View Full Version : Към жсички потребител които карат 145 1.6 т.с
mirko_145
09-01-2009, 01:22
колеги , проблема ми е следния колата ми е ми е АЛФА 145 1.6 Т.с. от 97 год . до скоро колата се представяше прекрасно но дойде време на въпроси и раздор , значи колата на топло е с много твърд съединител , ама много твърд (това на което съм свикнал) , вчера на 08.01,09 заваля много сняг и съединителя странно много умекна и промени мястото си на отделяне , това нормално ли е или да предприема мерки . благодаря !
И моето КуВе беше със много твърд съединител и като застудя някак си умекна ама си отделя пак на същото място :)
колеги , проблема ми е следния колата ми е ми е АЛФА 145 1.6 Т.с. от 97 год . до скоро колата се представяше прекрасно но дойде време на въпроси и раздор , значи колата на топло е с много твърд съединител , ама много твърд (това на което съм свикнал) , вчера на 08.01,09 заваля много сняг и съединителя странно много умекна и промени мястото си на отделяне , това нормално ли е или да предприема мерки . благодаря !
Напиши в търсачката "помпа съединител" и ще видиш колко много работи ще ти излязат :)
Понякога се оправя от самосебе си, но не е задълго.
hristiqn
10-01-2009, 18:16
Има много писано по темата , аз така си смених и двете помпи , първо тази до скоростната кутия , после и на педала .Слабо място е на този модел .
mirko_145
14-01-2009, 21:05
проблема с съединителя бе отсранен с подмяната на долна амбреажна помпа , благодаря на отзовалите се към моя зов за помощ