View Full Version : Сензор за температура
direktor
11-01-2009, 18:47
Здравейте. Някой да знае къде точно се намира сензора за измерване на външната температура? Поздрави
Мисля че трябва да е в лявото огледало, но може и да греша. Някой по запознат ще каже.
leketo84
11-01-2009, 19:36
А стига бе ! Аз си михлех че е някъде от долу под предната броня ! :roll:
А стига бе ! Аз си михлех че е някъде от долу под предната броня ! :roll:
И аз така мислех. Ми тогава като се включи подгрева на огледалата, като се нагрява стъклото няма ли да се затопли и кухината и да дава грешна температура....:sad:
aleksander nikolaev
11-01-2009, 21:21
тои е отведен извън огледалото и е точно отдоло като неква пишчица виси!няма как да му промени температурата.
тои е отведен извън огледалото и е точно отдоло като неква пишчица виси!няма как да му промени температурата.
Напротив! Променя я с около +1 до +3 градуса. Проверено.
Начи ся ту:?:к става дума само за 166, и ся тая пишчица има ли я на 166 или само на 156
genko1982
11-01-2009, 23:29
на моита нещо се прецака,като я запаля и показва едни +10 градуса,сутринта излезнах в 4:00 и ми показа +7 след като минах 15км падна до -1,а реално беше -11
Много точно показва температурата, колегата denko има проблем смени датчика
Начи ся ту:?:к става дума само за 166, и ся тая пишчица има ли я на 166 или само на 156
Тук е раздел 166, така че говорим за нея. Мисля, че на почти всички италианки е там, както и на други марки.
Linkestis
12-01-2009, 12:41
На 156-та е на дясното огледало ;-)
На повечето алфи е в дясното огледало, но на 166 е в лявото:)
интересно че и мойта почна да показва некви оптимистични температури и после си падат до... надявам се реалните....
Днес по обяд си беше като пролет.
След автомивка датчика показа -17 :)
След около 15 мин. се оправи.
Аз пък сутринта като тръгвах за работа показваше 16 С' след 3-4 минути се оправи :)
А ми при мен си показва реално,+/- 1 градус.
При мен също от 1 месец показва едни 10-тина градуса отгоре и след няколко минути почва да сваля. Преди това си показваше точно.
На омегата е под бронята вляво :doctor: