PDA

View Full Version : Проблем със 1.8т.с

joro_alfata
11-01-2009, 10:35
Добър ден
Искам да ви попитам защо ми прекъсва точно на 1500рпм?На по ниски си е нормална и на повече от тези 1500 пак си е нормална само и точно на 1500 ми прекъсва?
Може ли да е от свещите и защо точно на 1500?
Ако е от свещите бихте ли ми казали от каде мога да си купя Denso iridium или NGK iridium.
Благодаря предварително и ако се повтаря темата много се извинявам ама не я намерих във търсачката.
Поздрави :th_up:

junior
11-01-2009, 12:45
Възможно да е от свещите колега. Но най-добре отиди на диагностика, там да ти кажат какъв е проблема. Защото може да се окаже нещо друго.

junior
11-01-2009, 12:47
Пък свещите можеш да ги свлиш и да провериш дали са за смяна.

joro_alfata
11-01-2009, 14:27
Така мисля да направя да ги видя,а от каде мога да си купя denso или ngk?

tonov
11-01-2009, 17:19
КОСЕР знам че предлагат Denso

KalinAlfista
11-01-2009, 17:19
NGK iridium мисля 4е няма за алфа ромео само Денсо миналата седмица слагах на една 156 мн е доволен 4овека
Добър ден
Искам да ви попитам защо ми прекъсва точно на 1500рпм?На по ниски си е нормална и на повече от тези 1500 пак си е нормална само и точно на 1500 ми прекъсва?
Ако е от свещите бихте ли ми казали от каде мога да си купя Denso iridium или NGK iridium.
Благодаря предварително и ако се повтаря темата много се извинявам ама не я намерих във търсачката.
Поздрави :th_up:

joro_alfata
11-01-2009, 19:33
Tonov благодаря за магазина ще ходя до този на Горубляне че ми е по-близко,като ги взема и сложа ще пиша дали е от това проблема.
И без това са за смяна :smile:

dilian alfa gtv
11-01-2009, 19:33
косер внася денсо имат представителства в всеки областен град търси в софия гледам си от там.струват около 230лв 8-те и наистина са добри пробегът им е 100 000км:thumbup:

Mury
11-01-2009, 21:05
Огледай си хубаво и бубините и кабелите,от сцепена бубина,може да прави същата мизерия:dance:

kajoooo
11-01-2009, 22:08
NGK iridium мисля 4е няма за алфа ромео само Денсо миналата седмица слагах на една 156 мн е доволен 4овека
Какво имаш в предвид колега с това че NGK iridium няма!?:roll: В КОСЕР може и да не ги продават но на други места ги има и са май с около 100лв по скъпи от Denso iridium!Незнам защо са по скъпи за мен Densoto са перфиктни като цена и качество ! А за Denso Iridium знам че май AUTOHIT им е официален вносител (ако греша се извинявам) и в смисъл че и от техен магазин може да се купят! :)

KalinAlfista
12-01-2009, 00:42
работя в авто сервиз сас магазин и пора4ах NGK irиdium. но колегата ми каза 4е няма такива за алфа...може и тои да се е обаркал...както да е денсото е мн добро препора4вам на вси4ки колеги:strong:
Какво имаш в предвид колега с това че NGK iridium няма!?:roll: В КОСЕР може и да не ги продават но на други места ги има и са май с около 100лв по скъпи от Denso iridium!Незнам защо са по скъпи за мен Densoto са перфиктни като цена и качество ! А за Denso Iridium знам че май AUTOHIT им е официален вносител (ако греша се извинявам) и в смисъл че и от техен магазин може да се купят! :)

kajoooo
12-01-2009, 15:16
работя в авто сервиз сас магазин и пора4ах NGK irиdium. но колегата ми каза 4е няма такива за алфа...може и тои да се е обаркал...както да е денсото е мн добро препора4вам на вси4ки колеги:strong:

Аха сега разбрах!Аз обаче знам че има NGK iridium за алфа и са по скъпи от Densoto!Друг е въпроса колко са оригинални!
Само едно дооточнине да на правя!Denso ги внася както вече казах AUTOHIT и КОСЕР!Обаче на AUTOHIT Денсото е ЯПОНСКО,а КОСЕР ги внася от Полша!Вие си преценете от каде ще си го купите! ;)

Novachev
12-01-2009, 18:21
Огледай си хубаво и бубините и кабелите,от сцепена бубина,може да прави същата мизерия:dance:
То имали ТS без цепнатини по бубините :tooth:
А за свещите НГК-то оригиналното не е иридиум а с платиниум и затова (заради платиниевите електроди) струват около 300лв

Добър ден
Поздрави
А колега опиши какво е това прекъсване как точно го усещаш данеби да е придърпване щото ако е придърпване може и от зацепването да е.

KalinAlfista
12-01-2009, 18:56
наистена има днес попитах по сериознно се потарсих мн по скаписа NGK iridi....оба4е Denso са много по добри и по танка лаиснна....извинявам се за неправелната информация:???::coolio:
Аха сега разбрах!Аз обаче знам че има NGK iridium за алфа и са по скъпи от Densoto!Друг е въпроса колко са оригинални!
Само едно дооточнине да на правя!Denso ги внася както вече казах AUTOHIT и КОСЕР!Обаче на AUTOHIT Денсото е ЯПОНСКО,а КОСЕР ги внася от Полша!Вие си преценете от каде ще си го купите! ;)

joro_alfata
13-01-2009, 18:55
Незнам как точно да ти го обеся нещо като прекъсвача,все едно само че на 1500рпм

joro_alfata
13-01-2009, 18:56
Тези дни ще ходя да си купя свещи Денсо и ще видя дали ще се оправи и ще пиша.
Поздрави

kajoooo
13-01-2009, 23:13
Тези дни ще ходя да си купя свеши Денско и ще видя дали ще се оправи и ще пиша.
Поздрави

Ходи ли първо на диагностика както колегите ти бяха писали по-горе!?
Щото за мен няма смисъл да даваш 200лв за свещи(не че не е хубаво да ги смениш,ти си преценяваш) ама ако е от нещо др и диагностиката го покаже че не е от свещите,незнам колега ти си преценяваш,ама по добре да даде20-30лв за диагностика в някой от клубните сервизи и тогава да имаш повече яснота около проблема ти! :)

joro_alfata
15-01-2009, 18:02
Привет колеги,купих си Denso iridium както казах и съм доволен от него,по гладко ми работи колата,а относто прекъсването на 1500рпм май се оказва от бобина на 4 цилиндар която скоро ще бъде сменена :hehehm:
Поздрави ;-)
А м/у другото Денсото от Косер се оказа Японско не от Полша както писа колегата KalinAlfista ;-)

Васил Петров
15-01-2009, 20:06
честито за свещите.наистина може да е от бобина ,а на мен ми правеше този номер от датчика на термостата.:punk: