View Full Version : Моля за помощ колеги
поредица от беди ме споллетч ......парво на здна се ударих в една канафка и колата гасне на ниски обороти в прочем сега дори не пали после се праснах в бордиур и скъсах носача и угънах вътрешен кормилен накраиник.........ходих в сервиза на алфа в русе 4е те там са малоумни искаха да ми прдадат цяла реика защото не се продавал накраиник отделно ....както и да е азз си намерих англииско призводство не го знам какъв е ама защо така ми гасне колата можете ли да ми кажете можели да е от гарнетата?
Kostadin
08-12-2005, 17:13
според мен проблемите ти идват от копчето на жабката :evil:
КОЛЕГА ПИШИ ПО-РАЗБИРАЕМО И ВСЕ ПАК МОЖЕ ДА НАПИШЕШ КАКВА Е ТОЧНО КОЛАТА :evil: :evil: :evil: Бреееееееей немога да го преведа и тва е :evil: :evil: :evil:
Помощ требе ли ти госин мод :crazy: ?
Моля ви, не се нахвърляйте така върху човека !
Щом е в нашия раздел, сигурно става дума за 145/6 ...
проблемите, които е описал, и за двата "модела" са общи, нищо не пречи да му се кажат две приказки
нов е, не е прочел правилата, което е осъдително разбира се...
но чак толкова агресивно, недейте де.... :handshake:
за колегата, защо не се свържеш с Павката (75 2.0 Turbo), той има сервиз и е от Русе, и мисля че ще ти е от полза ?
ето ти една идея, която може и да сработи :))
Sajeliavam nesam napisal pravilno neshtata no niama problem kakto vinagi balgarina si e se sashti ot vekove ne sam se i nadiaval na nechi pomosht ama ok .......v prochem kolata mi e alfa 145 1.4 twinspark 103 koncheta 1997 godina ,obicham si ia i shte si a opravi kolkoto i da mi struva tova ......, a kolkoto do licemerieto i obidite amin A kokoto do rusenskite servizi hodih v tozi na Alfa ta te zaradi kormilen nakrainik mi kazaha che triabva da si kupia nova reika hahaha zashtoto dolnia nakrainik varvial s neia .mislia che serviza e sahtia [/quote]
======================================
Сажелявам несам написал правилно нещата но няма проблем както винаги българина си е се същи от векове не съм се и надявал на нечи помощ ама ок .......в прочем колата ми е алфа 145 1.4 твинспарк 103 кончета 1997 година ,обичам си я и ще си а оправи колкото и да ми струва това ......, а колкото до лицемерието и обидите амин А кокото до русенските сервизи ходих в този на Алфа та те заради кормилен накрайник ми казаха че трябва да си купя нова рейка хахаха защото долния накрайник вървял с нея .мисля че сервиза е същия
а как да се свържа с този чвек Павката
а как да се свържа с този чвек Павката
напиши му Лично Съобщение ...
и той може да ти даде координати :)
Crusader
09-12-2005, 18:17
Sajeliavam nesam napisal pravilno neshtata no niama problem kakto vinagi balgarina si e se sashti ot vekove ne sam se i nadiaval na nechi pomosht ama ok .......v prochem kolata mi e alfa 145 1.4 twinspark 103 koncheta 1997 godina ,obicham si ia i shte si a opravi kolkoto i da mi struva tova ......, a kolkoto do licemerieto i obidite amin A kokoto do rusenskite servizi hodih v tozi na Alfa ta te zaradi kormilen nakrainik mi kazaha che triabva da si kupia nova reika hahaha zashtoto dolnia nakrainik varvial s neia .mislia che serviza e sahtia
Сажелявам несам написал правилно нещата но няма проблем както винаги българина си е се същи от векове не съм се и надявал на нечи помощ ама ок .......в прочем колата ми е алфа 145 1.4 твинспарк 103 кончета 1997 година ,обичам си я и ще си а оправи колкото и да ми струва това ......, а колкото до лицемерието и обидите амин А кокото до русенските сервизи ходих в този на Алфа та те заради кормилен накрайник ми казаха че трябва да си купя нова рейка хахаха защото долния накрайник вървял с нея .мисля че сервиза е същия
[/quote]
Е де колега не се пали толкова, просто наистина не беше описал колата а също и проблема достатъчно ясно! Не се сърди на колегите, те просто се шегуват /да знаеш кво ме правиха мен като се появих в този форум/. Мога да ти препоръчам добър сервиз в Плевен /не са чак толкова много километри/. Та ако искаш името и адреса на сервиза, пиши ЛС, че да не става реклама. А иначе за гасненето на празен ход, могат да бъдат много неща, като почнеш от моторчето за празен ход, минеш през кабели, свещи, дебитомер, ламбда и т.н. целия електронен боклук дето Бош са го натикали там, но за целта трябва да идеш на диагностика! А за накрайника не съм наясно, никога не ми се е налагало да пипам там!
Ей и приемай нещата по-филосовски и повечко :lol: :!:
Колеги абе незнам как да му напиша съобщение на павката нещо не ми е ясно не че съм тъп ама кофти работа не разбирам от такива неща някои може ли да му даде координатите или нещо такова че да го потърся и да ме открехне
искам и аз да си сложа снимчица нищо че алфичката ми е в болницата още как мога да го направя