View Full Version : Срещи и мероприятия с 166-ци
Еми ще чакаме да минат сега празниците , изтрезняваме и правим среща :headbang:
Там тая пицария дето каза :) ...
Точно така места за паркиране една до друга има да се наредят 30-40 алфи поне. Уютно е и може да се запази някоя и друга маса.
Къде е това?
Практикер - посока Цариградски комплекс в ляво се пада като влезеш в еднопосочното.
ОК, другият месец сме там!
Колеги, май дойде времето - празниците минаха, поизтрезняхме, така че предлагам да направим януарската среща на 166 в пицарията, която предложи Асенов. По традиция правим тези срещи в събота, та 17-ти януари ми се вижда подходяща дата. Какво ще кажете?
nightroller
08-01-2009, 12:53
Ами аз съм за :)
Аз на 17-ти няма да мога 100% :(
Аз на 17-ти няма да мога 100% :(
а на 24-ти?
leketo84
08-01-2009, 14:02
Ще ми се и аз да дойда само незнам как ще съм с работата ! ! ! 8-)
Ще ми се и аз да дойда само незнам как ще съм с работата ! ! ! 8-)
Айде де .. тебе все те чакаме на някоя среща да се появиш :) Ти направи ли си музиката междудругото?
leketo84
08-01-2009, 15:03
Айде де .. тебе все те чакаме на някоя среща да се появиш :) Ти направи ли си музиката междудругото?
Аз приключих с музиката ! Телевизията ми е в главата много ми харесва , но много пароци , а и едно DVD не бих отказал ама лятото ще го мислим ! Мерак ми е да я вида на Асенов колицата май неговата е най-напред с материала ! А за срещите аз през седмицата съм по-свободен от събота ама кво да се праи !!!:coolio: Навън стана буря ще има дрифтинг ! :cold:
а на 24-ти?
100% мога :)
Ами тогава да я плануваме за 24-ти януари.
Асенов да постне една карта на мястото, и нека всеки, който ще идва да потвърди, за да видим колко места да резервираме.
Този път вече и аз съм на/24.01.2009г./ 100% там.
За по-лесно да се съберем направо на паркинга на Практикер?
Мястото обозначено със синя точка е кръстовището на Цариградско и Горубляне.
Завивате посока Дружба - към зелената точка и хващате Обиколна.
http://bgwow.org/alfa/1.png
Продължавате по обиколна
На мястото обозначено със жълта точка правите обратен завой.
Пицарията е след 1вото кръстовище и е обозначена със червена точка.
http://bgwow.org/alfa/2.png
Хубаво ще е колите да са паркирани пред пицарията по Копенхаген а не зад нея.
Аз все пак предлагам да се съберем някъде и да отидем заедно :) Ще е хубава гледка колона от 166-ци :)
Аз все пак предлагам да се съберем някъде и да отидем заедно :) Ще е хубава гледка колона от 166-ци :)
Нека които искат да се съберат заедно, но някой може да иска да отиде направо там. Според мен е по-добре групата да се събере на Ал.Невски и да направим колона по Цариградското.
Благодаря на колегата Асенов за картите и подробните указания.
Нека които искат да се съберат заедно, но някой може да иска да отиде направо там. Според мен е по-добре групата да се събере на Ал.Невски и да направим колона по Цариградското.
Съгласен .. казвайте час :)
nightroller
09-01-2009, 16:40
Ейй тва е жестока идея :):) аз потвърждавам участието и ще си запазя датата от други ангажименти :) много ще е яко колоната по Цариградско :plane::plane::plane:
Баси с тези коментари ще ме накарате да идвам в софия....
Съгласен .. казвайте час :)
Ами примерно в 13 ч. на Ал.Невски и в 14 ч. пред пицарията - за късен обяд?
Ами примерно в 13 ч. на Ал.Невски и в 14 ч. пред пицарията - за късен обяд?
Чудесно , точно няма да е много натоварен трафика :)
Последно 13:00ч на 24-ти на Алекс Невски ?
Колеги, моля потвърдете ако сте съгласни, или дайте предложения за друг час.
и аз ще гледам да съм там, въпреки че мойта точно сега нее много за снимки...:)
и аз ще гледам да съм там, въпреки че мойта точно сега нее много за снимки...:)
Тя и мойта ма ко от това.Ти да не си направил нещо?
Ейй дано се посъберем и тоя път :) Аз ще мина за срещата на мивка да не идвам пак мръсен :D
Ейй дано се посъберем и тоя път :) Аз ще мина за срещата на мивка да не идвам пак мръсен :D
Ако дойдеш мръсен, ше те замеряме със снежни топки докато те поизчистим малко ;)
Последно: 13:00ч на 24-ти на Александър Невски. 14:00 ч. пред пицарията.
Ще помоля Пламен ако може да направи резервация няколко дни предварително. Дотогава заявявайте участие, за да се ориентираме за бройката.
Няма проблеми - 1во да се ориентираме колко хора ще сме.
nightroller
13-01-2009, 18:04
пишете ме
Един глас и от мен.
Коки, пиши ги моля те на 1ва страница ако може. Има възможност за още 3ма но след като потвърдят.
Аз пак кат най несериозен ама незнам шот жената има рожден ден.......
Жива и здрава да е .. ще пием и за нея :)
Е, да ти е жива и здрава и да не те ядосва ;)
Ранобудниче
16-01-2009, 12:05
кърмъзъ платноходка за фрешнес?
@ gigi Да ти е жива и здрава, и много да я слушаш ;)
кърмъзъ платноходка за фрешнес?
