Log in

View Full Version : М-ТЕЛ, ГЛОБУЛ или ВИВАТЕЛ?

Bonev
10-01-2009, 14:37
На кой български мобилен сте клиент.

Kris
10-01-2009, 14:38
Само на Глобъл:gas:ама всичките са един дол дренки

Djalev
10-01-2009, 14:42
Глобул брат !

digitalundgrd
10-01-2009, 14:43
Имам и ГЛобул и Мтел. Но мисля като ми изтече договора към Мтел да го спирам! За мен са най-големите измамници!

pacho_kardana
10-01-2009, 14:48
Mtel бате...

marian
10-01-2009, 14:49
Имам и ГЛобул и Мтел. Но мисля като ми изтече договора към Мтел да го спирам! За мен са най-големите измамници!И 3те оператора льжат

PEPI-2ALFA
10-01-2009, 14:55
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12478&highlight=%EC%EE%E1%E8%EB%ED%E8+%EE%EF%E5%F0%E0%F2 %EE%F0%E8

RPWWD
10-01-2009, 15:00
Вивател, защото като се появиха те, другите два оператора бяха принудени да се съобразят с тяхната цена и свалиха с близо 30% своите цени за да си задържат парите, пък и не обичам да давам пари на гърци и евреи;-)

RPWWD
10-01-2009, 15:01
П.п. вместо "парите" ,четете "клиентите" ,моя грешка:big_flowers:

Bonev
10-01-2009, 15:03
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12478&highlight=%EC%EE%E1%E8%EB%ED%E8+%EE%EF%E5%F0%E0%F2 %EE%F0%E8

:shocking:Сорри, търсих но не намерих нищо!!! Грешката е моя!!!

markonialfa
10-01-2009, 15:04
Мтел и Вивател, мен си мисля. че не са ме мамили и двата оператора. Използвал съм роуминг многократно и нямам проблеми със сметката!!!

markonialfa
10-01-2009, 15:05
И 3те оператора льжат

Колега, ти засичл ли си ги да те лъжат???

Bonev
10-01-2009, 15:07
Аз ги засякох и двата, ама глобул беха мноо нагли............

raiders
10-01-2009, 15:23
Мтел, но сега вече на прима:screwy: по 36ст./мин., никога повече на сметка, имам и на вивател от ~2год., за сега доволен, пак на сметка с безплатни мин.

didiod
10-01-2009, 15:26
на Мтел съм от 2001 година ама се излагат последно време от 9 месеца имам карта на вивател и съм страшно доволен от тях:metal:

markonialfa
10-01-2009, 15:58
Аз ги засякох и двата, ама глобул беха мноо нагли............

Павка и аз брато имах глобулска карта, и след едно прибиране от Турция не ме питай, 2 месеца след това ми начисляваха роуминг разговори.................

ФЕРАРИСТ
10-01-2009, 16:01
Сите са гадове, иначе Вивател ме кефат най, макар че не съм им абонат.....

koolio
10-01-2009, 16:01
МТЕЛ са най-малкото зло.

RPWWD
10-01-2009, 16:25
МТЕЛ са най-малкото зло.

Точно пък тия са империята на злото :shocking:

DarkKnight
10-01-2009, 17:41
Сите са гадове, иначе Вивател ме кефат най, макар че не съм им абонат.....

То защото не си им абонат те кефят :bouncing_smiley:

Точно пък тия са империята на злото :shocking:

И 3-те са едно ниво нещастници. Имам мтел карта, но съм имал и глобул и вивател, като сам реших да си оставя само мтела-просто на вивател им е куцо всичко а с глобул-да речем че масово се отказахме от услугите им :drool:

mik mik
10-01-2009, 17:56
м-тел :metal:
откак се помня съм на тях и досега не съм имал проблеми... :humpx:

EH4464
10-01-2009, 17:57
:screwy:Мтел и Глобул Ами вярно е че всичките са измамници ама и без мобилен неможе така че трябва да се примирим :shocking:

fnt
10-01-2009, 18:13
ВИВАТЕЛ

pinko
10-01-2009, 18:24
Клиент съм на М-тел от 2000 г. и досега не съм имал никакви проблеми.

