View Full Version : Здравейте на всички
И аз да се похваля през последната седмица се сдобих с една сладка 146-ца :) Мотора е 2.0 16V TS 155 кончета който иска да я види снимките са тук (http://saturn.opensource-bg.com/alfa). Та имам едно въпросче и то е с щипки ли се свалят корите на вратите, защото на задната дясна врата стъклото не винаги се вдига(без помощ от мен) и се чува все едно задира в някакъв боклук? Ако някой може да ми напише как точно се свалят корите.. Благодаря предварително!
Crusader
09-12-2005, 07:03
Честито колега, със здраве да си я караш и милиони безаварийни километри! Колата ти е :firstprize:
А за корите - и аз не съм свалял до сега, но със сигурност някой го е правил, така че все някой ще обясни. Тъкмо и аз да науча че никога не се знае дали няма да ми потрябва!
ООО ми че тва не е ли в Изток???? Дали не се познаваме????
Честито, колега (колега и по цвят :-) )
А сега въпросче към знаещите: 2.0 16V най-големият мотор за модела ли е? И какво значи това TI на задницата? (ако правилно го разчитам)? :roll:
Kostadin
09-12-2005, 09:39
2.0 16V най-големият мотор за модела ли е?
за модел 145/146 - да :wink:
какво значи това TI на задницата?
Туризмо интернационале......демек като QV при 145 :wink:
Благодаря, значи колегата е случил на версия :-)
Само да отбележа, че незнайно защо колата е с малките прагове?????
Опс! mony87, да не би да си купил колата от една девойка...?
Колега честито и от мен. :drive: Само да ти кажа че колата е преди 1999г и е 150 кончета сток(ако е правено нещо може да е 155) иначи 155кс кончета е след 1999г
Ама тя и така ще си върви супер:) Много безавариини километри ти пожелавам. Ако си в София-заповядай на срещата от 14.00 на Александър Невски -тази неделя :D
И от мен честито :) колата е същатата като моята, само цвета е друг. Аз лично съм много доволен от 146-цата, а и вида като че ли малко повече ми харесва от 145-ца :P
Виж в технически справочник там мисля че имаше подробно описано как се сваля кората на 145 не мисля че има много разлика :wink: :wink: Успех :wink:
Ето колега и честито за колата
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 34c183708b (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2809&sid=021f33cbbb23f545c5db2c34c183708b)
Dodo 155
12-12-2005, 20:42
Колега честито и от мен. :drive: Само да ти кажа че колата е преди 1999г и е 150 кончета сток(ако е правено нещо може да е 155) иначи 155кс кончета е след 1999г
Ама тя и така ще си върви супер:) Много безавариини километри ти пожелавам. Ако си в София-заповядай на срещата от 14.00 на Александър Невски -тази неделя :D
BatVas, май грешиш колега :wink: Неговата е с новото табло и е след 99 год. и е 155к.с., ама най-добре човека Валжо да се изкаже компетентно :D
Много кеф и безаварийни километри на колегата с новата придобивка :wink: :D
BatVas, май грешиш колега :wink: Неговата е с новото табло и е след 99 год. и е 155к.с., ама най-добре човека Валжо да се изкаже компетентно :D
Много кеф и безаварийни километри на колегата с новата придобивка :wink: :D
"новото" табло е от 97ма ....
но тази от снимките е със старите брони, и е възможно да е произведена ДО 01.99та.... най добре ако колегата каже номер на шаси естествено :)
първата регистрация може да е когато си иска, естествено :)
та, до 2.99та моторите са "старите" - 1.8 - 140к.с., 2.0 - 150 к.с. - Мотроник 2.10.4
след 2ри 99та и новата броня, се монтират двигателите от 156
1.8 - 144к.с.
2.0 - 155к.с. :)
поне аз така знам
Ами аз гледам броните и таблото(без металните лайсни) и по това съдя че е преди 2.99 и затова мислех че е 150 кончета. То ясно че това се проверява с Е-Перо, ама съм 99% сигурен :!: :D :?
4естито колега много безавариини километри.
а 6том е сас старите измервателни уреди на таблото (ни6то 4е е новата централна конзола) колата е сас 150кс. :wink:
Dodo 155
13-12-2005, 09:37
Ами аз гледам броните и таблото(без металните лайсни) и по това съдя че е преди 2.99 и затова мислех че е 150 кончета. То ясно че това се проверява с Е-Перо, ама съм 99% сигурен :!: :D :?
:oops: Сори :wink: Не знаех, че новото табло тръгва от 97' :oops:
Ами Изток е ама на дали се познаваме. Ти някъде близо ли си до мястото на снимката?
Иначе мотора сигурно наистина е 150кс, защото е произведена декември 98-ма.
Някой попита дали не съм я купил от девойка - ами не съм обаче продавача ми каза, че колата е била на приятелката му :)
Ами Изток е ама на дали се познаваме. Ти някъде близо ли си до мястото на снимката?
Иначе мотора сигурно наистина е 150кс, защото е произведена декември 98-ма.
Някой попита дали не съм я купил от девойка - ами не съм обаче продавача ми каза, че колата е била на приятелката му :)
Ми аз принципно съм до 56то у-ще ама ако дойдеш на някоя среща ще се запознаем.....иначе тва за годината на колата как го разбра???