Мои, ама шъ съ возиш последна да не разваляш сиджимката ;)
@ gigi Да ти е жива и здрава, и много да я слушаш ;)
Мисля, че бях пределно ясен относно въпроса кой кого трябва да слуша :thumbdown:
Ранобудниче
16-01-2009, 12:49
Мои, ама шъ съ возиш последна да не разваляш сиджимката ;)
бе вие кажете, че може - а`шса наместя ;)
Мисля, че бях пределно ясен относно въпроса кой кого трябва да слуша :thumbdown:
от кога си се прекръстил на Ясен? :tooth:
...от кога си се прекръстил на Ясен? :tooth:
От миналата Цветница, когато бях Явор :metal:
От миналата Цветница, когато бях Явор :metal:
А след тазгодишната Цветница ще се прекръстя на Трендафил :)
Ранобудниче
16-01-2009, 13:26
А след тазгодишната Цветница ще се прекръстя на Трендафил :)
"роза, роза, розииичкаааа, роза във полееето.
тарам, тарам, тарам, тарам, тарам, тарам, тарам, та-там."
добре, Теменужке.
ако моето бу не е ъвейлъбъл, ще ме извозиш за наказание (задето ми разбълника бръмбарите с толкоз имена)!
От друг град може ли да идваме??? Ще направя всичко възможно , но не обещавам понеже съм от друг град и съм на 400км..... Няма проблеми със запазването на място, понеже съм за шествието, пък съм и евентуален...:punk:
може разбира се.Заповядай ще се радваме
qpwo - Добре си дошъл по всяко време. Да я видиме тая бензинка как върви :)
От друг град може ли да идваме??? Ще направя всичко възможно , но не обещавам понеже съм от друг град и съм на 400км..... Няма проблеми със запазването на място, понеже съм за шествието, пък съм и евентуален...:punk:
Ако имаш възможност направо не мисли , ами идвай :) Добре дошъл си :Lkingsmiley:
пишете ме
Мен също :)
Мен също:cheers:
И мен ;)
Един глас и от мен...
+ 1 от мен
кърмъзъ платноходка за фрешнес?...
Там съм :plane:
Дотук: 8 потвърдили и 2-ма евентуални (gigi и qpwo).
Мерси мерси за пожеланията:kiss: Сега ще и кажа че трябва да ме слуша и да ме пусне на срещата.:spam_laser:
Ранобудниче
17-01-2009, 17:47
Мерси мерси за пожеланията:kiss: Сега ще и кажа че трябва да ме слуша и да ме пусне на срещата.:spam_laser:
пак не си разбрал!
ейййй.. това, като си купите по едно бмв, без глави оставате, начи ;)
ама не виждам аз тук проблемата къде е - РД-то вечерта, пък ти ще подгрееш голямата любов, с която ще я обсипеш в точния момент, от обяд и готово :tooth:
Че кой е казал,че ще свършим по обед:metal:
Ранобудниче
17-01-2009, 18:01
Че кой е казал,че ще свършим по обед:metal:
вярно - тогаз се започва..
мииии... освен gigi да вземе и жената, наш как хубаво ше я отбележим, послучай Рождения й ден ;)
Мен ще ме приемете ли, като нямам вече 166-ца:bash::bash:
С едно камионче се движа сега
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Grand%20Cherokee/IMG_9081.jpg
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Grand%20Cherokee/IMG_9078.jpg
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Grand%20Cherokee/IMG_9075.jpg
С едно камионче се движа сега
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Grand%20Cherokee/IMG_9081.jpg
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Grand%20Cherokee/IMG_9078.jpg
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Grand%20Cherokee/IMG_9075.jpg
И как е сега... По-доволен ли си от 166? Аз лично имах възможност цяла седмица да се движа с един Тouareg, но определено 166 ми е по комфортно вътре.... + тва не мога да превъзмогна това че е толкова високо :)
Pinko - страхотен избор.
Още когато беше споменал за модела се поразтърсих малко да попрочета.
На мен ми харесва и то много.
А иначе няма какво да питаш дали да идваш :)
Разбира се, че ще дойдеш! Ти си от старите 166-ицаджии :)
Разбира се, че ще дойдеш! Ти си от старите 166-ицаджии :)
По-точно мисля първият от форума с 166.Пионер8-)
По-точно мисля първият от форума с 166.Пионер8-)
Мии май не е първия , ама е от първите :)
Аз ще съм с приятелката ми .. така че за нас 2 места :)
Дотук: 8 потвърдили и 2-ма евентуални (gigi и qpwo).
Бройте ме и мен.
Аз ще съм с приятелката ми .. така че за нас 2 места :)
+3 = 11 потвърдили и 2-ма евентуални (gigi и qpwo).
и аз ще гледам да присъствам: на Невски 100% а за в пицарията евентуално :)
и аз ще гледам да присъствам: на Невски 100% а за в пицарията евентуално :)
Ами ние на Ал.Невски само се събираме, за да направим колона за към Практикер, т.е. там няма да стоим дълго.
Ами ние на Ал.Невски само се събираме, за да направим колона за към Практикер, т.е. там няма да стоим дълго.