Нямам наблюдение върху другите оператори, но нямам и абсолютно никакви оплаквания от М-тел, че да ходя при друг оператор.

Mury
10-01-2009, 19:59
Аз съм клиент на Глобул от 2001-от първите карти дето ги раздаваха безплатно:bg::bg::bg:Доволен съм много,и нема ги сменям:metal::metal:

WhitePower
10-01-2009, 22:30
пичове аз като служител на единия мобилен опратор ще кажа че всички са неща са оеднаквени и при трите , единсвено глобул има по качествен роуминг от другите два
а за тва дето начисляват сметки за роуминг 2 месеца е нормално тъй като информацията за това колко дължим на другия оператор за това че е осигурявал услугата докато си бил зад граница се бави не рядко с месеци и за тва няма как да ти се вземат парите без да имаме инфо от другия оператор

marian
10-01-2009, 22:38
Колега, ти засичл ли си ги да те лъжат???Да,най вече с роуминга:jason2:

assassin's
10-01-2009, 22:59
м-тел от 2002 година!малко роуминга им куца но за другото съм много доволен!!!!!

pipi
11-01-2009, 00:11
Павка и аз брато имах глобулска карта, и след едно прибиране от Турция не ме питай, 2 месеца след това ми начисляваха роуминг разговори.................

Роуминг разговорите пристигат, по-принцип по-късно за всички оперотори. :) Всеки оператор си има + и - . Мога и по повече да кажа за тях, в единия работех, в другия работят мойте приятелки, а в третия имам познати.

achkar
11-01-2009, 00:18
Два телефона на М-Тел. Единия фирмен, другия Loop. :)

junior
11-01-2009, 01:13
М-тел и Глобул. Ама Глобул са най-наглите измамници, затова при тях си минах на биканект и вече не ми пилят нервите.

b_angelov
11-01-2009, 01:24
И мен М-Тел ме цакат яко с роуминга :jason2:

А и не само с него.

Христо_Сираков
11-01-2009, 10:22
Глобул

MUROMAN
11-01-2009, 13:19
Аз съм клиент на Глобул от 2001-от първите карти дето ги раздаваха безплатно:bg::bg::bg:Доволен съм много,и нема ги сменям:metal::metal:

И аз така. Много съм доволен от Глобул.:thumbup:

VFTI
11-01-2009, 13:30
Ебаси...Аз ги имам и трите...

Мтел договор, Вивател договор, Глобул б-кънект само към 1 номер....

Мтел и Глобул отдавна знам че са педали и постоянно някакви пари искат, ама така като гледам вивател са същите говеда....

Купих си симпатия за мен и приятелката ми...

В договора пише 12лв. С ДДС навсякъде по брошурките пише "Цените вкл. ДДС" ...

Получавам сметка вчера... 13.55лв. основна 12лв.+1,55лв някаква еднократна такса хубаво 1.55лв ще ги прежаля ОК) + 2.30 стотинки допълнително изговорени разговоро -ОК така е изговорих ги тия 2лв....

Обаче най готиното следва... Събират 13.55лв.+2.30лв. и после ми ги облагат с ДДС... И съответно аз трябва да платя 19лв... ??? Значи изговарям за 2лв. разговори и вместо да платя 14лв. трябва да платя 19лв...

Тааа аз ли съм тъъъъп и нещо съм в грешка или и следващия път ще ми въртят такива номера....

RPWWD
11-01-2009, 14:20
ДДС-то ти го взима държавата, не Вивател ;-)

raiders
11-01-2009, 14:32
Ебаси...Аз ги имам и трите...

Купих си симпатия за мен и приятелката ми...

В договора пише 12лв. С ДДС навсякъде по брошурките пише "Цените вкл. ДДС" ...

Получавам сметка вчера... 13.55лв. основна 12лв.+1,55лв някаква еднократна такса хубаво 1.55лв ще ги прежаля ОК) + 2.30 стотинки допълнително изговорени разговоро -ОК така е изговорих ги тия 2лв....

Обаче най готиното следва... Събират 13.55лв.+2.30лв. и после ми ги облагат с ДДС... И съответно аз трябва да платя 19лв... ??? Значи изговарям за 2лв. разговори и вместо да платя 14лв. трябва да платя 19лв...

Тааа аз ли съм тъъъъп и нещо съм в грешка или и следващия път ще ми въртят такива номера....

обади се на 123, 12лв. ти взимат за текущия месец, другото зависи кога е купен пакета, те го изравняват на 1 число, мисля, че ще ти кажат, нали ги записват и са едни любезни :dance:

VFTI
11-01-2009, 15:40
ДДС-то ти го взима държавата, не Вивател ;-)

ТОва ми е ясно, обаче когато пише ВКЛЮЧЕНО ДДС, не трябва да се плаща пак... Тоест като ми кажат 12лв с ДДС това значи 10лв. +2лв ДДС и не трябва да ме облагат пак...

Даже ми взеха 15лв.(гаранционен депозит), които после ще ми възтановят...Един вид предплащане... Не е в това проблема :) Нито тия 1.55лв. а че ми облагат цялата сума с ДДС...

Коки
12-01-2009, 11:21
Ползвам и трите, с договори. Ментел го ползвам от 10 г. и съм доволен - най напред са с допълнителните услуги (например вече имат допълнителна карта на същия номер ако имаш телефон в колата), а и можеш всичко да направиш по телефона без да ходиш до техен офис (за разлика от Глобул).

Stoyan Georgiev
12-01-2009, 12:03
м-тел от 2рия месец , в който работиха ги ползваме, имаме към 30 телефона с тях - много съм доволен , груповите им услуги са най-напред и както каза коки, няма нужда да ходиш да офисите им за щяло и нещяло ! освен това цените им стават все по-изгодни

RPWWD
12-01-2009, 12:52
м-тел от 2рия месец , в който работиха ги ползваме, имаме към 30 телефона с тях - много съм доволен , груповите им услуги са най-напред и както каза коки, няма нужда да ходиш да офисите им за щяло и нещяло ! освен това цените им стават все по-изгодни

Стават изгодни заради кой конкурентен оператор? Лично аз не съм дал и няма да дам една стотитинка на Мобилтел докато съм жив, заради цените с които деряха по 9 кожи от гърба на абонатите си докато бяха монополист, а и след това :sniper: Глобул ги зарязах заради картела, който си спретнаха с въпросния монополист :machinegunner:

Stoyan Georgiev
12-01-2009, 13:47
Стават изгодни заради кой конкурентен оператор? Лично аз не съм дал и няма да дам една стотитинка на Мобилтел докато съм жив, заради цените с които деряха по 9 кожи от гърба на абонатите си докато бяха монополист, а и след това :sniper: Глобул ги зарязах заради картела, който си спретнаха с въпросния монополист :machinegunner:

незнам , ние на 1вата година още говорихме почти безплатно в групите (тогава още не си ги рекламираха тези неща и малко хора бяха светнати по въпроса)

georgyg
12-01-2009, 14:11
И аз съм доволен от МТЕЛ. Имам 2 карти, едната от около 10години, а и като цяло като преговаряхме за условията на фирмата, дадоха отлични условия и акаунт менеджърката беше на 100% отзивчива и работи много профисионално.
Имех 2 години Глобуб и мога да твърдя, че са идиоти особено с тъпите им офиси в Офис1 и разни тем подобни магазинчета, където половината служители са неграмотни, а пък и за сметка но това предлагат само услугата ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКА. Пълен ужас бяха, сега не знам, но и нямам намерение да разбирам.

