View Full Version : Оптегач за ролка
Имам снимки но са ми още в телефона довечера ще ги кача към темата - въпроса ми е:
Знае ли някой дали може да се купи отделно обтегача или върви със самата ролка и каква е цената?
Става дума за тази ролка която е на ремъка за алтернатора и хидравликата.
Имам снимки но са ми още в телефона довечера ще ги кача към темата - въпроса ми е:
Знае ли някой дали може да се купи отделно обтегача или върви със самата ролка и каква е цената?
Обтегача се продава само комплект и струва ~270 лева. Монтаж около 50 лева.
виж тук http://axm-auto.com/
Обтегача се продава само комплект и струва ~270 лева. Монтаж около 50 лева.
Не е вярно това аз си купих само ролката от ахм-ауто... АСЕНОВ погледни в раздел ремонти там съм писал цената
nightroller
13-01-2009, 20:57
може да се купи само ролката но не е препоръчително аз смених по моя мотор всичко, което е консуматив и се движи, опъва, самонатяга се, върти водата, и др. нали и в сервиза (Сервиза на Шефа в Драгалевци), в който направих това ми препоръчаха да сменя целия комплект (ако не го бяха направили пак щях да го сменя) като цената беше такава, каквато я писа Pinko утре ще събера повече инфо и ще пиша :)
може да се купи само ролката но не е препоръчително аз смених по моя мотор всичко, което е консуматив и се движи, опъва, самонатяга се, върти водата, и др. нали и в сервиза (Сервиза на Шефа в Драгалевци), в който направих това ми препоръчаха да сменя целия комплект (ако не го бяха направили пак щях да го сменя) като цената беше такава, каквато я писа Pinko утре ще събера повече инфо и ще пиша :)
Аз примерно не знаех че трябва да се сменя водната помпа и несъм я сменял но специално обтегача си беше номер 1 само ролката беше за смяна.... на следвашта смяна на ангренаж и аз така като тебе ще направя... живот и здраве :)
nightroller
13-01-2009, 21:43
ами водната помпа ако е заминала създава напрежение като отбтяжна ролка (заминала) а моята беше розова от антифриза не беше много но даде основание за смяна :) така че е е относително :)
Продава се и само ролката,но ако замине пружината или се разбие леглото на болта нямаш избор.
Аз купих първо само ролката и на следващата смяна се наложи да купя целият комплект.
Не е вярно това аз си купих само ролката от ахм-ауто... АСЕНОВ погледни в раздел ремонти там съм писал цената
Само ролка се продава, но човекът питаше за оПтегач :) БЕЗ ролка - това май не се продава и е само комплект.
При смяна на консумативите исках да се смени всичко но
е сменена само въпросната ролка тъй като обтегача си е бил наред. Днес в същият сервиз ми смениха само обтегача.
Човека беше купил комплекта, който върви и с ролката.
Цена с труд - 230 лева. Благодарности на Лисан и на всички, които се включиха в темата.