Е то аз живея точно с/у Практикер ама ми се искаше и аз в калъбалъка да участвам :rotfl: Просто искам най-накрая да се срещнем и да видя накуп повече от две 166ци :razz:.... ама всъщност не ми пречи да ви причакам на ОМV-то и да се join-на... (стига да минавате по Цариградско чак до долу ама то е най-удобно там така или иначе )
Е то аз живея точно с/у Практикер ама ми се искаше и аз в калъбалъка да участвам :rotfl: Просто искам най-накрая да се срещнем и да видя накуп повече от две 166ци :razz:.... ама всъщност не ми пречи да ви причакам на ОМV-то и да се join-на... (стига да минавате по Цариградско чак до долу ама то е най-удобно там така или иначе )
Добре де, защо не се "джойнеш" от началото до края? Ела на Ал. Невски в 13.00 ч., после към 13.30-14.00 най-късно сме в пицарията и после който когато иска си тръгва.
Добре де, защо не се "джойнеш" от началото до края? Ела на Ал. Невски в 13.00 ч., после към 13.30-14.00 най-късно сме в пицарията и после който когато иска си тръгва.
Ами аз да ти кажа така мислех да направя ама ти ме разубеди като каза че няма да седите там... ама в краина сметка що да не се разкарам малко ;)
Ами аз да ти кажа така мислех да направя ама ти ме разубеди като каза че няма да седите там... ама в краина сметка що да не се разкарам малко ;)
Идеята е там да се съберем и после да направим колона от 166-тици по Цариградско. Крайната цел е пицарията, където можем да паркираме, да разглеждаме колите и да се видим и поговорим.
БТВ, Пламен вече е запазил за 15-20 човека.
Идеята е там да се съберем и после да направим колона от 166-тици по Цариградско. Крайната цел е пицарията, където можем да паркираме, да разглеждаме колите и да се видим и поговорим.
БТВ, Пламен вече е запазил за 15-20 човека.
Ок значи на Невски ще се видим... дано се съберем поне 10 коли
Ок значи на Невски ще се видим... дано се съберем поне 10 коли
Ами дотук има 9 166-тици, които са потвърдили и още 2 -евентуални, така че ще сме там някъде - 10-тина коли. Освен това ще ни гостува и една 156-тица, а Пинко сигурно ще е с Жип-а.
Освен това ще ни гостува и една 156-тица
Това на Кака лодката ли е? :)
Ранобудниче
21-01-2009, 22:16
шо задаваш отговори? :big_wink:
шо задаваш отговори? :big_wink:
Нямам си работа :notify:
Бъркаш нещо лагерница с лодка май:no:Има само една лодка 166.
Скромни сме ааааааааааа.
leketo84
22-01-2009, 11:08
Колеги аз съм на работа събота и неделя ! Аз така си и очаквах жалко щото днес ще я пастирвам и не беше лошо да се поснима малко :dunno: ! На вас ви желая интересна среща:cheers: и този път качете повече матри'ал !:photo:
Ами дотук има 9 166-тици, които са потвърдили и още 2 -евентуални, така че ще сме там някъде - 10-тина коли. Освен това ще ни гостува и една 156-тица, а Пинко сигурно ще е с Жип-а.
Пинко няма да е с Жипката, щото от днес до понеделник ще разтрива тоз севернохамерикански фтомобил.
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Cadillac%20CTS/IMG_9195.jpg
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Cadillac%20CTS/IMG_9196.jpg
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Cadillac%20CTS/IMG_9197.jpg
Апропо, бъдещата 169 вероятно ще е баш на неговата платформа.
:Suicide:Баааааасиии кефаааа!!!:flirt:
nightroller
22-01-2009, 23:09
баси ... тва прилича на белия дом, на който са забили фарове :( ... егати дано 169 да няма почти нищо общо ... :) иначе за платформата четох ...
leketo84
23-01-2009, 01:04
Егати изрода е тва ! Искам и аз да съм вътре в него и ако може малко повече инфо , че ми стана интересно !!!!:notify:
Егати изрода е тва ! Искам и аз да съм вътре в него ...
Ами да! Подозирам, че да го гледаш отвътре е по-добре, отколкото да го гледаш отвън :rotfl:
Егати изрода е тва ! Искам и аз да съм вътре в него и ако може малко повече инфо , че ми стана интересно !!!!:notify:
Ми ако дойдеш на срещата, щи дам едно кръгче:notify:
Иначе:
Cadillac CTS 3.6 VVT AWD Sport Luxury
V6, директно впръскване, DOHC, 4 клапана на цилиндър, променливи фази на валовете, двойно задвижване (нормално 75% отзад, 25% отпред, с възможност до 100% на всяка ос)
6-степенен автомат
311 коня при 6400 оборота
374 Нм при 5200 оборота
ускорение 0-100 за 6,3 секунди
Максимална скорост 249 км/ч
Тегло 1880 кг
Много добре върви, и лежи на пътя удивително добре, като много голяма и много тежка 159-ка:holiday2:
311 коня при 6400 оборота
374 Нм при 5200 оборота
Не е ли малко късно максимума на въртящия момент - чак при 5200?
Не е ли малко късно максимума на въртящия момент - чак при 5200?
Няма как да е по-рано - това е късоходов (94 х 85,6 мм), високооборотен бинзинов мотор с много висока литрова мощност. Напълно нетипичен за хамерикански автомобил матор.
При яко настъпване автомата превключва възходящо чак при 7200 оборота - как ти се струва?
...Напълно нетипичен за хамерикански автомобил матор.
При яко настъпване автомата превключва възходящо чак при 7200 оборота - как ти се струва?
Струва ми се много добре и ... не хамерикански :)
...високооборотен бинзинов мотор с много висока литрова мощност...
311 коня от 3.6 литра наистина е много добро постижение за матор с атмосферно пълнене.
Ранобудниче
23-01-2009, 07:14
Ми ако дойдеш на срещата, щи дам едно кръгче:notify:
Иначе:
Cadillac CTS 3.6 VVT AWD Sport Luxury
...
а може ли да повозиш кака? :oops:
Да не стане среща за излоба на Кадилак :D Покрай него ще забравим , че се събираме с Алфи .. :shocking:
Аз АЗ искам и аз кръгче, тамън ще повоза и кака:Yeeeehaaa:
nightroller
23-01-2009, 14:47
Да не стане среща за излоба на Кадилак :D Покрай него ще забравим , че се събираме с Алфи .. :shocking:
А! тука Емо е прав :) но всъщност, като се замисля това чудо на хамериканския дизайн едва ли може някой да го гледа повече от една-две минути без да извърне поглед :):) ... и веднага да забрави за него :) иначе моторизацията ме кефи много :)
Аз за съжаление няма да мога да дойда утре. Тази нощ ще отстранявам голяма авария и утре няма да има кой да ме вдигне от леглото :sleepy:
При желание остави телефон - ще ти взъннем 5 човека по 5 пъти :)
Стига бе .. много хора се отказаха :( Аз сигурно ще дойда със Joro 166 :)
Аз тръгвам да отида на баня , да взема жената и после съм на Невски :)
Аз тръгвам да отида на баня , да взема жената и после съм на Невски :)
И аз отивам на баня.
И аз отивам на баня, но за съжаление пиша от Бургас... Надявам се да не се сърдите, защото наистина имах желание да доида , но все пак 400-те километра изиграха роля в този момент. Моля качете някоя снимка...
Аз май ще дода :firstprize::firstprize: и то с Алфата :bowdown:
Много коли , много хора и много добра среща :) Чакаме хубавите снимки :P
колко коли бяхте и аиде качваите снимки..
Снимките не са 1ва хубост но като за хамерикански телефон толкова.
http://www.bulpics.com/asenov78/Sreshta-24-01-09
Тази е най добрата която съм успял да сътворя :(
Снимките са готини, наи-много преброих на една снимка 11 или 12 коли...Супер
респектираща гледка бяхте по цариградско :bowdown: Седя си в рейса,изведнъж гледам две 166 залепени една зад друга,усмивка до ушите...изведнъж всички коли около рейса ми 166-ци:bouncing_smiley::big_bow_down: веднага включих за срещата.тръгнах да звъня на Emo0o да спира да ме качва но,като се освестих се сетих че имам неудложна работа :cry:
Не съжалявам, че не си останах в къщи да спя, беше яко:laser:
Наистина направихме голямо "представление" по Цариградско :) Срещата беше много хубава , отчетохме голямо присъствие , добре беше и организирано :bowdown: Аз съм много доволен :firstprize:
Ето и от мен няколко от Невски :)
Ранобудниче
24-01-2009, 22:03
аз доволен.
а някои продължаваме ;)
Много хубаво - ЕВАЛА:firstprize: - да можехме и в Бургас така да се съберем...
Много хубаво - ЕВАЛА:firstprize: - да можехме и в Бургас така да се съберем...
То ще е най-добре от цяла България да се съберем някъде 40-50 коли , ама .. така както е тръгнало ще е след 1-2 години :D
Някой друг няма ли да качи снимки :waving:
респектираща гледка бяхте по цариградско :bowdown: Седя си в рейса,изведнъж гледам две 166 залепени една зад друга,усмивка до ушите...изведнъж всички коли около рейса ми 166-ци:bouncing_smiley::big_bow_down: веднага включих за срещата.тръгнах да звъня на Emo0o да спира да ме качва но,като се освестих се сетих че имам неудложна работа :cry:
Най-надъхващия пост в темата :) Така го каза все едно сме обкръжили автобуса :D:D
Хихи днеска в кфето на съседната маса обясняваха разпалено как
- "некфи психопати с Алфи се жулеха по цариградско и докато ги гона изпуснАх отбивката та обикалях през горубляне.....треа тура чипче некфо че да тръгне малко колата шот ония на байра доста теглеха е аз се пре..ах в бус лентата иначе немаше ми избягат..... мисла и некфо филтърче да забода .......":pig::pig:
Ха братче ти ме разби.
Коки има снимки ма сигур още спи:sleepy:
- "некфи психопати с Алфи се жулеха по цариградско и докато ги гона изпуснАх отбивката та обикалях през горубляне.....треа тура чипче некфо че да тръгне малко колата шот ония на байра доста теглеха е аз се пре..ах в бус лентата иначе немаше ми избягат..... мисла и некфо филтърче да забода .......":pig::pig:
Да .. ние не карахме бързо , щото Пламен водеше и не ги натискаше много .. ние с Коки само светкахме зад него , че да се отместят :shoot:
Хаха, тоя случайно да е споменал с ква кола е бил :bravo:
Коки направи май най- много снимки. Иначе срещата беше много добре организирана. Браво на организаторите!!!!!!
Ето това са снимките от мен
Мерцедес :shoot:
Това да не е тоя дето го изнесохме с Коки от колоната :D:D:paddle:
Гангстерска работа. Като гледам доста сте се събрали, повече от днешната редовна среща. :bravo:
100% сте изкарали супер. Едно голямо :bravo:
leketo84
25-01-2009, 19:38
Кой е колегата с черните джанти ! :excl:
Найстина Коки трябва да извади яки снимки:excl: Както се бяхме наредили бяхме само за панорамна снимка. Как ме е яд, че не си взих апарата :chair:
...Коки има снимки ма сигур още спи:sleepy:
Коки направи май най- много снимки...
Найстина Коки трябва да извади яки снимки:excl: ...
