Log in

View Full Version : пружинка

gadimir
17-01-2009, 09:28
докато карах вчера в краката ми падна нещо......След като спрях го намерих.Оказа се някаква пружинка с странна форма-в единия край с кукичка а в другия с удължена права част и.......(там е счупването,предполагам и там е с кука).Бая се дупих на паркинга на Пикадили,ама не разбрах нито откъде тръгва тая пружина,нито къде отива.Някакви идеи???????

MrX
17-01-2009, 09:44
докато карах вчера в краката ми падна нещо......След като спрях го намерих.Оказа се някаква пружинка с странна форма-в единия край с кукичка а в другия с удължена права част и.......(там е счупването,предполагам и там е с кука).Бая се дупих на паркинга на Пикадили,ама не разбрах нито откъде тръгва тая пружина,нито къде отива.Някакви идеи???????

Педал спирачка, педал съединител, бе педалска му работа :Lkingsmiley:

DJ_STIVAN
17-01-2009, 13:07
да не е пружината на оптегача на ремаците?

gadimir
17-01-2009, 16:42
и газ,и спирачка имам...

gadimir
17-01-2009, 17:03
хм.......

valentino
17-01-2009, 17:53
ами това е за педала на съединителя поне при мен е така доста често се чупят тези пружинки ако не намериш аз имам някъде като гледам алфата маи си комшия

RaIDeR
17-01-2009, 18:49
Прожината е за съединителя както каза колегата в момента петалът ти го връща помпата на съединителя тя има вътък да го върне но чувстваш педала по лек аз пробвах е нея и без нея в крайна сметка я оставих !

gadimir
17-01-2009, 21:20
ами това е за педала на съединителя поне при мен е така доста често се чупят тези пружинки ако не намериш аз имам някъде като гледам алфата маи си комшия

когато ти е удобно.Благодаря на всички....