View Full Version : Аре сега да видим кой колко знае
Здравейте алфисти и гости на клуба :coolio::coolio: имам едно малко проблемче и незнам вече каде да отида, щото никаде не ме искат :moon: ИМАЛ СЪМ alfa :pfbbt: да ги е... в майсторите. Та нещо ми хлопа, но не е даска а е нещо на колицата, предно дясно колело (поне от нея страна се чува). Идва леко и тихо, усилва се и изчезва. После пак се появява и пак си отива. Вече проблема е дуг, щото шума не се губи, загнезди се за дълго в моята хубавица. Ходих на мастер и ми каза ,че не е каре, не е в спирачките и не е в главата ми а е някаде там :???: каде не знам.
Та с две думи като дам гас хлопа, като отнема педала спира, и така около 2-3 дни после го няма :unsure: след някой друг ден пак :machinegunner: . После, не се променяше от педераса на гаста, а сега го има и на свободен ход(по инергия) за сега движа с Rover-a ама... до кога, аз си я изкам :hitbycupid: . Ако някой може да даде савет нека пише, благодаря предварително :cheers:
Опиши горе-долу какъв е шума....
От дясно имаш един висящ лагер на дългата полуоска,да не е от него... може да са още поне 10 неща, опиши какъв е стържене, удар,виене....кога го прави-
И ще хвърлим един боб да видим кой е най-добрата врачка :)
А сега се сетих, един приятел имаше подобно стържене (като метал в метал) и всеки път го правеше в различни обстоятелства (както казваш ти) и накрая се оказа,че му заяжда спирачното цилиндърче
чува се нещо като тъп удар:( все едно нещо увлича. но сега е по зле, имам усещането че колата играе настрани, в баир надолу без гас
тъка-тъка такъв шум
7/8 с удулжено III-то време
Здравейте алфисти и гости на клуба :coolio::coolio: имам едно малко проблемче и незнам вече каде да отида, щото никаде не ме искат :moon: ИМАЛ СЪМ alfa :pfbbt: да ги е... в майсторите. Та нещо ми хлопа, но не е даска а е нещо на колицата, предно дясно колело (поне от нея страна се чува). Идва леко и тихо, усилва се и изчезва. После пак се появява и пак си отива. Вече проблема е дуг, щото шума не се губи, загнезди се за дълго в моята хубавица. Ходих на мастер и ми каза ,че не е каре, не е в спирачките и не е в главата ми а е някаде там :???: каде не знам.
Та с две думи като дам гас хлопа, като отнема педала спира, и така около 2-3 дни после го няма :unsure: след някой друг ден пак :machinegunner: . После, не се променяше от педераса на гаста, а сега го има и на свободен ход(по инергия) за сега движа с Rover-a ама... до кога, аз си я изкам :hitbycupid: . Ако някой може да даде савет нека пише, благодаря предварително :cheers:
Колега;като не те искат в Русе ела в Шумен,няма да те върна пък и не е чак толкова далеко.
А проблемите могат да са повечко и не ми се чеше езика с празни приказки.
Поздрави.
kiril_stanev
14-01-2009, 09:18
Колега привет, това като авто-майсторите в нащо Русе сигурно няма никъде другаде :???: мен ме питаха веднъж "Аве братле свършиха ли другите коли че си зема Алфа ве ::bangin:"
Немога да ти помогна с проблема, но има един майстор в Дружба 1 който ще се отнесе поне с подобаващо уважение казва се Пенчо и работи в Citroen - Ruse, надявам се да ти помогне.
Всичко хубаво и успех.
galinves71
14-01-2009, 11:37
на пежака имах такъв проблем.първо мислех скоростна кутия без масло,налях и пак,после си казах лагер на съединител ,смених всичко и пак.накрая се оказа паразитен лагер или ролка както някой казват и ок.не знам на алфите дали го има.при мен се чуваше и при угасен мотор по енерция.
тъка-тъка такъв шум
7/8 с удулжено III-то време
:bouncing_smiley:
Благодаря за съветите и насоките, надявам се другата седмица да съм малко по-свободен и да си оправя колицата, като стане всичко ясно ще пиша какво е било и какво ми е коствало за да са подготвени всички :) ако на някой му се случи