Започвам! Имам към 70 снимки, така че ще ги качвам на части.
ЧАСТ І: АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ - КОЛИТЕ
8874 8875 8876 8877 8878 8879
8880 8881 8882 8883 8884 8885
ЧАСТ ІІ: АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ - УЧАСТНИЦИТЕ
8906 8907 8909 8912 8913
8914 8919 8921 8922 8932
И ... ГОСТЕНКАТА
8933
ЧАСТ ІІІ: БИСТРО "ВСЕЛЕНА" - КОЛИТЕ
8961 8962 8963
8970 8971 8974
8977 8978 8979
ЧАСТ ІV: БИСТРО "ВСЕЛЕНА" - КОЛИТЕ ДЕФИЛИРАТ
Lucky
http://media.snimka.bg/1979/010213304.jpg
nvladev
http://media.snimka.bg/1979/010213309.jpg
nightroller
http://media.snimka.bg/1979/010213316.jpg
gigi
http://media.snimka.bg/1979/010213318.jpg
Коки
http://media.snimka.bg/1979/010213303.jpg
kartell
http://media.snimka.bg/1983/010221021.jpg
ACEHOB
http://media.snimka.bg/1979/010213427.jpg
p3shku
http://media.snimka.bg/1979/010213430.jpg
EMo0o
http://media.snimka.bg/1979/010213431.jpg
За съжаление не успях да се запозная с колегата:
http://media.snimka.bg/1979/010213435.jpg
Valjo
http://media.snimka.bg/1979/010213440.jpg
Кой е колегата с черните джанти ! :excl:
За съжаление не успях да се запозная с колегата:
http://media.snimka.bg/1979/010213435.jpg
JOVANI_1974 (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=2703) - По принцип много рядко влиза във форума. Иначе е пич на място.
leketo84
26-01-2009, 00:47
JOVANI_1974 (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=2703) - По принцип много рядко влиза във форума. Иначе е пич на място.
А той е значи ! Питах защото му видях алфата преди известно време и ми хареса комбинацията с тези джанти и размера разбирасе (235....) , а сега виждам че е и от форума ! Хаха дори си я снимах алфата !!!:coolio:
Джатите до колкото знам за поръчани от Италия и да дошли тук само като заготовки. Ако забелязваш са и със фланци.
Единсвеното което не ми е харесало при неговите гуми е голямото виене на по-голяма скорост.
leketo84
26-01-2009, 00:59
Е може и да има виене не знам , но ще е кофти ! А фланците не съм ги забелязал , но аз я снимах все пак от движение !
ЧАСТ V: БИСТРО "ВСЕЛЕНА" - УЧАСТНИЦИТЕ
9037 9038 9039 9040 9042 9043
9044 9045 9046 9047 9048 9049
9050 9051 9052 9053 9054 9055
И ... ГСТЕНКАТА СЪС 156 2.4 ЖТД
9041
ЧАСТ VІ: БИСТРО "ВСЕЛЕНА" - 10 166-ТИЦИ В ОБЩ ПЛАН
На срещата присъстваха 12 166-тици, но две от тях не се подредиха и затова ги няма на общата снимка.
http://media.snimka.bg/1979/010213437-big.jpg
Много добри снимки :bravo: . Olympus-а е супер, направо се замислям да си взимам такъв :dunno:
Поздравления и за подреждането на снимките :holiday2:
Много добри снимки :bravo: . Olympus-а е супер, направо се замислям да си взимам такъв :dunno:
Поздравления и за подреждането на снимките :holiday2:
И аз съм много доволен - за първи път правя повече снимки с него, щото ми го донесоха в началото на месеца. Човекът, който го избра, има подобен, малко по-стар модел, и каза, че е най-доброто на пазара като цена/качество от класовете без сменяема оптика. Тези снимки съм ги правил на 3 мегапиксела, а апаратът прави до 10 мегапиксела. Оптичният зуум е до 20 пъти.
И аз съм много доволен - за първи път правя повече снимки с него, щото ми го донесоха в началото на месеца. Човекът, който го избра, има подобен, малко по-стар модел, и каза, че е най-доброто на пазара като цена/качество от класовете без сменяема оптика. Тези снимки съм ги правил на 3 мегапиксела, а апаратът прави до 10 мегапиксела. Оптичният зуум е до 20 пъти.
Коки , евала за снимките :) Много добри и много добре подредени :) За качеството на снимките - перфектно е :holiday2:
nightroller
26-01-2009, 23:20
Да, това беше много готина среща:punk:, благодарности на организаторите и на Коки за снимките :)
Аз за следващата обещавам да съм чист и надявам се със завършена на 100% музика и 17-ки :)
Коки направи май най- много снимки. Иначе срещата беше много добре организирана. Браво на организаторите!!!!!!
И ти най-накрая да дойдеш :hehe:
Stoyan Georgiev
27-01-2009, 15:31
коки, мн готини снимки, хубава апарат имаш !
ПП: пинко ли е с кади-то :) ?
ПП: пинко ли е с кади-то :) ?
Не бе, Барак Обама цъФна на срещата:wow:
А аз се чудех кое е това мургавичко момченце дето стоеше в ъгъла :D:D
Stoyan Georgiev
27-01-2009, 17:29
теа со мутренските алфи от NSA ли са :metal::metal::metal::metal:
И ти най-накрая да дойдеш :hehe:
Стига де Емо. Когато мога винаги.
Стига де Емо. Когато мога винаги.
