PDA

View Full Version : Странна област на размразяване

bass
07-12-2005, 14:20
Напоследък в студа като пусна подгряването на стъкларията сутрин и ми прави впечатление следното: на покрива близо до задното стъкло (точно в средата по ширина, където на някои коли стоят антените) се размразява и една идеално кръгла ивица с диаметър около 8-10 см - тва с цел ли е или страничен ефект некъв :-) ?

Alfa User
07-12-2005, 15:36
На мен не ми се е случвало подобно нещо - стъклото се размразява по цялата дължина на нагревателите.
Обаче пък напоследък изобщо не топлят - не знам какво им стана. Щраквам копчето, лампата на таблото светва, а резултат - никакъв. Някой да даде идея какво може да е (освен изгорял бушон - защото го проверих и не е) :frown:

Kostadin
07-12-2005, 16:01
На мен не ми се е случвало подобно нещо - стъклото се размразява по цялата дължина на нагревателите.
Обаче пък напоследък изобщо не топлят - не знам какво им стана. Щраквам копчето, лампата на таблото светва, а резултат - никакъв. Някой да даде идея какво може да е (освен изгорял бушон - защото го проверих и не е) :frown:
там в багажника има една черна кутиика говорено е за нея, сваля се доста трудно и също се качва така :lol: ако искаш повече инфо на кюто ме търси :wink:

Dexer
07-12-2005, 16:58
ами тва дето ти се размразява на покрива е от лампата в купето, и на мене ми става така, може би лампата си седи под напрежение и като е изключена :?: :shock:

bass
07-12-2005, 17:02
Верно може да е от лампата - когато ми направи впечатление това явление, вратите бяха отворени и лампата вероятно е светела :D

Dodo 155
07-12-2005, 20:14
ами тва дето ти се размразява на покрива е от лампата в купето, и на мене ми става така, може би лампата си седи под напрежение и като е изключена :?: :shock:
Това си е точно задния плафон и понеже осветлението загасва със закъснение се получава така :wink: