PDA

View Full Version : копчето на бордовия и бушони за подгряване на седалки

hitlol
11-01-2009, 14:07
Искам да попитам дали и при вас е така ? Значи когато колата е студена и копчето което е да си правиш настройки по бордовия не ми работи, не мога да правя нищо. След като покарам 30 мин се пооправя и после вече си работи нормално. Какъв може да е проблема ? Също и подгряването на седалките не ми работи. Копчето като го натисна свети но самата седалка не загрява.

Коки
12-01-2009, 10:28
...Също и подгряването на седалките не ми работи. Копчето като го натисна свети но самата седалка не загрява.

Седалката почва да се усеща, че топли след 4-5 минути.

VIHHRONNY
29-05-2010, 14:19
Искам да попитам дали и при вас е така ? Значи когато колата е студена и копчето което е да си правиш настройки по бордовия не ми работи, не мога да правя нищо. След като покарам 30 мин се пооправя и после вече си работи нормално. Какъв може да е проблема ? Също и подгряването на седалките не ми работи. Копчето като го натисна свети но самата седалка не загрява.
седалката работи само когато е студено
а ти за кое копче говориш?

Ass
31-05-2010, 15:43
Смени си термостата!

EMo0o
31-05-2010, 16:29

Мисля, че говори за дясната врътка на ICS-а, но не намирам връзка между него и температурата на колата.. :)

hitlol
31-05-2010, 20:14
Проблема си беше в самото копче, работеше когато си пойска.... Разглобих ICS-а, свалих го и го дадох за ремонт :)

leketo84
04-05-2012, 21:29
седалката работи само когато е студено

Колеги така ли е наистина , че и аз днес си пуснах подгряването и чаках 6,7 минути но ми се струва че май не нагрява има ли връзка с топлото време и трябва ли да си седнал за да се задейства ? :wallbash:

nvladev
05-05-2012, 08:02
НЕ!!!

leketo84
05-05-2012, 11:35
НЕ!!!

Не смисъл че може и да не си седнал ли , защото така ми казаха в сервиза и няма ли някакъв датчик лятото да не се задейства или просто е мн. трудно да се усети че нагрява ?
Благодаря :-P

ecotronic
05-05-2012, 20:00
Не смисъл че може и да не си седнал ли , защото така ми казаха в сервиза и няма ли някакъв датчик лятото да не се задейства или просто е мн. трудно да се усети че нагрява ?
Благодаря :-P

Има датчик, който отчита дали има седнал човек. Но от състоянието на този датчик не зависи подгрева на седалката.
По-скоро не го усещаш, защото е топло.
Ако все пак те съмнява това, дали работят нагревателите, премери тока през веригата с амперметър или ако не разполагаш с такъв, свържи последователно една крушка от мигач и виж дали ще светне. Ако светне, значи нагревателите си работят.