Точно де .. че все си зает и най-накрая успя :notworthy:
Тоя месец май пропуснахме .. Дайте да се разберем нещо за "баба марта" , или .. ? :)
Тоя месец май пропуснахме .. Дайте да се разберем нещо за "баба марта" , или .. ? :)
Пропуснахме заради Серес, а и месецът е къс. Уикендът, който идва също не е подходящ, защото е дълъг и вероятно хората ще ходят по почивки. Остава да я направим на 7-ми или на 14-ти. На мен като че ли 7-ми по ми харесва, кажете и вие как мислите.
nightroller
23-02-2009, 14:08
14 е работен ден затова май остава седми :):):)
14 е работен ден затова май остава седми :):):)
Аз също съм за седми :)
Ами добре, тогава предлагам да направим същата програма - 13.00 ч. на Ал.Невски и оттам - към Дружба 2. Има ли други идеи?
Ами добре, тогава предлагам да направим същата програма - 13.00 ч. на Ал.Невски и оттам - към Дружба 2. Има ли други идеи?
Аз съм доволен от миналата среща - следователно съм ЗА :)
nightroller
24-02-2009, 15:42
Демек, доколкото разбирам, на същото място, като предишната ще е ...?? :)
Демек, доколкото разбирам, на същото място, като предишната ще е ...?? :)
Така предлагам, но може да има и други предложения. На мен лично, там много ми хареса, защото на тоя тротоар могат да се наредят и 20 коли, а и шоуто по Цариградско е яко.
Така предлагам, но може да има и други предложения. На мен лично, там много ми хареса, защото на тоя тротоар могат да се наредят и 20 коли, а и шоуто по Цариградско е яко.
Отново съгласен :) Друго си е когато колите са една до друга , а там има тази възможност ;)
Принципно,и аз съм навит ако съм в София обаче.Има все още минимален шанс да не съм тук.
И аз съм там!!!!
Предлагам да направите нова тема и нека желаещите да се запишат. Ще е по-прегледно така.
leketo84
15-03-2009, 15:29
Много добри снимки !
Колега днес ти видях хубавицата:-P на Христо Ботев към 11:30 ! Ох , мамо как и седят джантетата само !:drool:
Така е, но по софииските улици вече карам с 40 км/ч и се оглеждам за кратерчета :Bolt:
Колеги, отдавна не сме се събирали - да направим една среща на 13.06 - събота?
Коки, аз съм на линия само ще доуточним нещата! :thumbup:
Linkestis
04-06-2009, 19:19
Този път ако ще небето да се продъни...идвам!!!
Еййй баш тогава треа сме в Бургас..... маи, маи
Ще получиш наказателна точка :ranting:
Ааарии срещата в Бургас...:bounce8:
Попринцип и аз съм за,и ако съм свободен ще доида!!! Ще следя темата :bounce8:
nightroller
06-06-2009, 16:51
Няма да успея да си поправя колата за тази дата :( но понеже искам да ви видя най-вероятно ще дойда с някое Ренде :(:(:(
Ние тебе искаме, няма значение с какво ще дойдеш ;)
Та последно ще има ли среща. Аз най вероятно ще съм тука. :drunk:
Еми време беше пак да се съберем. Аз съм там 99% само кажете час и пак ли ще тръгнем от Ал Невски?
Linkestis
12-06-2009, 22:05
А час някои ще сподели ли?
Ясно е че ще е пред Ал.Невски...
Така като гледам се събираме 6-7 човека, дано да отидем всички. Но в колко ли часа ? :grandpa:
Linkestis
13-06-2009, 10:07
Аз ще доида,мога да изчакам до към 12ч. да се потвърди часа.Горе-долу ми трябват 40 мин.за да доида в 1 часа.
Разбира се ако остава 1 часа за срещата..
Аз имам работа до автогарата към 14:00.
И след това ще дойда направо към Дружба.
То и на мен ми е рано 1 часа, ако искате да го направим в 2 часа или незнам дайте предложения и да решим . В същото заведение с големия паркинг ли ще сме ( то не е баш паркинг ама добре се редят алфите там :big_love: ) ?
Ами да... там последно решихме. Картата я има в тази тема.
В 14:00 имаш предвид на Невски ли? И от там към заведението?
Ами да 14:00 на Невски, стига да са съгласни всички.
Доволен :afro: добра среща беше, утре ще има и снимки :super:
Верно, хубаво беше :)
Благодарности на участниците.
Ето снимките и от мен:
21513 21514 21515 21516
21517 21518 21519 21520
21521
Ето и най-малките участници в срещата :
21522 21523 21524
Моята била много "арна" на слънце бре... :)
Ти за първи път ли я виждаш на снимка измита :rosso_spider:
nightroller
18-06-2009, 18:22
хм ... 4 "тъжни" Алфи... ;) аз затва не идвам :) да не ви развалям снимките ;);):devil:
Другия път вместо да се занимавам с глупости по плажовете на Гърция, ще дойда и аз !
Колеги,
Какво ще кажете да направим среща тази събота - 12.09.09?
Другият уикенд не става, защото има 4 почивни дни.
Linkestis
07-09-2009, 12:14
Може,може.....
Аз съм за :)
Дам.. нека да се събереме повече хора този път. И аз съм ЗА!
nightroller
08-09-2009, 16:51
ама пак ли на същото място ще е ?
ама пак ли на същото място ще е ?
Ами там си го знаем, а пък нямаме много време за друга организация. Като се видим, може да помислим за дата и място за октомврийската среща.
Предлагам:
13.30 ч. (който иска) на Александър Невски, и
14.00 ч. - в бистрото в Дружба
Последно утре кой ще идва?
