View Full Version : Не ми от4ита нлягането на маслото на таблото?
изобщо не ми отчита стрелката на маслото на таблото?!така я купих алфата преди месец?сменил сам маслото преди 25-30км.не я карам много щото си имам 3 други!кои датчик да и сменя?сащо ми свети 1е няма спирачна течнос а е до горе?
Ако прочетеш втората тема отгоре на долу ще разбереш какъв ти е проблема и кой датчик да смениш.
Използвай търсачката за стари теми.
П.П. незнам да се смея ли,да плача ли или по-добре да се гръмна.:roll2::Suicide::please:
Boby опитай да пишеш рими - помага :help:
Спасение няма вЕрвай ми.:dark2:
Предлагам помощ за такива случаи :dark2:
Моето предложение е повече :big_beer: или :wein: според времето и предпочитанията. Не, че и аз не задавам тъпи въпроси :saint:
Няма тъпи въпроси.:gruebel: Когато не разбира човек пита.
Въпроса е,че направих темата за налягането на маслото за важна да седи най-отгоре за да се вижда.През има няма 2 седмици се пуска нова тема за това прочуто налягане. Обединил съм въпросната тема и има всякаква информация и подробно обяснение на "проблемите" с налягането,само някой трябва да я погледне.
Ще изчакам колегата да прочете написаното и ще изтрия тази тема.
А относно:wein: всяка вечер си обръщам доста чашки,особено откакто застудя.:cheers:
Еми след като само това и е проблема на Алфа 164 нормално всеки да страда смо от него . Добре че нямаме проблемите на 16V Алфите тогава да видиш колко важни теми трябваше да правиш :gruebel:
:cold::cheers:
Еми след като само това и е проблема на Алфа 164 нормално всеки да страда смо от него . Добре че нямаме проблемите на 16V Алфите тогава да видиш колко важни теми трябваше да правиш :gruebel:
:cold::cheers:
На 16В моторите са им проблем ЗКУ-ва.
Сега отивам да си сложа бързоварчето в легенчето с водица и канчето за да мога да се изкъпя.Газът спря и настанаха тежки времена.:bath:
извинявам се!от няма и месец имам 164 и си нямам и идея от тази кола,а маи и в сервизите много неразбират!Както се казва:С питане и до Цариград се стига
още веднъж СОРИ!
ок!прочетох го внимателно!сега чакам да ми обяснят как точно да преправя Ладовия датчик и съм готов!
Мерси още веднъж!
@KOSTURO Имаш Л.С.
Напиши в профила си от къде си за да може някой да те препрати към точния магазин и сервиз където знаят що е това Алфа 164 .
@KOSTURO Имаш Л.С.
Напиши в профила си от къде си за да може някой да те препрати към точния магазин и сервиз където знаят що е това Алфа 164 .
Много си прав , аз несмея да я закарам никъде моята , особено както е дизел . Карах я да сменят едни гарнитурки , оставиха си ръцете и сега пак са за смяна. Ама тоя път май аз ще си я правя :metal:
@icedoc Е ти поне си от София . Това Сашо - Лисан , Бобо и разни други светила на Алфа ремонтите са ти по-наблизко от колкото аз дда прескоча от Варна за даден ремонт .
П.С. Сега остава Boby да разчисти , че май сам остана в нашия раздел . ;) Както изглежда намаляхме с един човек който разбираше и даваше ценни съвети -> гледам virusalfa не искал повече да влиза у форумо ама това друга тема .
М/у другото на колегата му свети и лампата за ниско налягане. Има снимки в другата тема за таблото... :info: