View Full Version : търся си ротвайлер
колеги търся спешно женски ротвайлер ако има някой от вас да дава инфо но искам го с родословие да си знае че при мен е потеклото му
Знам,че един приятел постоянно чете WWW.DOG.BG (http://WWW.DOG.BG) Сигурно там са кучкарите
Е това е от любимите ми породи-ратвайлер и доберман :D :D :D
Сори за ОФФ-а :?
Ротвайлерите са готим и булдоците. Всяка сутрин като тръгвам за работа засичам една, но не познавам стопаните и.
:offtopic: кучетата са хубава работа, ама заради тях, целя център е в :butt: :butt: :butt:
:offtopic: кучетата са хубава работа, ама заради тях, целя център е в :butt: :butt: :butt:
Говорим за домашни любимци.
е да де и аз :D точно заради на хората домашните любимци на всяка плочка те чака изненада :lol:
е да де и аз :D точно заради на хората домашните любимци на всяка плочка те чака изненада :lol:
Приятелю, проблема не е в кучетата, а във възпитанието и отговорността на стопаните им. Има си начини за предотвратяване на това за което говориш, но...
колеги проблема ми е друг сряда сутринта са влизали в нас да тарашат но не са успели искам кучето за мен си. ако някой от вас има да си знае че има поколение при мен