View Full Version : Да си продавам ли 33-ката ?
Здравейте,
Имам една 33-ка от '93 комби, ама нещо май искам да се разделя с нея, че да взема нещо по-високо проходимо. Въпроса ми е, има ли хора проявяващи интерес към нея ..иска ми се цялата да я продам, ама ако се намерят доста хора за части може и за части (макар, че милата, с толкоз зор я докарах до някакъв приличен вид :drinking: )
Ето и спецификации:
33 sportwagon, boxer 1.4 IE
1993
156 000 (няма ги още ама след около 500км ще ги навъртя)
с холандско газово (като е доста студено работи, ама се прецаква глупавия въздуховод (което може би ще се оправи с центровка))
черна, металик, но пострадала от градушка и тук таме боята е леко одраскана
ел. стъкла, центр. заключване
2 нови зимни гуми
нов акумулатор
ГО за 2009
техн. прегл. до март 2009
ето снимки от лятото, може скоро да сложа нови (на тия липсват някой екстри - 3 таса :metal:, разни др. глупости) :
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=7699&stc=1&d=1231623997
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=7700&stc=1&d=1231623997
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=7701&stc=1&d=1231623997
Дайте някви предложения моля :)
Хора проявяващи интерес няма, единствено за 3-цифрена сума може да се намери някой луд да я вземе. Пазарната икономика не прощава никому, а продаването на части отнема много време и в крайна сметка пак си оставаш с 100 кила части. Вижда се че е имала удър отпред в дясно, въпреки това не е оправена много кадърно, опитай се да коригираш това и може някой да клъвне
Колега,ако можеш да направиш жест за 300-400 лева,добави още толкова и я подари на някой,който заслужава.Идеята ми е , направи един конкурс и най достойния да я спечели.Това е само идея.Ако сега имам възможност за друга кола,Алфи нама да го продам.Той е непродаваем.Ще го подаря!На някой,който ще го оцени.
то аз сигурно ще q оставя на бащата, просто исках ако можеше да ми е някъв плюс в кинтите, ама май няма да е :P ...иначе само гумите, акумулатора, веригите и гражданската са ми 300-400, а дори за скрап да я дам ще излязат още 200, така, че ако я продам под 600-700 се губи целия смисъл :P
иначе съм се ориентирал към subaru legacy комби :) ...кефят ме алфите, обаче ми трябва нещо с което да мога да ходя в студа на планина без да се тревожа, че ще закъсам ..дали съм с правилно впечатление ?
Ами за протокола има и алфи 4х4 и то не ниакк лоши! ;)
Ами за протокола има и алфи 4х4 и то не ниакк лоши! ;)
само за протокпла,Алфи е супер в снега и нанагорнищата.ИМАМ Ксенон за 600 лева.Амортисьорите са му за 800 евро.Другире екстри,няма начин как да ги обясня в БГ.Така,че и Алфи е непродаваем.В Турция ми даваха за него 15 000 лири,ама не го предадох.И той не ме предаде.Това си е любов,а тя не се предава.Ако можеш,оправи я и нека баща ти да и се кефи.:thumbup:
15 000 турски лири ли ? Колко левчета са това бе колега ? А какъв е тоя ксенон за 600 лева, ще обясниш ли ... само за протокола:flowers:
JORDANGT
12-01-2009, 20:51
Новата турска лира е малко повече от 1лв.
За тая кола колега bachkov само ти можеш да решиш колко да и искаш и какво да я правиш все пак ти си я знаеш най-добре ,инъче реалната и пазарна цена в бг да е към 1500 лв. ,а като гледам в германия най-скъпите (ако може така да се каже:) )33ки са спортвагоните и имолите ! Моята няма да я продам нито да я подаря по скоро ще направя някой творение на искуството отнея :) е как нарязаха маса и калашници и направиха статуя от тях :) !
JORDANGT
13-01-2009, 20:51
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29412
15 000 турски лири ли ? Колко левчета са това бе колега ? А какъв е тоя ксенон за 600 лева, ще обясниш ли ... само за протокола:flowers:
Крис,не се бъзикам!Ксенона го взех преди три години и е на ТЮВ.Пълен боклук,ако ме питаш,но тогава такива бяха цените.Добре,че единия буфер изгоря и си взех един комплект от Сашо.Сега съм с буфери асорти и новите лампи.Старите са прекалено сини за кьорчо , като мене.Колкото за цените на колите в Турция,там е трагедия.Фиат Ритмо на 9 (девет)години,с разбита ходова част,го продадоха за 7 500 лири и то спешно.Лапнаха го за четри часа след обявата.Така,че не се учудвай!
Адаш какво ще ги правиш толкова коли ?
То много данъци много нещо !
Инъче 1.7 ие 4х4 си е голяма машина за безпари направо ,нямах излишни пари инъче щях да те изпреваря !
JORDANGT
17-01-2009, 19:12
Да си имам поне една здрава за каране.А за данъците не се притеснявай - Спринта все още е спрян от движение,146-та не съм я регистрирал в общината,а 33-та се води 83кс. с катализатор и данъка е 16,27лв.Комбито го взех уж само за временно но май ще си я задържа,че много ме кефи и ме слуша.:screwy:
Alfa Sprint 1.5 83г.,Alfa 146 1.8TS 99г. ГИ Alfa Sprint Veloce 1.5 78г.Аlfa 33 1.7 4x4 91г.
Чакай малко, какво комби бе ? Малко ти се разминава казаното с подписа ... или в мен е проблема:repuke:
JORDANGT
17-01-2009, 20:34
Чакай малко, какво комби бе ? Малко ти се разминава казаното с подписа ... или в мен е проблема:repuke:
Не ми дава да напиша повече от 250 символа и за това не мога да кажа всичко с подписа си.Sprint 83г. е за части вече,а 33 1.7 4x4 е комби,но ако се сетиш за една друга тема в която много настоявахте за снимки ще се сетиш че колата е комби.
А ти здрави халогени имаш ли?????
никакви халогени нямам брачед:gruebel:
пп - направи някоя снимка на комбито по-нататък
Комбито е сребриста лъщарка бившият му собственник го продал за 900лв тей като нящяла да пали двигателят е инжекцион !
Предполагам 4х4 то работи , може ли да се вкючва и изключва ?
Понататък и аз ще търся един такъв двигател
Сори за спама !