Коки
12-01-2009, 14:23
...Имех 2 години Глобуб и мога да твърдя, че са идиоти особено с тъпите им офиси в Офис1 и разни тем подобни магазинчета, където половината служители са неграмотни, а пък и за сметка но това предлагат само услугата ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКА. Пълен ужас бяха, сега не знам, но и нямам намерение да разбирам.

Глобул наистина са идиоти, защото кредитният им лимит е 50 лв ако ще да си им най-стария и най-редовния абонат. Всеки месец ни пращат съобщения, че доближаваме или надвишаваме лимита и трябва да внасяме депозити - пълна простотия. За сравнение, МенТел ти дават 200 лв кредитен лимит ако си абонат от 3 месеца.

Още нещо: нито Глобул, нито ВитаТел имат читава програма за лоялност - МенТел са най-напред в това отношение с М-тел клуб. Има много какво още да се желае от тази програма, но поне става за нещо - другите и това нямат. Не знам колко от вас знаят например, че с карта от М-тел клуб ползваш отстъпки в центровете за гуми Диана.

Stoyan Georgiev
12-01-2009, 17:04
Глобул наистина са идиоти, защото кредитният им лимит е 50 лв ако ще да си им най-стария и най-редовния абонат. Всеки месец ни пращат съобщения, че доближаваме или надвишаваме лимита и трябва да внасяме депозити - пълна простотия. За сравнение, МенТел ти дават 200 лв кредитен лимит ако си абонат от 3 месеца.

Още нещо: нито Глобул, нито ВитаТел имат читава програма за лоялност - МенТел са най-напред в това отношение с М-тел клуб. Има много какво още да се желае от тази програма, но поне става за нещо - другите и това нямат. Не знам колко от вас знаят например, че с карта от М-тел клуб ползваш отстъпки в центровете за гуми Диана.

мдам, бизнес клуб картите са много удобни, имаше и няколко магазина за дрехи, които влизат в клуба...

м-тел може да взимат отначало по-скъпичко но както каза поне изглежда , че държат на клиентите си !

Neokill
12-01-2009, 21:20
До сега четох и се убедих че и без пари да направят разговорите пак няма да има доволни. Сметката и 0,00лв да е пак ще се намери някой да каже - ,,Мен ме излъгаха с това и онова". Аз ползвам 2 телефона на Мтел и един на Глобул. Единия телефон е служебен, неконтролируем, безлимитен и безплатен и пак на личния си имам по 50лв разговори. Глобул го пазя заради многото приятели които имам на този оператор и това че повечето имат предплатени минути към него. Пък и номера е готин. За сметките хич не ми дреме 30, 300, 3000 щом са толкова значи съм ги изговорил и съм изкарал достатъчно да си ги покрия. Колкото-толкова.

Svetlety
13-01-2009, 20:15
Ми аз съм с Глобул от 4 години ако не се лъжа.А от известно време имам и Мтелка ...абе нямам оплаквания и от двете :phone:

trouble
13-01-2009, 21:49
Аз няма да взема отношение по темата, защото работя към един от операторите, но съм абонат на друг - личен избор. Само ще цитирам мои клиенти:
- Къде са ми четирите лева?
- Кои 4 лева?
- Онези които ми ги взе!
- Аз нищо не съм взимал!
- Чукни на компютъра и влез в централния компютър на МТЕЛ
- Мога да влизам само в компютрите на НАСА, с които управлявам совалките
- Тогава ми върни четирите лева!

Винаги ще има недоволни

Grozdan
14-01-2009, 10:19
M-tel и Globul, ама от M-tel-a нещо съм недоволен :icon_frown:

digitalundgrd
14-01-2009, 13:39
Аз няма да взема отношение по темата, защото работя към един от операторите, но съм абонат на друг - личен избор. Само ще цитирам мои клиенти:
- Къде са ми четирите лева?
- Кои 4 лева?
- Онези които ми ги взе!
- Аз нищо не съм взимал!
- Чукни на компютъра и влез в централния компютър на МТЕЛ
- Мога да влизам само в компютрите на НАСА, с които управлявам совалките
- Тогава ми върни четирите лева!

Винаги ще има недоволни

Колега като стана въпрос за НАСА и 4 лева и това, че работиш към един от операторите да те питам нещичко. Как процедирате в такива случаи :

Какво ми се случи мин година...Бях в чужбина за 3-4месеца (САЩ). Там си ползвах гсма само за будилник. Роуминг нямам включен. ДО тук добре, първия месец родителите ми плащат само такса...защото нали не се използва телефона. Втория месец хоп сметчица 35,40лв....!?!??! Отиват те да се разправят, казват така и така телефонът не се използва как може нали да има такава сума... При което от МТел им обясняват следното :

" Първо Платете сметката, след това пишете Молба и ние ще ви отговорим, ако случайно нещо трябва да коригираме.." :coolio:

демек да преведа на ПРОСТ Български език: "платете и се е*ете в г*за...." :moon:

До ден днешен отговор на молбата няма.....Разпечатката показва разговори с номера, които нито аз нито някой от моето семейство знае...демек нещо са се осрали и са объркали, но не ми върнаха парите.....Казват ти плащай, няма значение има ли грешка или не....

trouble
14-01-2009, 13:54
Колега като стана въпрос за НАСА и 4 лева и това, че работиш към един от операторите да те питам нещичко. Как процедирате в такива случаи :

Какво ми се случи мин година...Бях в чужбина за 3-4месеца (САЩ). Там си ползвах гсма само за будилник. Роуминг нямам включен. ДО тук добре, първия месец родителите ми плащат само такса...защото нали не се използва телефона. Втория месец хоп сметчица 35,40лв....!?!??! Отиват те да се разправят, казват така и така телефонът не се използва как може нали да има такава сума... При което от МТел им обясняват следното :

" Първо Платете сметката, след това пишете Молба и ние ще ви отговорим, ако случайно нещо трябва да коригираме.." :coolio:

демек да преведа на ПРОСТ Български език: "платете и се е*ете в г*за...." :moon:

До ден днешен отговор на молбата няма.....Разпечатката показва разговори с номера, които нито аз нито някой от моето семейство знае...демек нещо са се осрали и са объркали, но не ми върнаха парите.....Казват ти плащай, няма значение има ли грешка или не....

Трудно мога да ти отговоря на поставения въпрос, защото не пиша аз фактурите. Трудно биха ти отговорили на молбата, тъй като явно системата за отчитане на разговорите се е бъгнала и са ти надписали сметка. Още по трудно е да се справиш с такава ситуация и за съжаление страдаш за нещо което не си виновен. Аз трудно се оправям с такива клиенти и вярвай ми че на никой не желая подобна ситуация. Защото ти като клиент в мое лице срещаш оператора и се стремиш да ти отговоря. Но реално аз нямам какво да ти отговоря защото нещата се движат на едно мн високо ниво в една голяма сграда. Аз лично съм приемал много присърце такива неща и съм се обаждал на един мн специален номер за да питам - ЗАЩО? - откъдето са ми отговаряли - ти си сложен там за да се оправиш с хората ( е как?)... Едно време надписаха сметката на шефа...Хехе...но той ги осъди, защото е в системата. Наистина имаше период но много одавна когато се надписваха сметки с цел възвръщане на загубите от така наречения ФОРТ (неплатени сметки), но одавна това приключи. В твоя случай виждам техническа грешка, но за съжаление едва ли ще получип удовлетворение...такава ни е държавата. Моя съвет е..ако не звъните не си носете телефоните в чужбина...

digitalundgrd
14-01-2009, 14:29
Напълно те разбирам и аз. На мен ми е ясно, че не хората зад гишето или оператора ми е виновен.
Другото, което е...тези разпечатки...Има ли начин реално да докажеш, че не си ги навъртял ти тия номера...иначе се почва един порочен кръг, в който просто трябва да си платиш и да забравиш, за да излезеш от него :)

trouble
14-01-2009, 15:04
Напълно те разбирам и аз. На мен ми е ясно, че не хората зад гишето или оператора ми е виновен.
Другото, което е...тези разпечатки...Има ли начин реално да докажеш, че не си ги навъртял ти тия номера...иначе се почва един порочен кръг, в който просто трябва да си платиш и да забравиш, за да излезеш от него :)

