мога да получа и аз една такава??????????МОЛЯ ВИ

KGB
20-04-2008, 21:54
Ако някои от вас има път към Враца да донесе малко и насам иначе пратете с куриер за моя сметка

Не знам кога ще минавам пак от там...но най-вероятно ще е скоро...

StarChild
25-04-2008, 00:26
Пичове и аз съм много навит за тези лепенки много са яки! Аз още несъм идвал на срещите(пък и от скоро съм регистриран) но когато ми се отвори възможнст с удоволствие ще цъфна да се запознаем и с удоволствие ще си лепна и аз!

Поздрави на всички колеги във форума и нека силата бъде с вас! :wink:

Христо_Сираков
25-04-2008, 19:08
и аз искам как мога да си поръчам

phoenix
25-04-2008, 19:45
специално за gadimir и ico83, ще пусна по един стикер и единия ще си го получи лично от мен, а Ицо по пощата, ама след празниците.

Христо_Сираков
25-04-2008, 20:05
специално за gadimir и ico83, ще пусна по един стикер и единия ще си го получи лично от мен, а Ицо по пощата, ама след празниците.ок Емо ще кажа да го чакат след празниците че аз в понеделник заминава зад граница за около 6 месеца нещо като адрес да ти пратя

mboge
25-04-2008, 23:01

Не знам кога ще минавам пак от там...но най-вероятно ще е скоро...
Като минаваш земи някои стикер , че ме мотаят тук нямали бяло мастило глупости :evil: и някой друг ако има възможност може да прати по куриер

gadimir
26-04-2008, 09:01
А така ,благодаря.....

Barovski
27-04-2008, 00:29
Искам и аз стикерииии :D Парите не са проблем. Искам да рекламирам яко,че аз откакто си земах алфата тука нашия град почна да се пълни. Сигурно има вече към 30 145/146 само. А за другите да не говоря.

Cardinala
15-06-2008, 23:29
Така така! Пичове като говорите за триъгълните стикери някой може ли да ми прати файла да направим и за Плевен малко бройки.Аз съм се заел да набавя от стандартните стикери на клуба, но номям файл със триъгълните.Ако може някой да го прати на мейл: cardinala@abv.bg

lyuli
16-06-2008, 14:46
аз си търся стикери за вратата от тия големите, да пише Coure Sprotivo или Alfa Romeo с червени ръкописни букви.

Христо_Сираков
16-06-2008, 14:56
аз си търся стикери за вратата от тия големите, да пише Coure Sprotivo или Alfa Romeo с червени ръкописни букви.и аз се бях запалил по ези надписи но на бързо се отказах защо да си правим колите като цигански колиби

lyuli
16-06-2008, 14:57
аз си търся стикери за вратата от тия големите, да пише Coure Sprotivo или Alfa Romeo с червени ръкописни букви.и аз се бях запалил по ези надписи но на бързо се отказах защо да си правим колите като цигански колиби

ами мен ме кефи ;)

в събота видях една червена 155-ца, на предния капак имаше огромна, бяла емблемата на алфа - и беше невероятна........

Христо_Сираков
16-06-2008, 15:01

ами мен ме кефи ;)

в събота видях една червена 155-ца, на предния капак имаше огромна, бяла емблемата на алфа - и беше невероятна........това да и аз съм виждал в форумите някъде една 146-ца мосля че беше това ми хареса но за вратите не

lyuli
16-06-2008, 15:44

ами мен ме кефи ;)

в събота видях една червена 155-ца, на предния капак имаше огромна, бяла емблемата на алфа - и беше невероятна........това да и аз съм виждал в форумите някъде една 146-ца мосля че беше това ми хареса но за вратите не

ok, аз все пак си търся такива за вратите ;) ако някои може да съдейства.....

Христо_Сираков
16-06-2008, 16:42

ами мен ме кефи ;)

ok, аз все пак си търся такива за вратите ;) ако някои може да съдейства..... много си далече иначе мога да те пратя при едни хора в сопот които се занимават с такива неща и аз бих ти свършил работа но несъм в БГ ако искаш ми прати размерите които искаш да са надписите да ги питам колко ще излезе горе долу

Христо_Сираков
16-06-2008, 16:43

ами мен ме кефи ;)

ok, аз все пак си търся такива за вратите ;) ако някои може да съдейства..... много си далече иначе мога да те пратя при едни хора в сопот които се занимават с такива неща и аз бих ти свършил работа но несъм в БГ ако искаш ми прати размерите които искаш да са надписите да ги питам колко ще излезе горе долу
и фаилове ако може че аз имам такива но са ми в компа БГ

lyuli
16-06-2008, 16:51

бих казала, че ти си далече, а не аз ама карай ;) хихихи ти верно си далече, как е там btw?
аз файлове нямам и за това търся съдействие, иначе размери мога да измисля накави ;) мерси за съдействието! много съм се запалила нещо ;)

botsos
16-06-2008, 17:45
Така така! Пичове като говорите за триъгълните стикери някой може ли да ми прати файла да направим и за Плевен малко бройки.Аз съм се заел да набавя от стандартните стикери на клуба, но номям файл със триъгълните.Ако може някой да го прати на мейл: cardinala@abv.bg

Писах го малко по напред в темата, ще го напиша и сега:
Триъгълните лепенки са само за членовете на клуба!!!!
Плати си 60 кинта членски внос и ти ще получиш такива!

Христо_Сираков
16-06-2008, 19:29

бих казала, че ти си далече, а не аз ама карай ;) хихихи ти верно си далече, как е там btw?
аз файлове нямам и за това търся съдействие, иначе размери мога да измисля накави ;) мерси за съдействието! много съм се запалила нещо ;)еми може да се каже че и аз съм далече,както и да е ще видя да изровя нещо и да видя за цената като кажеш размерите и ако те устроива може и от тук да измисля нещо но ми кажи размери

phoenix
16-06-2008, 22:13

аз файлове нямам и за това търся съдействие, иначе размери мога да измисля накави ;) мерси за съдействието! много съм се запалила нещо ;)
а можеш ли да ми пратиш нещо горе долу, какво искаш... може пък да ударя едно рамо 8)

Satanism
17-06-2008, 00:21
http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=18302

И аз съм мераклия на едно ей такова...как мога да се сдобия с него? :roll:

lyuli
20-06-2008, 21:57
а можеш ли да ми пратиш нещо горе долу, какво искаш... може пък да ударя едно рамо 8)

tnxxxxxxxx

texta е този (без снимката):
http://www.cuore-sportivo.co.uk/tr-logo.jpg

тая седмица не намирам време, много е зле, за сега размера е 5 мои педи на 1 ...... ще доутo4ня др. седмица.

phoenix
20-06-2008, 22:07
имаш го.....
само остава да уточним колко са 5 твои педи, и къде ще се лепи, и какъв цвят ще е.

zybcheto
21-06-2008, 12:58
Мого са яки тея лепенки (надписа имам в предвид).Някой ще може ли да ми прати и на мен файла.Ще съм много благодарен.don_martin_1991@abv.bg ми е емейла. :)

lyuli
01-07-2008, 16:24
имаш го.....
само остава да уточним колко са 5 твои педи, и къде ще се лепи, и какъв цвят ще е.

чак вчера успях да се заема с това да измеря вратата за надписа.

ще се лепи на вратите (т.е трябва да са 2 броя)
самата врата е дълга 128 см - мисля надписа да е 110 см.
височина на главните букви: 27 см.
за цвета - червено!

благодаря предварително!

phoenix
02-07-2008, 20:15
имаш лично :wink: 8)

Litex
17-08-2008, 22:39
Бях 3 дни във Варна и бях паркирал колата пред един блок на центъра...
на другата сутрин намерих стикер на алфаромео българия сложена на вратата ми...
БЛАГОДАРЯ много на човека,който ми го е дал....така и не разбрах кой е..

lyuli
18-08-2008, 14:33
Бях 3 дни във Варна и бях паркирал колата пред един блок на центъра...
на другата сутрин намерих стикер на алфаромео българия сложена на вратата ми...
БЛАГОДАРЯ много на човека,който ми го е дал....така и не разбрах кой е..

wow, това е страхотно!

Litex
18-08-2008, 18:14
ирония ли вложи?

trouble
18-08-2008, 18:15
ирония ли вложи?

Няма никва ирония тука