Аз, колегите Linkestis, Коки - други потвърдили?
Последно утре кой ще идва?
Аз, колегите Linkestis, Коки - други потвърдили?
Утре сутринта заминавам за Тасос на моренце - ще се върна около 7-8 октомври. Иначе с удоволствие щях да дойда да се видим.
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Thassos%202009/IMG_5498.jpg
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Thassos%202009/IMG_1453.jpg
http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Thassos%202009/IMG_1658.jpg
Благородно ти завиждам :) Тази година и аз бях точно там.
Потвърдили също и колегите thecleaner и souze
Хайде други?
Аз съм без кола вмомента .. иначе с удоволствие щях да дойда :) По-нататък :cheers:
Емо :) и без коли приемаме. Вземи Жорката и идвайте.
Колегата gigi също потвърди че ще присъства :)
Май-май и аз ще присъствам..
оф. Колегата gigi да не дойде с некоя седма серия??? :-D
Емо :) и без коли приемаме. Вземи Жорката и идвайте.
Колегата gigi също потвърди че ще присъства :)
Ако се навие Жоро ще дойда с него :) А по-нататък ще дойда с мойта "нова" кола :devil:
Много ме е яд, че не успях да дойда :brickwall: , но имах важна работа. Добре сте си изкарали, браво :clap:
П.П. по снимките ви броя и броя и една тъмна 166-ца ми липсва нещо!!!
...по снимките ви броя и броя и една тъмна 166-ца ми липсва нещо!!!
Вальо си тръгна по-рано.
Момци, кога ще се събирате пак ?
:bounce8:
Нямаме определено време.... като ни домъчнее ;)
Иначе от време на време си правиме импровизирани срещи с по 2-3-4 166-ци по всяко време.
П.П. Я да си признае кой гръмна турбина...
Нямаме определено време.... като ни домъчнее ;)
Иначе от време на време си правиме импровизирани срещи с по 2-3-4 166-ци по всяко време.
П.П. Я да си признае кой гръмна турбина...
Много сте информиран, колега, ми прави впечатление... :wallbash:
thecleaner
18-09-2009, 23:55
Много сте информиран, колега, ми прави впечатление... :wallbash:
А колегата ако знае сега как се развърта с чисто новата турбина ще почне да олекотява неговата че..:go:
ми...
остаа просто да дебна темата...
:whip:
Да готина среща сори ма бях по болярският край.
kpmaster
19-09-2009, 22:17
ще гледам темата или нова такава за следващата среща - искам да се запозная лично с вас колеги. ако съм свободен за италфеста, също мисля да го посетя. много ми помогнахте индиректно с информацията в този безценен форум ресурс при покупката на алфата. успехи на всички и приятни почивни дни...
Момци, кога ще се събирате пак ?
:bounce8:
ще гледам темата или нова такава за следващата среща - искам да се запозная лично с вас колеги...
:pokey:
ари ва !
Имай малко търпение. На първите срещи на 166-иците се събирахме по 4 коли, но после горе-долу успяхме да ги превърнем в традиция. За да не е тегаво и да може да се събираме повече хора/коли ги правим веднъж месечно. Сега идва Италфеста, затова предлагам следващата среща да е на 17-ти октомври. Ако сте съгласни - казвайте, ако не - давайте предложения.
Като се пееше в песента: Щом така си решил..... :)
Пичове, ще осигурим ли сериозно присъствие на "капитанската секта" на Италфеста? Досега не видях много записани от корабния клас. Лъки е без кола, мистър Хикс не е казал с коя кола ще бъде, в списъка виждам само 3 сигурни 166-ици: Em4o1, Вальо и аз. Казвайте кой още ще идва.
nightroller
29-09-2009, 13:40
аз ще съм там :) но по стечение на обстоятелствата ще май ще пристигна с колегите от Пловдив :):)
Пичове, ще осигурим ли сериозно присъствие на "капитанската секта" на Италфеста? Досега не видях много записани от корабния клас. Лъки е без кола, мистър Хикс не е казал с коя кола ще бъде, в списъка виждам само 3 сигурни 166-ици: Em4o1, Вальо и аз. Казвайте кой още ще идва.
Аз отново няма да мога да присъствам :Silent:
и на предния...
и на по-предния..
пожелавам весело изкарване...
thecleaner
29-09-2009, 21:34
аз съм се записал ама ще ходиме с 166 цата на souze.
Аз също ще съм без кола .. Жоро не знам дали ще идва .. така че евентуално със AntiLuup или reptli със 146-ца ще дойда :)
Днес говорих с Гиги и доколкото разбрах и той ще бъде там с кораба !
Все още не се знае дали ще идва и "Асенов".....
С колегата Linkestis сме на линия. Не се знае дали с неговата или с моята но ще сме там.
BOXER_33_PLD
01-10-2009, 09:52
На мене много ми се идва,щото до сега на "Италфест" не съм ходил,но като не се познавам с никой лично и ми е малко странно.
Уговарям тука познати с Алфи да ходим,но никой не иска.
Че ще ходя на фест е сигурно, ама не е ясно дали с кораба или с една изненада...........
Капитан съм аз :chair: баси и ранната възраст за пенсиониране :whip:
Ма как ми се ходии само,обаче нещо ме стяга шапката(кръвното) от 2-3 дни и си налягам парцалките че...Обаче ай съм станал по добре, ай съм дошъл.Ей го де е Ловеч - Габрово.
На мене много ми се идва,щото до сега на "Италфест" не съм ходил,но като не се познавам с никой лично и ми е малко странно.
Уговарям тука познати с Алфи да ходим,но никой не иска.