Няма начин да докажеш...за съжаление...плащаш и забравяш...после ако желаеш се отказваш от оператора и отиваш на друг, който го набутва пак по същия начин. Ето това е порочния кръг. Където и да отидеш ти го вкарват. Затова хората са озлобени, несигурни и агресивни като посещават магазините. Чувал съм какви ли не обиди и то лични към мен а не към оператора. Осъден оператор няма за надписана сметка от обикновен човечец, както и осъден клиент за неплатена сметка. Лошото е че няма алтернативи. Аз лично не съм бил "удрян" в сметката, но и моите разговори са в силно ограничена група, въпреки че веднъж се получи двойно плащане на сметката ми..Веднъж на каса си я платих и после чрез кредитната ми карта още веднъж автоматично (щото е вързана с такава опция)..може би моя грешка, но поне да бяха сторнирали автоматичното плащане от кредитната карта след като системата вижда, че сметката ми към оператора е 0 лева, но реших да не се разправям. Ваучерите не са решение, защото в моя дългогодишен опит в работата към абсолютно всички оператори съм виждал как изчезват пари от предплатената карта, като след справка с обслужващия център, къде е звъняно, се отговаря - "Имате 2 минутен разговор с Англия"....Върви сега обяснявай че в Англия никой не познаваш...Ама не са и малко хората, които наистина лъжат, че не са говорили..Абе омагьосан кръг. Дано не се случва на никой повече и на теб също...

vaseto34
17-01-2009, 11:57
ПЕТРОЛ !!! :hehehm::hehehm::hehehm: ГЛОБУЛ...:notworthy:

ja.
17-01-2009, 21:08
Globul са чисти педераси за мен... Онзи ден пак имах сблъсък с неграмотните им служители. Нема да изпадам в подробности но системата им е толкова хитра, че когато ти потрябва управител за да се реши бързо някой проблм управителите просто ги няма и трябва да се пише писмо :) А служителите незнаят за какво става дума щото са некомпетентни... Абе заеби, гръцка му работа...

Мтел са много по-гъвкави и като услуга са доста по-напред.

Pebles
17-01-2009, 21:22
М-тел от 2002 и Глобул от 2006,не съм доволна,ама се налага и 2-та да ползвам.....

Pebles
17-01-2009, 21:35
Всички ни лъжат.Така че към който и оператор да си няма никакво значение.Работела съм за един от операторите,а и имам познати към друг и знам че са един дол дренки всичките...

trouble
17-01-2009, 22:55
Globul са чисти педераси за мен... Онзи ден пак имах сблъсък с неграмотните им служители. Нема да изпадам в подробности но системата им е толкова хитра, че когато ти потрябва управител за да се реши бързо някой проблм управителите просто ги няма и трябва да се пише писмо :) А служителите незнаят за какво става дума щото са некомпетентни... Абе заеби, гръцка му работа...

Мтел са много по-гъвкави и като услуга са доста по-напред.

Не работя в Глобул, нито имам нещо общо с тях, но да наричаш служителите неграмотни само мога да съдя за културата ти....аман от такива като тебе, където все управителя викат, сякаш той е Господ..е ако е така, може да ми се помолиш малко...

ja.
20-01-2009, 18:19
Не работя в Глобул, нито имам нещо общо с тях, но да наричаш служителите неграмотни само мога да съдя за културата ти....аман от такива като тебе, където все управителя викат, сякаш той е Господ..е ако е така, може да ми се помолиш малко...

Абе неграмотни са, като ти казвам. 3-ма човека не знаят за какво става въпрос и какво може или не да се направи в моя случай. След като служителите не са в час, кой да викам според теб? Или управителя е там за да се крие като мишок?

Култлура немам... прост съм като галош...
Ше ти се помоля, колко му е...

