Log in

View Full Version : От Алфа във Фолксваген

raffaello
15-01-2009, 09:17
http://news.automedia.bg/read/5982.html

Bella
15-01-2009, 09:23
Освен Гоуфаджиите да напраат курбан и да се кефят че най-накрая и техният г.з бе огрян от слънцето и ще карат уникални коли сътворени от дизайнер сътворявал нашите уникални Алфи ... или всички ние Алфистите да обявим ден за траур и да обърнем молитвите си към всевишният да ни изпрати поне толкова добър дизайнер като тоз г'де до изпращаме ... тъй де,нова година нов късмет :thumbdown:

pinko
15-01-2009, 09:27
Освен Гоуфаджиите да напраат курбан и да се кефят че най-накрая и техният г.з бе огрян от слънцето и ще карат уникални коли сътворени от дизайнер сътворявал нашите уникални Алфи ... или всички ние Алфистите да обявим ден за траур и да обърнем молитвите си към всевишният да ни изпрати поне толкова добър дизайнер като тоз г'де до изпращаме ... тъй де,нова година нов късмет :thumbdown:

Къв дизайнер кви пет лева - Лука де Мео е мениджър, който преди FIAT е работил в Renault и Toyota Motor Европа.

Работи там, където дават най-много кинти - напълно нормално.

Bella
15-01-2009, 09:44
Аиииде...изложиФ съ....

Още явно спя...прочетох статията,но толкова съм чела явно....
...знаех си аз снощи че трябва да спра след 5-тата ракия,ама на...пуста лакомия....изцокахме цяла бутилка :goodnight:

Pepo
15-01-2009, 09:50
Оти не четете малко, преди да побързате да драснете некой ред :bored:

fred
15-01-2009, 09:54
Аиииде...изложиФ съ....

...знаех си аз снощи че трябва да спра след 5-тата ракия,ама на...пуста лакомия....изцокахме цяла бутилка :goodnight:

Бравос, няма лошо:grin:

Бобби
15-01-2009, 10:06
Аиииде...изложиФ съ....

Започнала си да поркаш...:tequilla:
А по темата парата ебава фукарата;-)

pent
15-01-2009, 10:14
напълно нормално е да търси нови предизвикателства... хем във Фиат и АР ще могат да налеят 'свежа кръв' - всички печелят :)