Ами ако дойдеш, ще се запознаем - те нашите коли отдалече се виждат. Освен това Италфеста е за всички италианки, не само за алфи - виж някой познат с фиат или ланча.
оффф дееба пак сам изпуснал
Хора .. станахме 80 човека със 166-ци , дайте да измислим нещо по-мащабно , а? :drunk:
Хора .. станахме 80 човека със 166-ци , дайте да измислим нещо по-мащабно , а? :drunk:
докато не станем 166 - нищо мащабно...
:jumping:
докато не станем 166 - нищо мащабно...
:jumping:
:???:
е и аз сам съгласен да направим една огромна сбирка на кораби.....
Аз си мислех за нещо като някакъв уикенд някъде и да се съберем всички от всички градове :) Ако имам време ще седна да помисля за нещо
kpmaster
05-10-2009, 15:51
Това е добра идея - за събирането някъде само на 166-ци..;)
аз посетих феста - като за първи път на подобно мащабно мероприятие много ми хареса. Не бях вечерта в хотела, защото късно прегледах темата за запазване на места. На следващата среща на 166-ци ще направя всичко възможно да дойда. За пропусналите феста - вижте темата със снимките (и аз добавих мойте) - заслужаваше си посещението...лека седмица на всички.
Идеята е страшна.И аз съм за.:cheers:
дайте да направим някаква среща..... някаде за ден може и за два... зависи как се разберем ще бъде много готино ако се сабереме някаде само си представям въпросния паркинг атакуван от 166 аз гледах едно такова мероприатия само от 166 ж холандия и беше супер яко можем да органазираме някакво патуване или нзм.....
дайте да направим някаква среща..... някаде за ден може и за два... зависи как се разберем ще бъде много готино ако се сабереме някаде само си представям въпросния паркинг атакуван от 166 аз гледах едно такова мероприатия само от 166 ж холандия и беше супер яко можем да органазираме някакво патуване или нзм.....
Ние сме правили вече срещи на 166 , но мисля този път да се измисли нещо , на което да могат да присъстват всички от всички градове , точно затова ще помисля за някакъв вариант - да е удобно за всички (по възможност) примерно една събота и неделя :) И за да е по-сигурно , че ще дойдат повече хора ще го направим по-нататък , за да може да си освободим дните ;) А и за да може повече колеги да видят темата ;-) Почвам да мисля от тази вечер :-)
Ако е тази събота и неделя, наистина нашето семейство има нужда от разтоварване...
Ако е тази събота и неделя, наистина нашето семейство има нужда от разтоварване...
Няма да е скоро колега , не се притеснявай - ще се съобразим със всички ! Ние всички сме с вас , бъдете силни и не се предавайте!
Ще пиша като измисля нещо.
Ние сме правили вече срещи на 166 , но мисля този път да се измисли нещо , на което да могат да присъстват всички от всички градове , точно затова ще помисля за някакъв вариант - да е удобно за всички (по възможност) примерно една събота и неделя :) И за да е по-сигурно , че ще дойдат повече хора ще го направим по-нататък , за да може да си освободим дните ;) А и за да може повече колеги да видят темата ;-) Почвам да мисля от тази вечер :-)
Такова нещо го виждам чак напролет - март или април.
Такова нещо го виждам чак напролет - март или април.
Честно казано и аз си мислех да е след зимата , че в тези снегове не е много много за автомобилна среща :)
...предлагам следващата среща да е на 17-ти октомври. Ако сте съгласни - казвайте, ако не - давайте предложения.
Не виждам голям ентусиазъм за събота (17-ти). За мен пък се очертават някакви майстори вкъщи, та ако сте навити да го направим на 24-ти?
Не виждам голям ентусиазъм за събота (17-ти). За мен пък се очертават някакви майстори вкъщи, та ако сте навити да го направим на 24-ти?
Аз съм за 24... :punk:
И аз имам майстори тази събота. За следващата съм навит и аз. :punk:
Може нещо вечерно, тамън може и на по бира да се съберем :-)
Аз съм за 24... :punk:
И аз имам майстори тази събота. За следващата съм навит и аз. :punk:
Може нещо вечерно, тамън може и на по бира да се съберем :-)
Аз съм навит и за вечерно. Пак там ли да го направим?
И мен ме бройте на 80%. Има вероятност да ходя към Свищов но ако се отложи съм ЗА.
И аз съм почти сигурен този път :pimp:
Linkestis
19-10-2009, 12:41
И аз съм почти сигурен този път :pimp:
Ще видим :)
ааа там съм :go: само не разбрах за колко часа и дали ще е на същото място.
Некои водачи, не го знаем тва старото место...
:notify:
Нека уточним часа - имаме 2 варианта:
1. 14.00 ч., както последните пъти; и
2. 18.00 ч., както Родефф предложи да е вечерно.
На мен лично началникът (жената) ще ми мърмори ако я оставя в събота вечер, та затова предпочитам през деня, но пък ако има повече фенове за вечерно - ще го направим вечерно.
Дайте мнения.
---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:22 ----------
Некои водачи, не го знаем тва старото место...
:notify:
Старото място е в Дружба 2, близо до Практикер. Ще помоля Асенов да оправи поста с инструкциите на 1-ва стр. в темата, че картата нещо се е бъгнала.
Освен това, част от колегите се събираме 1 час по-рано на Ал. Невски (от северната страна) и оттам отиваме заедно - това също е вариант за водачите на МПС, които не знаят мястото :)
Ами ъъ, таковата ... бъдещи собственици приемате ли?