Roberta
20-01-2009, 18:24
Имам телефони на м-тел и на глобул, но от м-тел не съм доволна изобщо.
Явно при всеки е различно.

WhitePower
22-01-2009, 11:44
да раздвижа темата

САМО ГЛОБУЛ тататарата Глобул

Тъ Бест ис иет то ком.

Pinky
22-01-2009, 11:59
Ти не бачкаше ли в глобул?

WhitePower
22-01-2009, 14:14
Ти не бачкаше ли в глобул?

бачкам ;)

Pinky
22-01-2009, 14:16
Аха, благодарим за безпистрастното мнение :tooth:

MUROMAN
22-01-2009, 20:02
Никока М-тел ,как може да направят реклама дето започва с закъсал пич с изпушила 155-ца ?Е как е възможно това е анти -реклама на марката и на модела,страшни са пумяри.:jason2:

ja.
22-01-2009, 22:26
Никока М-тел ,как може да направят реклама дето започва с закъсал пич с изпушила 155-ца ?Е как е възможно това е анти -реклама на марката и на модела,страшни са пумяри.:jason2:

Те там са едни лауреати... в рекламния отдел :)

Mirela
22-01-2009, 22:58
хехех Глобул подариха ми и телефонче за лоялен клиентhttp://s15.rimg.info/8a46f99b388cecd6c108965439f0cd97.gif

phoenix
22-01-2009, 23:38
имах договор към тримата оператори..... тц тц тц, скюзми ама си остави договора само с Вивател... то много тарикати другите 2 оператора.... говоря си към всички оператори + стационарните телефони... повече от 40 лв не съм плащал, а това ми е основния фирмен телефон, не е като да не говоря.... Преди плащах 150 лв само заради договорите и няколкото разговора през трите оператора... ами писна ми. Който иска да ме намери ще ме намери независимо от оператора, и си оставих Вивател сега плащам 40-50 лв за 2 телефона и не съм се ограничил и за секунда в разговорите. За мене другите са мошенници. Редовно получавах сметки от м-тел за разни уж безплатни разговори... айдееее.

RPWWD
22-01-2009, 23:54
имах договор към тримата оператори..... тц тц тц, скюзми ама си остави договора само с Вивател... то много тарикати другите 2 оператора.... говоря си към всички оператори + стационарните телефони... повече от 40 лв не съм плащал, а това ми е основния фирмен телефон, не е като да не говоря.... Преди плащах 150 лв само заради договорите и няколкото разговора през трите оператора... ами писна ми. Който иска да ме намери ще ме намери независимо от оператора, и си оставих Вивател сега плащам 40-50 лв за 2 телефона и не съм се ограничил и за секунда в разговорите. За мене другите са мошенници. Редовно получавах сметки от м-тел за разни уж безплатни разговори... айдееее.

Парен каша духа ;-)

trouble
23-01-2009, 00:11
Бааа тез лоши хора М-ТЕЛ...пък и гадни реклами имат, пък и най-много абонати...Май някви вълни пускали през антените......бъркали в мозъците....Що така тоя лош оператор....

RPWWD
23-01-2009, 00:19
Бааа тез лоши хора М-ТЕЛ...пък и гадни реклами имат, пък и най-много абонати...Май някви вълни пускали през антените......бъркали в мозъците....Що така тоя лош оператор....

Народът е стадо, а стадото няма акъл... Само блее като го засилят нанякъде с тоягата и кротко чака да го стрижат;-)

tipo1960
24-01-2009, 16:22
имах договор към тримата оператори..... тц тц тц, скюзми ама си остави договора само с Вивател... то много тарикати другите 2 оператора.... говоря си към всички оператори + стационарните телефони... повече от 40 лв не съм плащал, а това ми е основния фирмен телефон, не е като да не говоря.... Преди плащах 150 лв само заради договорите и няколкото разговора през трите оператора... ами писна ми. Който иска да ме намери ще ме намери независимо от оператора, и си оставих Вивател сега плащам 40-50 лв за 2 телефона и не съм се ограничил и за секунда в разговорите. За мене другите са мошенници. Редовно получавах сметки от м-тел за разни уж безплатни разговори... айдееее.Абсолютно подкрепям, и аз така съм вече от 2 г.,Мтел и Глобул само ми стоят номерата.Преди Нова Година ходих в Мтел в два офиса и ги питам от 10 години съм ви клиент нещо бонус,един химикал поне да се фукам,в единия офис/-То за нас няма ,та за вас откъде/,в другия офис/-Политиката на фирмата е да печелим нови клиенти,а старите :hump:,ебати и политиката да свалят пет кожи от клиентите :laser::guns:ВИВА ВИВАТЕЛ.

trouble
24-01-2009, 23:31
Абсолютно подкрепям, и аз така съм вече от 2 г.,Мтел и Глобул само ми стоят номерата.Преди Нова Година ходих в Мтел в два офиса и ги питам от 10 години съм ви клиент нещо бонус,един химикал поне да се фукам,в единия офис/-То за нас няма ,та за вас откъде/,в другия офис/-Политиката на фирмата е да печелим нови клиенти,а старите :hump:,ебати и политиката да свалят пет кожи от клиентите :laser::guns:ВИВА ВИВАТЕЛ.

Стига бе човек...аз тебе те уважвам...ама сега ти за химикал ли отиде, да ти дадат нещо ли....Ти какво очакваш..на децата там са им дали 2 химикалки и една запалка и те са ги раздали одавна..Откъде да ти дадат нови....Пък МТЕЛ не е химикалена фабрика че да им праща постоянно. Ми правилно- и аз нямам химикал даже. МТЕЛ КЛУБ не стига ли. Или отстъпка от 60-70 лева срещу 100 точки е доста малка отстъпка..ако може без пари да е най-добре е. Уважвам те...да не си помислиш че съм съркастичен :)..затова ако можеш ела в моя офис - ще получиш запалка, химикал, балон, часовник и връзка за врата ... :)

trouble
24-01-2009, 23:35
Тъ Бест ис иет то ком.

То все предстои...затва сте на тоя хал :spell:

RPWWD
25-01-2009, 12:56
МууууууТел :rotfl:

tipo1960
25-01-2009, 13:01
Стига бе човек...аз тебе те уважвам...ама сега ти за химикал ли отиде, да ти дадат нещо ли....Ти какво очакваш..на децата там са им дали 2 химикалки и една запалка и те са ги раздали одавна..Откъде да ти дадат нови....Пък МТЕЛ не е химикалена фабрика че да им праща постоянно. Ми правилно- и аз нямам химикал даже. МТЕЛ КЛУБ не стига ли. Или отстъпка от 60-70 лева срещу 100 точки е доста малка отстъпка..ако може без пари да е най-добре е. Уважвам те...да не си помислиш че съм съркастичен :)..затова ако можеш ела в моя офис - ще получиш запалка, химикал, балон, часовник и връзка за врата ... :)

Ей сега ме хвана по бели гащи неподготвен,точно на слабото място по мазола ме настъпи,нетрябваше да споменаваш ЧАСОВНИК,ще идвам май до теб дори и по едно кафе да пием ,и ей така да побъбрим ,да почешем крастата :cheers: това последното е каппи.

trouble
26-01-2009, 11:39
Ей сега ме хвана по бели гащи неподготвен,точно на слабото място по мазола ме настъпи,нетрябваше да споменаваш ЧАСОВНИК,ще идвам май до теб дори и по едно кафе да пием ,и ей така да побъбрим ,да почешем крастата :cheers: това последното е каппи.

Пали талигата.....и поне от един Мтелски магазин ще останеш доволен ... Капи пия само от кафевите с надпис 5%

la squadra azzurra
27-01-2009, 20:56
Я па откак са се пръкнали тез М-Тел, все на тях си давам паричките! И съм се нашил с едни договори, до 2028 г., почти:surrender: