View Full Version : Номер на двигател
teodor80
04-01-2009, 20:55
Някой може ли да ми каже къде се намира номера на двигатела.Утре ще ходя в кат.
Linkestis
04-01-2009, 21:17
Някой може ли да ми каже къде се намира номера на двигатела.Утре ще ходя в кат.
Еми честито,ама ще те накарат с едно парцалче и шкурка да го изтъркаш.На тарикатите това не им било работа..що ли им плащаме за това??Аз търках и на двете 166-ци,ама как да ти кажа точно,под маркуча на турбото по диагонал надолу,има нещо като дебела планка.Малко левашки ти го обясних.Може някои колега по-подробно..
teodor80
04-01-2009, 21:22
Еми честито,ама ще те накарат с едно парцалче и шкурка да го изтъркаш.На тарикатите това не им било работа..що ли им плащаме за това??Аз търках и на двете 166-ци,ама как да ти кажа точно,под маркуча на турбото по диагонал надолу,има нещо като дебела планка.Малко левашки ти го обясних.Може някои колега по-подробно..
Аз утр за пръв път ще и отварям капака и те първа ще гледам кое е турбо и кое маркучи ама дано се справя.Надявам се че като е регистрирана преди 5 месеца в бг са и търкали старателно номера в София та още да стои чист.Аз си я купх регистрирана ама сега съм от друга област и ще и сменям номера
Linkestis
04-01-2009, 21:53
Е тогава съвестните "служители"на КАТ ще те "ориентират в обстановката".
xaxa в Разградъ имаше един мангал дето висеше пред гаражите за прегледи и регистарция на КАТ и земаше по 5 кинта за тая процедура с търкането :crazy:
Няма ли кой да постне снимка? :bored:
mitkomeg
11-05-2013, 18:09
Вдигам малко тема от миналото но нещо не мога да намеря тоя номер къде е.Гледах днеска половин час отгоре отдолу и не мога да го видя.Някой има ли снимка или някакво по-точно упътване къде да го намеря тоя номер, че в Понеделник ще я регистрирам?
ecotronic
11-05-2013, 18:34
Вдигам малко тема от миналото но нещо не мога да намеря тоя номер къде е.Гледах днеска половин час отгоре отдолу и не мога да го видя.Някой има ли снимка или някакво по-точно упътване къде да го намеря тоя номер, че в Понеделник ще я регистрирам?
http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/opt1368286411y.jpg